Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na forum okiennym też siedzą stale sprzedawcy, ale jakoś tam potrafią pisać do siebie z szacunkiem.

Tam nikt nie nazwie nikogo kłamcą, oszustem czy idiotą. A spory są.

Mam założyć, że montażyści okien wykazują się wyższą kulturą osobistą niż sprzedawcy pieców?

Zawijan - od czterech stron nowy czytelnik nie przeczyta niczego o Ogniwie. Musi za to przebrnąć przez pyskówkę z epitetami.

Zawijan2 wyleciał nie za to, że ja popieram jakiegoś producenta tylko za brak kultury.

Nie mógł pisać normalnie, bez wyzywania od idiotów? Wówczas nie miałabym nic do roboty.

Edytowane przez Elfir

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na forum okiennym też siedzą stale sprzedawcy, ale jakoś tam potrafią pisać do siebie z szacunkiem.

Tam nikt nie nazwie nikogo kłamcą, oszustem czy idiotą. A spory są.

Mam założyć, że montażyści okien wykazują się wyższą kulturą osobistą niż sprzedawcy pieców?

Zawijan - od czterech stron nowy czytelnik nie przeczyta niczego o Ogniwie. Musi za to przebrnąć przez pyskówkę z epitetami.

Zawijan2 wyleciał nie za to, że ja popieram jakiegoś producenta tylko za brak kultury.

Nie mógł pisać normalnie, bez wyzywania od idiotów? Wówczas nie miałabym nic do roboty.

Prosimy także o kulturę dyskusji. Merytorycznie, nie personalnie...

Elfira, Redakcja i.t.p i.t.d.

To jest forum, czasami jest ostro a czasami jest nudno, a bywa wręcz że nie na temat.

Ale na miłość Boską zbanowaliście na wątku o kotle OEP+ współtwórcę tego kotła.

Wynika z tego że teraz zostanie już tylko nie na temat ... ale za to pełna kultura panie !

Przez Ą i Ę jak Ącki :-)

To jest forum, czasami jest ostro a czasami jest nudno, a bywa wręcz że nie na temat.

Warunkiem założenia konta na forum jest przeczytanie i zaakceptowanie regulaminu forum.

Wyobraź sobie, że teraz ktoś obrażony odda sprawę do sądu. Redakcja co prawda nie odpowiada za użytkowników, ale będzie ciągana po sądach za brak reakcji (moderowanie) i jako świadek.

Elfira, Redakcja i.t.p i.t.d.

Ale na miłość Boską zbanowaliście na wątku o kotle OEP+ współtwórcę tego kotła.

Wynika z tego że teraz zostanie już tylko nie na temat ... ale za to pełna kultura panie !

Przez Ą i Ę jak Ącki :-)

Tu akurat pełna zgoda. Gdy by nie to ze oboje zawijany są na wątku, to po pierwsze by go nie było, a jeśli nawet by był- to nikt by nie wchodził na niego bo po co? Takie pyskówki już były i rozchodziło się to po kościach....

Nie piszę zbyt często na forum, ale muszę wziąść stronę Jareckiego. Zawijan_2 prowadząc dyskusję zachował się zbyt impulsywnie. Być może nieco światła na to zachowanie rzuci fragment wypowiedzi zawijana zamieszczonej w poscie 08-01-2012 12:09 #5326.

Oto ona: "Walka na rynku sterowników właśnie się zaczęła. A my nie mamy zamiaru jej przegrać."

A jak wiadomo, jeśli sie walczy i nie chce przegrać to.... No chyba, że zawijan nie powiedział o tym, że zaczęła się walka zawijanowi_2 wtedy mój wniosek jest błędny.

Tym niemniej nie kwestionuję wiedzy zawijana i zawijana_2 ( to dla Piotrka, karaoki i tych, którzy uważają, że taki zapis powinien sie pojawić).

Piotrek - to po co zgłaszacie swoje przepychanki do moderacji? Dostałam kilka zgłoszeń z prośbą o interwencję.

Na tematy o piecach i sterownikach w ogóle nie zaglądam, bo sa poza moim zainteresowaniem. Jestem tu, na WASZE własne życzenie, wysłane do moderacji.

Czy można prosić o nicki osób "pragnących" moderacji? :)

Być może nieco światła na to zachowanie rzuci fragment wypowiedzi zawijana zamieszczonej w poscie 08-01-2012 12:09 #5326.

Oto ona: "Walka na rynku sterowników właśnie się zaczęła. A my nie mamy zamiaru jej przegrać."

A jak wiadomo, jeśli sie walczy i nie chce przegrać to.... No chyba, że zawijan nie powiedział o tym, że zaczęła się walka zawijanowi_2 wtedy mój wniosek jest błędny.

Przecież w tym wątku już Zawijany wygrali, bo dotyczy on tylko i wyłącznie userów koali, bruli i OEP a z resztą...

Proponowałem już przeniesienie wątku. Zawijan napisał że jest możliwość kontynuacji wątku na ich blogu. Pomyślcie tylko; bez sprzedawców, reklamiarzy, bez pyskówek, tylko userzy i konstruktorzy :-D Jeden scalony wątek, bez podziałów tematycznych, dokładnie tak jak tu.

Edytowane przez mario633

Przecież w tym wątku już Zawijany wygrali, bo dotyczy on tylko i wyłącznie userów koali, bruli i OEP a z resztą...

Proponowałem już przeniesienie wątku. Zawijan napisał że jest możliwość kontynuacji wątku na ich blogu. Pomyślcie tylko; bez sprzedawców, reklamiarzy, bez pyskówek, tylko userzy i konstruktorzy :-D Jeden scalony wątek, bez podziałów tematycznych, dokładnie tak jak tu.

Tak sobie myślę, że jeśli tych zgłoszeń naruszenia regulaminu przez Zawijana2 było kilka to wygląda to na celową robotę. Zapewne chodziło o wygryzienie stąd Zawijana2. Jak nie można konkurować jakością produktu to lepiej spowodować by na takim znanym forum budowlanym o lepszych piecach i sterownikach było cicho?

Porywczość Zawijana2 jest powszechnie znana i ktoś go umiejętnie podpuścił.....Zaraz napiszecie że teoria spiskowa i takie tam ale coś jest na rzeczy...A jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o pieniądze...