grzmaj 03.02.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A ha! Szkoda z Tobą gadać. prosze z forum http://zawijan.wordpress.com/ usunac wszystkie moje wypowiedzi Ja nie nie mam zamiaru wchodzic z Panem juz w zadna dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 03.02.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja tez chcialbym zobaczyc wykresy innych piecow na innych kotłach. Taaa, takiej linikji to nie zobaczysz nawet na ecoalu. Moj kociol teraz pracuje poprawnie. ale to zasluga ustabilizowania sie ukladu c.o. a nie sterownika TAk, to nie ja się kręcę, to zawirował ŚWIAT. Nie ma czegoś takiego, to jest całość, zrozum to wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Czy masz na to jakieś papiery, choćby żółte? Czy po prostu kruszysz partyjny beton? -- levi betonu nie da sie skruszyć... troche jestem na tym forum... wiem co kto sprzedaje, co usiłuje wcisnac.. byś widział wczesniej co sie działo, na najbardziej poczytne wątki o kotłach na eko, pakowali sie sprzedawcy PC, elektrycy,gazowcy wykonawcy,naganiacze a teraz od czasu do czasu chce jakiś gość na takich wątkach rozreklamować swoj towar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 grzmaj a wystaw go na allego ! zobaczymy czy pojdzie?? aż sam jestem ciekawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markowsski 03.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 W kotle retortowym, nie przystosowanym do samodzielnego spalania pelet, może byc niebezpieczne. Tak tez myślałem,pozostanę przy mieszance.Dzięki-nie było okazji więc za kocioł też dziękuje-nieźle daje sobie rade,póki co.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 03.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 prosze z forum http://zawijan.wordpress.com/ usunac wszystkie moje wypowiedzi Ja nie nie mam zamiaru wchodzic z Panem juz w zadna dyskusje Teraz. Jak Ci ustabilizował piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzmaj 03.02.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Robcie co chcecie. ja jak es wprowadzi mozliwosc pracy jak na brulim na pewno z tego skorzystam przy zwiekszonym zapotrzebowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 03.02.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Robcie co chcecie. ja jak es wprowadzi mozliwosc pracy jak na brulim na pewno z tego skorzystam przy zwiekszonym zapotrzebowaniu Tylko nie zapomnij w międzyczasie luknąć na wykresy. Kocioł, poprostu musi zareagować, w taki czy inny sposób na większe zapotrzebowanie. Edytowane 3 Lutego 2012 przez mario633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Widze tesel ze doszłeś już ze swoim sterownikiem do porozumienia.... i temp w domu masz fajną i coraz mniej pali eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Robcie co chcecie. ja jak es wprowadzi mozliwosc pracy jak na brulim na pewno z tego skorzystam przy zwiekszonym zapotrzebowaniu To dopiero będą jaja. Już teraz możesz przejść na Bruli, jaki problem, spróbuj sił, może wtedy docenisz eCoala. Bo jeśli myślisz o 2 w 1 to tak że pstryk i już to było tylko w Erze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 03.02.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Widze tesel ze doszłeś już ze swoim sterownikiem do porozumienia.... i temp w domu masz fajną i coraz mniej pali eko Daję radę,a i sternik nie jest głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levi 03.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Robcie co chcecie. ja jak es wprowadzi mozliwosc pracy jak na brulim na pewno z tego skorzystam przy zwiekszonym zapotrzebowaniu Nie do końca ... akurat Ciebie może ta promocja nie objąć. Przecież kilka wypowiedzi wyżej wspominałeś coś o sprzedaży sterownika. A sam układ C.O. już teraz ustabilizowany ... bez pomocy sterownika ... to jednak nie eeprom. -- levi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.02.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Verb sasiedzie to nie moj Rbr tylko kolegi Zbyszka Widzisz a ja nie zajarzyłem że wy jesteście ziomki. Zbyszek to mógłby marudzić jak grzał prądem a wpakował się w wungiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 03.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) To dopiero będą jaja. Już teraz możesz przejść na Bruli, jaki problem, spróbuj sił, może wtedy docenisz eCoala. Bo jeśli myślisz o 2 w 1 to tak że pstryk i już to było tylko w Erze. Pisałem już o tym, ES oferuje to za free! Będzie stał i regulował czasy, aż je połapie. A później jak temperatury się zmienią to znowu. A jak przymrozi to znowu.... I jak zmieni opał to znowu... Ja wysiadam I mam to w d....pie. Edytowane 4 Lutego 2012 przez mario633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Pisałem już o tym, ES oferuje to za free! Będzie stał i regulował czasy, aż je połapie. A później jak temperatury się zmienią to znowu. A jak przymrozi to znowu.... I jak zmieni opał tom znowu... Ja wysiadam Eeeee tam niech go lepiej sprzeda co się ma chłopak męczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 03.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Eeeee tam niech go lepiej sprzeda co się ma chłopak męczyć.... A tak w ogóle taki szrot, to ja za bezcen bardzo chętnie kupię. Szwagrowi wpakuję w czerwonego, aż ciekawym co by z tego wynikło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzmaj 03.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To dopiero będą jaja. Już teraz możesz przejść na Bruli, jaki problem, spróbuj sił, może wtedy docenisz eCoala. Bo jeśli myślisz o 2 w 1 to tak że pstryk i już to było tylko w Erze. Na rynku jest wiele innych kotłow i inni uzytkownicy sobie radza. Czemu ja nie mam sobie dac rady. Wykresy bardzo ulatwiaja ocene. ecoal byl dobry do pewnego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 03.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Eeeee tam niech go lepiej sprzeda co się ma chłopak męczyć.... A potem go znowu kupi ,bo na innyn nie będzie umiał palić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 grzmaj wystaw na alegro i gra... podaj linka do aukcji i bedziemy obserwować czy sie sprzedał, a za resztę kupisz sobie dowolny sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipus31 03.02.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Widzisz a ja nie zajarzyłem że wy jesteście ziomki. Zbyszek to mógłby marudzić jak grzał prądem a wpakował się w wungiel. Ino Wisła nas dzieli hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts