Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cofam ostatni wpis.Ale mi się oberwie od zawijanów i chłopaków z E-S,że nie doceniłem inteligencji koali.Jednak jak temp.CO spadnie poniżej temp.CWU.to pompa wyłącza się.Jak CO przekroczy o 1deg temp.CWU koala włącza znowu pompę.Jak wystarcza Ci temp.CWU 43deg to ją tak ustaw bo inaczej będzie długo dochodzić do zadanej i szkoda prądu na pompę.

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pieklorz bobrek - kupiony w czerwcu luzem na kopalni - podsuszony zapakowany w worki - doschnięty w kotłowni i suchy jak pieprz. Wypala się dobrze - trochę drobnych wypalonych i kruchych spieków. Dlatego -5 - bo na brulim ustawiłem dla tego eko prawidłowe spalanie to nadmuch był dokładnie 32 % na tej mojej dmuchawie i to było optymalne a Koala trochę szaleje z tym nadmuchem w sposób dla mnie nieprzewidywalny a spala dobrze a może nawet deczko mniej tych spieków niż na brulim :)

Pieklorz bobrek - kupiony w czerwcu luzem na kopalni - podsuszony zapakowany w worki - doschnięty w kotłowni i suchy jak pieprz. Wypala się dobrze - trochę drobnych wypalonych i kruchych spieków. Dlatego -5 - bo na brulim ustawiłem dla tego eko prawidłowe spalanie to nadmuch był dokładnie 32 % na tej mojej dmuchawie i to było optymalne a Koala trochę szaleje z tym nadmuchem w sposób dla mnie nieprzewidywalny a spala dobrze a może nawet deczko mniej tych spieków niż na brulim :)

Wy,chłopaki ze Ślązka, to macie klawe życie.Macie dostęp do węgla jakiego chcecie.My na Pomorzu musimy zadowolić się tym co nam dacie i nie możemy wybrzydzać.

Wy,chłopaki ze Ślązka, to macie klawe życie.Macie dostęp do węgla jakiego chcecie.My na Pomorzu musimy zadowolić się tym co nam dacie i nie możemy wybrzydzać.

Z jednej strony za płotem jedna kopalnia, z drugiej strony za domem następna i jeszcze kupiłem za 630 nie wiem dlaczego taki drogi ten wungiel.