Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak zawinięte mówili, aby z doborem uważać i dobrze pomyśleć, to ich od czci i wiary co niektórzy odsadzali. :p

Ale nie cieszmy się, bo starzy górale chrust zbierają. Pewnie prognozę długoterminową w TV widzieli. :o

Koledzy! głowy do góry. Jeszcze Waniuszka nieco dmuchnie, to się Wam kociołki choć na krótko na 50% ustawią. :confused:

Ruch zawijan_2 ruchem a kondensat bedziesz jechać do kida i scierać z marmurów:) przewimiarowany kocioł może być...ale trzeba pomysleć jak to wykorzystać, u mnie przewymiarowanie robi jako dodatkowy bufor :) dzięki temu mogę sobie pozwolić na prace kotla jak w trybie lato- kocioł grzeje się raz na jakiś czas a naddatek pojemnosci kotła grzeje mi cwu lub idzie na grzejniki... kwestia instalacji...dzieki takiemu rozwiazaniu mam naprawdę małe zużycie eko..

A co Wy na to?

https://esterownik.pl/remote/982

Kid1 wybacz, ale muszę się pochwalić.

Jeden email od kida, jeden do kida i proszę. Jeden ruch. Jak było poprzednio, a jak jest dzisiaj?

:wiggle:

Kid i nic im nie mów. Niech kombinują.

:bye:

No nic nie powiem ;D chociaż nie lubię zgrywać Cwaniaka w czymś nad czym siedzę dopiero 3 miesiąc ;P co innego jakbyśmy o NBA pogadali albo Speedway i te sprawy/ Jedyne co zrobiłem sam to wyczyściłem wczoraj gruntownie kociołek jak ostatnio zwykłem raz na dwa tygodnie (ps. mam też 3 cegiełki na płasko położone w górnym ruszcie)

karoka65 dziękuję za odpowiedź,

problem jest taki że przy takim poziomie nadmuchu jaki jest automatycznie ustawiony nie dopala miału na końcu palnika (po prostu go nie może przedmuchać,miał spada do popiołu, z kolei na palniku od strony podajnika wszystko pięknie się wypala (aż za bardzo bo w tej części powstają spieki). Postaram się zrobić aktualizację jak radzisz tylko że u mnie z tymi komputerami nie bardzo.(Kurcze miał być piec który spala miał i nie trzeba go ustawiać). Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Może jeszcze jakieś inne rady?