nilsan 02.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 karoka: Dopnij do stopki linka do swojego eCoala. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Do mnie pijesz cwaniaczku, hehe Mam i to fest Trzeba się było szybciej do nauki wziąć, nie ? eee Ty to masz bajkę, mi instalator przewymiarował kocioł o skromne 10kw... ale co tam- zyje jakoś z tym ciezko bo cięzko ale da się żyć z drugiej strony temp dochodzi mi w kilka min:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A jak zawinięte mówili, aby z doborem uważać i dobrze pomyśleć, to ich od czci i wiary co niektórzy odsadzali. Ale nie cieszmy się, bo starzy górale chrust zbierają. Pewnie prognozę długoterminową w TV widzieli. Koledzy! głowy do góry. Jeszcze Waniuszka nieco dmuchnie, to się Wam kociołki choć na krótko na 50% ustawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A co Wy na to? https://esterownik.pl/remote/982 Kid1 wybacz, ale muszę się pochwalić. Jeden email od kida, jeden do kida i proszę. Jeden ruch. Jak było poprzednio, a jak jest dzisiaj? Kid i nic im nie mów. Niech kombinują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ruch zawijan_2 ruchem a kondensat bedziesz jechać do kida i scierać z marmurów:) przewimiarowany kocioł może być...ale trzeba pomysleć jak to wykorzystać, u mnie przewymiarowanie robi jako dodatkowy bufor dzięki temu mogę sobie pozwolić na prace kotla jak w trybie lato- kocioł grzeje się raz na jakiś czas a naddatek pojemnosci kotła grzeje mi cwu lub idzie na grzejniki... kwestia instalacji...dzieki takiemu rozwiazaniu mam naprawdę małe zużycie eko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kid1 02.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A co Wy na to? https://esterownik.pl/remote/982 Kid1 wybacz, ale muszę się pochwalić. Jeden email od kida, jeden do kida i proszę. Jeden ruch. Jak było poprzednio, a jak jest dzisiaj? Kid i nic im nie mów. Niech kombinują. No nic nie powiem ;D chociaż nie lubię zgrywać Cwaniaka w czymś nad czym siedzę dopiero 3 miesiąc ;P co innego jakbyśmy o NBA pogadali albo Speedway i te sprawy/ Jedyne co zrobiłem sam to wyczyściłem wczoraj gruntownie kociołek jak ostatnio zwykłem raz na dwa tygodnie (ps. mam też 3 cegiełki na płasko położone w górnym ruszcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ty sie Kargul nie bojsja. Nie o takie demokracje ja walczył. A jeszcze i w świątecznom garniturze mnie trzy granaty zostali. Pozdro. Piotr w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Pozdro....pozdro... a co to za nowy rok jak znowu trzeba cyferkę do metryki dopisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No - jakoś trzeba z kotła klimatyzator uczynić. Ale już niedługo. Zima jeszcze przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To ty zamiast cyferki promila sobie jakiegoś - wieczorowom porom - zafonduj to ci zaraz sie buźka uśmiechnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 02.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wykres malina. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 02.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja to mam chyba za dużo wolnego czasu Minertu. Niedługo to z Twojego Ogniwa zostanie tylko nazwa na korpusie albo i To nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 02.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To ty zamiast cyferki promila sobie jakiegoś - wieczorowom porom - zafonduj to ci zaraz sie buźka uśmiechnie. No i może by się coś zapodało nie piotrek ? tylko jednemu gościowi nie chce się tyłka w auto wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 02.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A co Wy na to? https://esterownik.pl/remote/982 Kid1 wybacz, ale muszę się pochwalić. Jeden email od kida, jeden do kida i proszę. Jeden ruch. Jak było poprzednio, a jak jest dzisiaj? Kid i nic im nie mów. Niech kombinują. Jak skończy się zasyp to też ustawię CWU na priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomczar12 02.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 karoka65 dziękuję za odpowiedź, problem jest taki że przy takim poziomie nadmuchu jaki jest automatycznie ustawiony nie dopala miału na końcu palnika (po prostu go nie może przedmuchać,miał spada do popiołu, z kolei na palniku od strony podajnika wszystko pięknie się wypala (aż za bardzo bo w tej części powstają spieki). Postaram się zrobić aktualizację jak radzisz tylko że u mnie z tymi komputerami nie bardzo.(Kurcze miał być piec który spala miał i nie trzeba go ustawiać). Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Może jeszcze jakieś inne rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nilsan A kto mnie zabroni z pastowanym kabanem po lesje spacerować? "Kochaj. albo rzuć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiesz karoka.... diesel drożeje... po promilach jezdzić nie bardzo... jak nic.. zostaje patrzenie na kociołek, ale na co? na tablet?? na laptopa ? na wyswietlacz?? czy isc do kotłowni i podziwiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Karoka Wsadził ja by tyłek Sześciu Królom się pokłonić i do bryczki ino zdrówko nie pozwala.A jak kto słabej d.py, to się chlebem przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan_2 02.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A ty Piotrek już nie kombinuj. Lepiej powidz ,że cję Mania puścić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 02.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Karoka Wsadził ja by tyłek Sześciu Królom się pokłonić i do bryczki ino zdrówko nie pozwala. A jak kto słabej d.py, to się chlebem przerwie. Coś jakiś słabowity... a wydawało mi się że na slunsku to chopy na schwał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts