Piotrek42 10.01.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 N Nie mógł pisać normalnie, bez wyzywania od idiotów? Wówczas nie miałabym nic do roboty. Mogłbyś mi wskazać gdzie zawijan_2 nazwał kogos idiota??? bo patrzę patrzę i .... nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgo 10.01.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Piotrek - to po co zgłaszacie swoje przepychanki do moderacji? Dostałam kilka zgłoszeń z prośbą o interwencję. Na tematy o piecach i sterownikach w ogóle nie zaglądam, bo sa poza moim zainteresowaniem. Jestem tu, na WASZE własne życzenie, wysłane do moderacji. Czy można prosić o nicki osób "pragnących" moderacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A co tu jest do walki?? jak nr1 jest ecoal nr2 to bruli dułgo dułgo nic i pozniej puma/cobra i reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.01.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czy można prosić o nicki osób "pragnących" moderacji? albo chociaż pierwsze piec liter z nika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 10.01.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Elfir: Żeby zakończyć to dochodzenie, proszę o potwierdzenie, że tą osobą nie byłem ja. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 10.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Być może nieco światła na to zachowanie rzuci fragment wypowiedzi zawijana zamieszczonej w poscie 08-01-2012 12:09 #5326. Oto ona: "Walka na rynku sterowników właśnie się zaczęła. A my nie mamy zamiaru jej przegrać." A jak wiadomo, jeśli sie walczy i nie chce przegrać to.... No chyba, że zawijan nie powiedział o tym, że zaczęła się walka zawijanowi_2 wtedy mój wniosek jest błędny. Przecież w tym wątku już Zawijany wygrali, bo dotyczy on tylko i wyłącznie userów koali, bruli i OEP a z resztą... Proponowałem już przeniesienie wątku. Zawijan napisał że jest możliwość kontynuacji wątku na ich blogu. Pomyślcie tylko; bez sprzedawców, reklamiarzy, bez pyskówek, tylko userzy i konstruktorzy Jeden scalony wątek, bez podziałów tematycznych, dokładnie tak jak tu. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez mario633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 10.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 to ilość nie numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 10.01.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 NO dobra panowie dosc żartów ecoal pokazał co potrafi- teraz czas na mnie.. najpierw zapodamy mu prace jako sterownik dwustanowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zopm 10.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Przecież w tym wątku już Zawijany wygrali, bo dotyczy on tylko i wyłącznie userów koali, bruli i OEP a z resztą... Proponowałem już przeniesienie wątku. Zawijan napisał że jest możliwość kontynuacji wątku na ich blogu. Pomyślcie tylko; bez sprzedawców, reklamiarzy, bez pyskówek, tylko userzy i konstruktorzy Jeden scalony wątek, bez podziałów tematycznych, dokładnie tak jak tu. Tak sobie myślę, że jeśli tych zgłoszeń naruszenia regulaminu przez Zawijana2 było kilka to wygląda to na celową robotę. Zapewne chodziło o wygryzienie stąd Zawijana2. Jak nie można konkurować jakością produktu to lepiej spowodować by na takim znanym forum budowlanym o lepszych piecach i sterownikach było cicho? Porywczość Zawijana2 jest powszechnie znana i ktoś go umiejętnie podpuścił.....Zaraz napiszecie że teoria spiskowa i takie tam ale coś jest na rzeczy...A jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 10.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 zopm: Następny zwolennik IV RP.Zastanów się czasem zanim coś napiszesz. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zopm 10.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 zopm: Następny zwolennik IV RP. Zastanów się czasem zanim coś napiszesz. nilsan Odnoszę nieodparte wrażenie że ban Zawijana2 to twoja robota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zopm 10.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Nilsan i zapewne nie ze swojego konta słałeś zgłoszenia do adminów ...ale co za problem zarejestrować nowe konto . To chyba nawet ty potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 10.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) zopm: Z twoich wypowiedzi tak właśnie wynika.Dlatego patrz post powyżej oraz ten:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175218-Ogniwo-eko-plus&p=5114023&viewfull=1#post5114023i ten:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194100-Ban-a-moze-sie-ktos-w-cos-stuknie&p=5112755&viewfull=1#post5112755, a następnie wyciągnij wnioski, jeżeli w twoim przypadku jest to w ogóle możliwe. nilsan Edytowane 10 Stycznia 2012 przez nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zopm 10.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Nilsan i zapewne nie ze swojego konta słałeś zgłoszenia do adminów ...ale co za problem zarejestrować nowe konto . To chyba nawet ty potrafisz Nilsan inteligencją nie grzeszysz, przeczytaj jeszcze raz to co cytuję wyżej. A to że tak strasznie gorliwie broniłeś Zawijana2 o niczym dobrym nie świadczy...a wprost przeciwnie. Za dużą miłością zapałałeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zopm 10.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A ja miałem takie obawy że zaśmiecam wątek! Kotły chodzą tak na 10-15% mocy, wszyscy czekają na obiecany mróz by kociołki pogonić ...to o czym tu pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 10.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Nilsan inteligencją nie grzeszysz, przeczytaj jeszcze raz to co cytuję wyżej. A to że tak strasznie gorliwie broniłeś Zawijana2 o niczym dobrym nie świadczy...a wprost przeciwnie. Za dużą miłością zapałałeś.... Bez komentarza. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 10.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Panie i Panowie ja myślę, że powinniśmy kontynuować dyskusję merytoryczną na tym naprawdę przydatnym wątku, a takich którzy są dzień z nocą na tym wątku i tylko chcą go rozbić (poprzez odchodzenie od rzeczowej dyskusji) olewać i nie odpowiadać na ich zaczepki, zauważcie że jak wątek zaczął zbliżać się do 180-200str. nagle ni z gruchy ni z pieruchy wpadło paru gości którzy pociągnęli wątek w ślepy zaułek, dzienni po kilkanaście/kilkadziesiąt badziewnych wpisów robiących tylko zamieszanie (bądź nabijających sobie posty, ale tu sami też jesteśmy sobie winni gadaniem o dupie marynie; zobaczcie ile ja jestem na forum a ile mam wpisów, murator nie wymienia punktów na nagrody ;-P ) Myślę, że niech każdy zacznie od siebie i nie spamuje forum, niech służy wymianie informacji i rozwiązywaniu problemów w danym temacie a nie wszystkich pozostałych. Także d. w troki, hercówy do łapy i zasypać kotły bo idzie luty... Pozdrawiam i trzymam kciuki za ten wątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 10.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 zopm: Z twoich wypowiedzi tak właśnie wynika. Dlatego patrz post powyżej oraz ten: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175218-Ogniwo-eko-plus&p=5114023&viewfull=1#post5114023 i ten: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194100-Ban-a-moze-sie-ktos-w-cos-stuknie&p=5112755&viewfull=1#post5112755, a następnie wyciągnij wnioski, jeżeli w twoim przypadku jest to w ogóle możliwe. nilsan "Dwóch ludzi wyglądało przez więzienne kraty,jeden widział błoto drugi gwiazdy"-William Bolitho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r0berto 10.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Panie i Panowie ja myślę, że powinniśmy kontynuować dyskusję merytoryczną na tym naprawdę przydatnym wątku, a takich którzy są dzień z nocą na tym wątku i tylko chcą go rozbić (poprzez odchodzenie od rzeczowej dyskusji) olewać i nie odpowiadać na ich zaczepki, zauważcie że jak wątek zaczął zbliżać się do 180-200str. nagle ni z gruchy ni z pieruchy wpadło paru gości którzy pociągnęli wątek w ślepy zaułek, dzienni po kilkanaście/kilkadziesiąt badziewnych wpisów robiących tylko zamieszanie (bądź nabijających sobie posty, ale tu sami też jesteśmy sobie winni gadaniem o dupie marynie; zobaczcie ile ja jestem na forum a ile mam wpisów, murator nie wymienia punktów na nagrody ;-P ) Myślę, że niech każdy zacznie od siebie i nie spamuje forum, niech służy wymianie informacji i rozwiązywaniu problemów w danym temacie a nie wszystkich pozostałych. Także d. w troki, hercówy do łapy i zasypać kotły bo idzie luty... Pozdrawiam i trzymam kciuki za ten wątek! I amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 10.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Popieram GMZ.Myślę,że nie ma sensu prowadzić śledztwa w sprawie ,kto doniósł.I tak się pewnie nie dowiemy.Jeśli pozwolicie jeszcze jeden cytat:Anonim jest tylko wtedy dopuszczalny,gdy piszący go rzeczywiście jest nikim -Stanisław Jerzy Lec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts