r0berto 03.02.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To dopiero będą jaja. Już teraz możesz przejść na Bruli, jaki problem, spróbuj sił, może wtedy docenisz eCoala. Bo jeśli myślisz o 2 w 1 to tak że pstryk i już to było tylko w Erze. Skąd ta pewność kolego że sobie nie poradzi z brulim,i nie wiem skąd to przecenianie eCoala w twoim mniemaniu,to że tobie pasuje to nie świadczy o tym że każdemu musi pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levi 03.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Na rynku jest wiele innych kotłow i inni uzytkownicy sobie radza. Czemu ja nie mam sobie dac rady. Wykresy bardzo ulatwiaja ocene. ecoal byl dobry do pewnego momentu Po tym co tu przeczytałem, to nie jestem tego już tak pewien. Ale, jak mawiają, trening czyni mistrza. -- levi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzmaj 03.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A potem go znowu kupi ,bo na innyn nie będzie umiał palić, Masz racje nic nie umiem. Mozesz byc z siebie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Skąd ta pewność kolego że sobie nie poradzi z brulim,i nie wiem skąd to przecenianie eCoala w twoim mniemaniu,to że tobie pasuje to nie świadczy o tym że każdemu musi pasować dokładnie, niech sprzeda i napisze co kupił...po co ma być niezadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 03.02.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 poskromił byś Zawijan te swoje psy, bo do rana żywcem chłopaka zjedzą i ani przez chwile się nie zastanowią co robią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 03.02.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Masz racje nic nie umiem. Mozesz byc z siebie dumny. Napisałem tak hipotetycznie ,że będziesz miał problemy Edytowane 3 Lutego 2012 przez tesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzmaj 03.02.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 poskromił byś Zawijan te swoje psy, bo do rana żywcem chłopaka zjedzą i ani przez chwile się nie zastanowią co robią! Niech mowia co chca to ja popelnilem blad wiec tylko moge miec pretensje do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.02.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Pisałem już o tym, ES oferuje to za free! Będzie stał i regulował czasy, aż je połapie. A później jak temperatury się zmienią to znowu. A jak przymrozi to znowu.... I jak zmieni opał tom znowu... Ja wysiadam I mam to w d....pie. Tak w skrócie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 03.02.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Masz racje nic nie umiem. Mozesz byc z siebie dumny. Wcale nie jestem dumny bo też nie wiele umiem.Tylko zadowolony jestem z tego co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack18 03.02.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Na rynku jest wiele innych kotłow i inni uzytkownicy sobie radza. Czemu ja nie mam sobie dac rady. Wykresy bardzo ulatwiaja ocene. ecoal byl dobry do pewnego momentu Ja Ci tylko życzę żebyś miał takie wsparcie od tego nowego producenta, jak od ES i z tego forum. Myślę ze jak już kupisz ster dwustanowy to Ci się bardzo przyda..Nie gniewaj się ale wątpię żebyś kupul kocioł z którego dasz rade być zadowolonym. Myślisz ze ktoś się będzie przejmował tym ,ze nie potrafisz go ostawić? Ja szczerze wątpię ,ale próbuj skoro chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 NIe ma co filozofować grzmaj kupił kocioł ze sterem który niespełnia jego oczekiwań, to poprostu niech sprzeda ster i kupi dowolny lub skorzysta z opcji przeprogramowania stera na bruli i cześć. nie mowie tego złosliwie ale po co chłop ma się męczyć ze sterem który mu nie leży, swoja drogą jakby kupił kocioł z techem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.02.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Skąd ta pewność kolego że sobie nie poradzi z brulim,i nie wiem skąd to przecenianie eCoala w twoim mniemaniu,to że tobie pasuje to nie świadczy o tym że każdemu musi pasować rOberto śmiem twierdzić tak dlatego że jak koledze nie pasuje eCoal to tym bardziej nie będzie mu pasował Bruli. Bruli to bardzo dobry sterownik ale trzeba mu poświęcić trochę czasu a widzę że kolega grzmaj oczekuje za dużo. Powiem więcej że powinien wcześniej już rozważyć inną alternatywę do ogrzewania swojego domu, piszę na serio i bez złośliwości nie znam kotła ani sterownika który może go zadowolić w tej chwili. Może ktoś coś zaproponuje, chętnie poczytam. rOberto mi wszystko pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 03.02.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) zachowujecie się jak stado bachorów, które obsiadło kolegę kopiąc go i plując, bo nie pasuje do nich. gdzie wasza godność? k... słów brakuje po protu DEBILE!!! Jeden z konstruktorów urządzenia podaje gościowi porady, gdziesz indziej znajdziesz taką możliwość??? A tu czytaj powyższe... Toś to siok!!! Edytowane 3 Lutego 2012 przez mario633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Do Grzmaj-a nie pisałem złosliwie (patrz post nr #6264) jakby mi coś nie leżało to bym sprzedał i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzmaj 03.02.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 rOberto śmiem twierdzić tak dlatego że jak koledze nie pasuje eCoal to tym bardziej nie będzie mu pasował Bruli. Bruli to bardzo dobry sterownik ale trzeba mu poświęcić trochę czasu a widzę że kolega grzmaj oczekuje za dużo. Powiem więcej że powinien wcześniej już rozważyć inną alternatywę do ogrzewania swojego domu, piszę na serio i bez złośliwości nie znam kotła ani sterownika który może go zadowolić w tej chwili. Może ktoś coś zaproponuje, chętnie poczytam. rOberto mi wszystko pasuje. wiecej czasu poswiecam temu forum bruli wydaje sie byc ok. Po prostu co do ecoala za duzo sobie wyobrazilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario633 03.02.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Ok zakończmy te dysputy bo do niczego sensownego to nie prowadzi,jego cyrk jego małpy.Ale nie świadczy to o tym że trzeba jechać po gościu jak po łysej kobyle. Przecież on w miarę spokojnie rozmawiał z Zawijanem. Aż nagle pojawił się dystrybutor "kotłów z Litwy", czy jakoś tam z "napędem uranowym"... no i się zaczęło, jak zwykle. Pewnie o to chodziło. Ten wątek od dłuższego czasu nie służy użytkownikom OEP, zgodnie z jego przeznaczeniem. Czy jest potrzeba, jego kontynuacji? Edytowane 4 Lutego 2012 przez mario633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 03.02.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 rOberto miałeś moje myśli Zatem, jeszcze raz Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 03.02.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 wiecej czasu poswiecam temu forum bruli wydaje sie byc ok. Po prostu co do ecoala za duzo sobie wyobrazilem to napisz maila do E-S o przeprogramowanie stera i wszyscy będą szczesliwi tez idę spać, ciepłej nocy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levi 04.02.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) wiecej czasu poswiecam temu forum bruli wydaje sie byc ok. Po prostu co do ecoala za duzo sobie wyobrazilem Zobacz, gdybyś uważnie przeczytał ten wątek od początku to dokładnie byś wiedział, że sterownik ecoal pracuje według utworzonego algorytmu, a nie według czyjejś wyobraźni. Ile przez to nieporozumień i sądów do wyzwisk włącznie przez mało kulturalne osoby, którym akurat do tego nie brakuje wyobraźni. Naprawdę "trzymam kciuki" za Ciebie i oby Ci się udało, a ciepło, niczym nie zakłócone, zagościło w Twoim domu. p.s. czego Wam i sobie serdecznie życzę w te "ciepłe" dni. Upał jakby zelżał ;P -- levi Edytowane 4 Lutego 2012 przez levi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wyspani? Posty posprzątane - jak trzeba będzie, to kilka banów też się znajdzie Piotrek42 - pohamuj język! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts