Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

E tam nie wywalił - chyba zlikwidował swoje konto :(

Chłopisko miał rację,połowa nic nie rozumie,druga to wszechobecni handlarze z GŚ,reszta laicy a paru "najmądrzejszych" prowadzi ich po sznurku albo wprost do sprzedawanego produktu(jarecki79,nilsan,jorgo,czp01 itd) albo wzajemnie się wspierają by nikt nie powiedział że staff jaki sprzedają jest marny.Takie zabiegi przechodzą może na GS,ale reszta Polski nie koniecznie to łyka.Verb poświęcił dużo czasu by nie jednego powalić na łopatki,co z tego-nikt tego nie chciał czytać,problem algorytmu ecoala miał w jednym palcu-jako jedyny wiedział jak został napisany.Mało tego-podał kolesiom z ES(którzy wbrew pozorom błądzą po omacku) rozwiązanie na tacy :)

Panie zawijan,handlarze z GŚ zrobili Panu na wątku darmowe reklamy,prechistorycznych urządzeń nazywanych mylnie kotłami typu Skam,Kielar i innych śmieci ze wschodu(nilsan) a Pan na koń nie siadasz,szabli nie chwytasz-co się z Panem stało dzielny żołnierzu..???

:)

Chłopisko miał rację,połowa nic nie rozumie,druga to wszechobecni handlarze z GŚ,reszta laicy a paru "najmądrzejszych" prowadzi ich po sznurku albo wprost do sprzedawanego produktu(jarecki79,nilsan,jorgo,czp01 itd) albo wzajemnie się wspierają by nikt nie powiedział że staff jaki sprzedają jest marny.Takie zabiegi przechodzą może na GS,ale reszta Polski nie koniecznie to łyka.Verb poświęcił dużo czasu by nie jednego powalić na łopatki,co z tego-nikt tego nie chciał czytać,problem algorytmu ecoala miał w jednym palcu-jako jedyny wiedział jak został napisany.Mało tego-podał kolesiom z ES(którzy wbrew pozorom błądzą po omacku) rozwiązanie na tacy :)

Panie zawijan,handlarze z GŚ zrobili Panu na wątku darmowe reklamy,prechistorycznych urządzeń nazywanych mylnie kotłami typu Skam,Kielar i innych śmieci ze wschodu(nilsan) a Pan na koń nie siadasz,szabli nie chwytasz-co się z Panem stało dzielny żołnierzu..???

:)

markowsski: prehistoryczny piszemy po polsku...... :)

i to cały twój poziom intelektualny...... a coś wspominałeś o egzaminach, kolokwiach....... :D i daj już luz chłopie !!!!

markowsski: prehistoryczny piszemy po polsku...... :)

i to cały twój poziom intelektualny...... a coś wspominałeś o egzaminach, kolokwiach....... :D i daj już luz chłopie !!!!

Gdyby paru kolesi miało jaja i pisali by jak jest naprawdę to zobaczylibyście luz w swoich kieszeniach jak by wam sprzedaż spadła..he he :)

BTW-co do błędów ort.to każdy się myli,tylko ty nie bo kopiujesz WiKi non stop :)

Edytowane przez markowsski

Chłopisko miał rację,połowa nic nie rozumie,druga to wszechobecni handlarze z GŚ,reszta laicy a paru "najmądrzejszych" prowadzi ich po sznurku albo wprost do sprzedawanego produktu(jarecki79,nilsan,jorgo,czp01 itd) albo wzajemnie się wspierają by nikt nie powiedział że staff jaki sprzedają jest marny.

markowsski - proszę o nie wskazywanie mojej osoby w swoich przypowieściach zarówno w negatywnym jak i pozytywnym znaczeniu .

Gdyby paru kolesi miało jaja i pisali by jak jest naprawdę to zobaczylibyście luz w swoich kieszeniach jak by wam sprzedaż spadła..he he :)

BTW-co do błędów ort.to każdy się myli,tylko ty nie bo kopiujesz WiKi non stop :)

a ty co: jasnowidz???? ... ja wiki?..hehe

już nie będę odpowiadał na twoje zaczepki bo z ludźmi twojego pokroju jest to męczące. Jesteś niereformowalny, patrzysz na wszystko i wszystkich ze swojej perspektywy: bo mnie jest źle to i innym musi być.

Z jednej strony mówisz: że ludzie rozwalają wątek - a tymczasem sam to czynisz. Dopatrujesz się teorii spiskowych handlarzy... jesus...... to jest c h o r e !!!!

Każdy jest pełnoletni, ma swoje zdanie. Ja jak szukałem kotła i byłem na Forum jakoś nie spotkałem się a nachalnym molestowaniem czy reklamą...a sugestie były i będą - to nic zdrożnego!!!!!!

Wielu użytkowników Ogniwa - myślę że " zdecydowanie zdecydowana " większość jest jednak zadowolona ze swoich wyborów i zakupu Ogniwa, czy innych kotłów z Ecoalem. Ja tez do nich należę i proszę mnie nie przekonywać że mam zły kocioł, dlatego że ty tak uważasz. W sumie to tak biadolisz i narzekasz jak stara panna.

A trzeba jeszcze dodac, że jak ktoś ma "spartoloną" instalację, pajęczyny z rurek itp., to nie dziwi że potem wielkie :jawdrop: , i nadzieja że Zawijan-owie, albo ktoś inny - są tu, mimo twojej pogardy dla ludzi, życzliwi i pomocni Forumowicze ( których nie wymienię tylko dlatego aby ich nie narazić na twoje ataki ) - z Forum za pomocą dobrego słowa czy magicznej różdżki odmieni ten stan rzeczy. Tak się niestety nie da..... to tylko w erze albo u kaczora donalda ;)

p.s.

Jeśli kogoś uraziłem, to z góry przepraszam :)

,,,, Tym co rozumieją polecam,nic to nie szkodzi. ,,,,

Witaj Markowsski.

Mam nadzieje, że po ukończeniu studiów wyższych na których obecnie pobierasz nauki, nikt nie będzie Ci w przyszłości proponował, abyś napisał instrukcję użytkowania nawet do najprostszego urządzenia.

A mogłeś tylko napisać, że sterownik dobiera aktualną moc pracy kotła do różnicy temperatur wody wychodzącej i powracającej z kotła.

Pozdrawiam

Andrzej

Edytowane przez Andrzej_M_

Może już skończycie te cyrki ? może dla odmiany coś na temat?

Znowu mi zagotowało wodę, już mnie szlag trafia!

OEP16Kw , tym razem rura przelewowa drożna.

Nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale kocioł gotuje wode około 15 min po wybieraniu popiołu, przez 5 minut był wyłączony nadmuch, po tym czasie wkładam pustą tackę i po jakimś czasie gotuje wode. Ecoal zwariował ? przywrócić ustawienia fabryczne, mam soft 2.0.8.1. Podczas wybieranie popiołu wylaczacie sterownik czy dmuchawę czy nic nie wylaczacie ??

Edytowane przez szosiu

Aptekarze służą do sprzedawania leków a lekarze do zapisywania leków pacjentom.

Uważasz może, że odwrotnie?

Gdybyś pozbył się dokorskiej buty a posłuchałbyś tych co twe dzieło posiadają i użytkują to wiele byś się nauczył,potem podziękował tym co je kupili i szukają rozwiązania by nie polec finansowo jak na ogrzewaniu gazem czy olejem.

Ehh miałem nadzieje że nie należysz do działki-ale grzmaj,verb i inni mają rację-kasa ponad wszystko!Pa

Edytowane przez markowsski