Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To dopiero będą jaja.

Już teraz możesz przejść na Bruli, jaki problem, spróbuj sił, może wtedy docenisz eCoala.

Bo jeśli myślisz o 2 w 1 to tak że pstryk i już to było tylko w Erze.

Skąd ta pewność kolego że sobie nie poradzi z brulim,i nie wiem skąd to przecenianie eCoala w twoim mniemaniu,to że tobie pasuje to nie świadczy o tym że każdemu musi pasować

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na rynku jest wiele innych kotłow i inni uzytkownicy sobie radza. Czemu ja nie mam sobie dac rady. Wykresy bardzo ulatwiaja ocene. ecoal byl dobry do pewnego momentu

Po tym co tu przeczytałem, to nie jestem tego już tak pewien. Ale, jak mawiają, trening czyni mistrza.

--

levi

Na rynku jest wiele innych kotłow i inni uzytkownicy sobie radza. Czemu ja nie mam sobie dac rady. Wykresy bardzo ulatwiaja ocene. ecoal byl dobry do pewnego momentu

Ja Ci tylko życzę żebyś miał takie wsparcie od tego nowego producenta, jak od ES i z tego forum. Myślę ze jak już kupisz ster dwustanowy to Ci się bardzo przyda..Nie gniewaj się ale wątpię żebyś kupul kocioł z którego dasz rade być zadowolonym. Myślisz ze ktoś się będzie przejmował tym ,ze nie potrafisz go ostawić? Ja szczerze wątpię ,ale próbuj skoro chcesz...

NIe ma co filozofować grzmaj kupił kocioł ze sterem który niespełnia jego oczekiwań, to poprostu niech sprzeda ster i kupi dowolny lub skorzysta z opcji przeprogramowania stera na bruli i cześć. nie mowie tego złosliwie ale po co chłop ma się męczyć ze sterem który mu nie leży, swoja drogą jakby kupił kocioł z techem??

Skąd ta pewność kolego że sobie nie poradzi z brulim,i nie wiem skąd to przecenianie eCoala w twoim mniemaniu,to że tobie pasuje to nie świadczy o tym że każdemu musi pasować

rOberto śmiem twierdzić tak dlatego że jak koledze nie pasuje eCoal to tym bardziej nie będzie mu pasował Bruli.

Bruli to bardzo dobry sterownik ale trzeba mu poświęcić trochę czasu a widzę że kolega grzmaj oczekuje za dużo.

Powiem więcej że powinien wcześniej już rozważyć inną alternatywę do ogrzewania swojego domu, piszę na serio i bez złośliwości nie znam kotła ani sterownika który może go zadowolić w tej chwili.

Może ktoś coś zaproponuje, chętnie poczytam.

rOberto mi wszystko pasuje.

zachowujecie się jak stado bachorów, które obsiadło kolegę kopiąc go i plując, bo nie pasuje do nich.

gdzie wasza godność? k... słów brakuje

po protu DEBILE!!!

Jeden z konstruktorów urządzenia podaje gościowi porady, gdziesz indziej znajdziesz taką możliwość???

A tu czytaj powyższe...

Toś to siok!!!

Edytowane przez mario633

rOberto śmiem twierdzić tak dlatego że jak koledze nie pasuje eCoal to tym bardziej nie będzie mu pasował Bruli.

Bruli to bardzo dobry sterownik ale trzeba mu poświęcić trochę czasu a widzę że kolega grzmaj oczekuje za dużo.

Powiem więcej że powinien wcześniej już rozważyć inną alternatywę do ogrzewania swojego domu, piszę na serio i bez złośliwości nie znam kotła ani sterownika który może go zadowolić w tej chwili.

Może ktoś coś zaproponuje, chętnie poczytam.

rOberto mi wszystko pasuje.

wiecej czasu poswiecam temu forum bruli wydaje sie byc ok.

Po prostu co do ecoala za duzo sobie wyobrazilem

Ok zakończmy te dysputy bo do niczego sensownego to nie prowadzi,jego cyrk jego małpy.Ale nie świadczy to o tym że trzeba jechać po gościu jak po łysej kobyle.
Przecież on w miarę spokojnie rozmawiał z Zawijanem. Aż nagle pojawił się dystrybutor "kotłów z Litwy", czy jakoś tam z "napędem uranowym"... no i się zaczęło, jak zwykle. Pewnie o to chodziło.

Ten wątek od dłuższego czasu nie służy użytkownikom OEP, zgodnie z jego przeznaczeniem. Czy jest potrzeba, jego kontynuacji?

Edytowane przez mario633

wiecej czasu poswiecam temu forum bruli wydaje sie byc ok.

Po prostu co do ecoala za duzo sobie wyobrazilem

Zobacz, gdybyś uważnie przeczytał ten wątek od początku to dokładnie byś wiedział, że sterownik ecoal pracuje według utworzonego algorytmu, a nie według czyjejś wyobraźni. Ile przez to nieporozumień i sądów do wyzwisk włącznie przez mało kulturalne osoby, którym akurat do tego nie brakuje wyobraźni.

Naprawdę "trzymam kciuki" za Ciebie i oby Ci się udało, a ciepło, niczym nie zakłócone, zagościło w Twoim domu.

p.s. czego Wam i sobie serdecznie życzę w te "ciepłe" dni. Upał jakby zelżał ;P

--

levi

Edytowane przez levi