Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piotrek - to po co zgłaszacie swoje przepychanki do moderacji? Dostałam kilka zgłoszeń z prośbą o interwencję.

Na tematy o piecach i sterownikach w ogóle nie zaglądam, bo sa poza moim zainteresowaniem. Jestem tu, na WASZE własne życzenie, wysłane do moderacji.

Czy można prosić o nicki osób "pragnących" moderacji? :)

Być może nieco światła na to zachowanie rzuci fragment wypowiedzi zawijana zamieszczonej w poscie 08-01-2012 12:09 #5326.

Oto ona: "Walka na rynku sterowników właśnie się zaczęła. A my nie mamy zamiaru jej przegrać."

A jak wiadomo, jeśli sie walczy i nie chce przegrać to.... No chyba, że zawijan nie powiedział o tym, że zaczęła się walka zawijanowi_2 wtedy mój wniosek jest błędny.

Przecież w tym wątku już Zawijany wygrali, bo dotyczy on tylko i wyłącznie userów koali, bruli i OEP a z resztą...

Proponowałem już przeniesienie wątku. Zawijan napisał że jest możliwość kontynuacji wątku na ich blogu. Pomyślcie tylko; bez sprzedawców, reklamiarzy, bez pyskówek, tylko userzy i konstruktorzy :-D Jeden scalony wątek, bez podziałów tematycznych, dokładnie tak jak tu.

Edytowane przez mario633

Przecież w tym wątku już Zawijany wygrali, bo dotyczy on tylko i wyłącznie userów koali, bruli i OEP a z resztą...

Proponowałem już przeniesienie wątku. Zawijan napisał że jest możliwość kontynuacji wątku na ich blogu. Pomyślcie tylko; bez sprzedawców, reklamiarzy, bez pyskówek, tylko userzy i konstruktorzy :-D Jeden scalony wątek, bez podziałów tematycznych, dokładnie tak jak tu.

Tak sobie myślę, że jeśli tych zgłoszeń naruszenia regulaminu przez Zawijana2 było kilka to wygląda to na celową robotę. Zapewne chodziło o wygryzienie stąd Zawijana2. Jak nie można konkurować jakością produktu to lepiej spowodować by na takim znanym forum budowlanym o lepszych piecach i sterownikach było cicho?

Porywczość Zawijana2 jest powszechnie znana i ktoś go umiejętnie podpuścił.....Zaraz napiszecie że teoria spiskowa i takie tam ale coś jest na rzeczy...A jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o pieniądze...

zopm:

Z twoich wypowiedzi tak właśnie wynika.

Dlatego patrz post powyżej oraz ten:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175218-Ogniwo-eko-plus&p=5114023&viewfull=1#post5114023

i ten:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194100-Ban-a-moze-sie-ktos-w-cos-stuknie&p=5112755&viewfull=1#post5112755,

a następnie wyciągnij wnioski, jeżeli w twoim przypadku jest to w ogóle możliwe.

nilsan

Edytowane przez nilsan

Nilsan i zapewne nie ze swojego konta słałeś zgłoszenia do adminów ...ale co za problem zarejestrować nowe konto . To chyba nawet ty potrafisz

Nilsan inteligencją nie grzeszysz, przeczytaj jeszcze raz to co cytuję wyżej. A to że tak strasznie gorliwie broniłeś Zawijana2 o niczym dobrym nie świadczy...a wprost przeciwnie. Za dużą miłością zapałałeś....

Panie i Panowie ja myślę, że powinniśmy kontynuować dyskusję merytoryczną na tym naprawdę przydatnym wątku, a takich którzy są dzień z nocą na tym wątku i tylko chcą go rozbić (poprzez odchodzenie od rzeczowej dyskusji) olewać i nie odpowiadać na ich zaczepki, zauważcie że jak wątek zaczął zbliżać się do 180-200str. nagle ni z gruchy ni z pieruchy wpadło paru gości którzy pociągnęli wątek w ślepy zaułek, dzienni po kilkanaście/kilkadziesiąt badziewnych wpisów robiących tylko zamieszanie (bądź nabijających sobie posty, ale tu sami też jesteśmy sobie winni gadaniem o dupie marynie; zobaczcie ile ja jestem na forum a ile mam wpisów, murator nie wymienia punktów na nagrody ;-P ) Myślę, że niech każdy zacznie od siebie i nie spamuje forum, niech służy wymianie informacji i rozwiązywaniu problemów w danym temacie a nie wszystkich pozostałych. Także d. w troki, hercówy do łapy i zasypać kotły bo idzie luty... Pozdrawiam i trzymam kciuki za ten wątek!

zopm:

Z twoich wypowiedzi tak właśnie wynika.

Dlatego patrz post powyżej oraz ten:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175218-Ogniwo-eko-plus&p=5114023&viewfull=1#post5114023

i ten:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194100-Ban-a-moze-sie-ktos-w-cos-stuknie&p=5112755&viewfull=1#post5112755,

a następnie wyciągnij wnioski, jeżeli w twoim przypadku jest to w ogóle możliwe.

nilsan

"Dwóch ludzi wyglądało przez więzienne kraty,jeden widział błoto drugi gwiazdy"-William Bolitho

Panie i Panowie ja myślę, że powinniśmy kontynuować dyskusję merytoryczną na tym naprawdę przydatnym wątku, a takich którzy są dzień z nocą na tym wątku i tylko chcą go rozbić (poprzez odchodzenie od rzeczowej dyskusji) olewać i nie odpowiadać na ich zaczepki, zauważcie że jak wątek zaczął zbliżać się do 180-200str. nagle ni z gruchy ni z pieruchy wpadło paru gości którzy pociągnęli wątek w ślepy zaułek, dzienni po kilkanaście/kilkadziesiąt badziewnych wpisów robiących tylko zamieszanie (bądź nabijających sobie posty, ale tu sami też jesteśmy sobie winni gadaniem o dupie marynie; zobaczcie ile ja jestem na forum a ile mam wpisów, murator nie wymienia punktów na nagrody ;-P ) Myślę, że niech każdy zacznie od siebie i nie spamuje forum, niech służy wymianie informacji i rozwiązywaniu problemów w danym temacie a nie wszystkich pozostałych. Także d. w troki, hercówy do łapy i zasypać kotły bo idzie luty... Pozdrawiam i trzymam kciuki za ten wątek!

I amen