karoka65 09.06.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 tylko zwróć uwagę ile osób narzeka [powtarzalność nicków ]..a zazwyczaj doradzają 2 osoby..notabene sprzedające inną marke... Przepraszam ale minertu sprzedawał Ogniwo, nie wiem dokładnie czy ma je do tej pory w ofercie czy nie. Nawet używał tego kotła do ogrzewania swojego domu chyba przez niecałe 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 09.06.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) widzę ze ktoś bawi się w adwokata 2 osoby..wiecie co?wysiadam z tego autobusu..serio wszelkie podobieństwo do osób trzecich przypadkowe i nie zamierzone .. ps. czy ktoś sprzedaje piece ogniwo odp na esterownik w temacie rbr... czasami jak się niewie to zapytać [mając darmowe rozmowy nawet zadzwonić dowiedzieć sie u źródła. Ja niestety nie posiadam komórki gdyż..niestac mnie ;D ] poczytać inne forum..hmm choć generalnie tam czy tu te same osoby się przeplatają sorki za bzdury co wypisuje ..wina obarczam brak wykształcenia plus kopanie rowów po 12h ..7 klas w 14 lat..cóż zdolny bylem . a serio wiem ze wszystkiego nie wytłumaczę brakiem wykształcenia .. Огниво это самый хороший способ отопления дома. Могу сказать,что ретортовая зажигалка второго поколения, красивый голубой цвет является одним из многих особенностей этой печи A to co mysle na temat pewnego pieca proszę niebrac tego do siebie ..nie jesteśmy pępkiem świata:D извините, что я жив - обещаю Вам - вторый раз этого не будет Edytowane 9 Czerwca 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 09.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Kolego wuwok my też możemy wysiąść.Nie widzę najmniejszego problemu.Wysiądźmy wszyscy.Widzicie w nas tylko tych,których chcecie widzieć.Kup sobie piec gdzie chcesz,ja problemu nie widzę.Zastanawiam się jednak czy ten sprzedawca pomoże ci jak będziesz miał problem.Zapewne tu zajrzysz ale może się okazać ,że wysiedliśmy o 1 stację wcześniej. Nie musisz na komórkę dzwonić bo tel stacjonarny jest dostępny cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 09.06.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) dzięki Bogu centralne mam za sobą..i nie temu ze utarczki słowne a hmmm koszta . Wasza pomoc jest wliczona w cenę towaru:) [sami to mówicie ] .Generalnie powiem tak ze 3 rok buduje dom ..już końcówka i naprawdę dużo posiłkowałem się forami . Zawdzięczam temu ze popełniłem mniej pomyłek ..Z centralnym tez posiłkowałem się na kilku forach [nawet z tobą rozmawiałem przez telefon..] mi nie chodzi ze promujecie coś?! towar który macie! ale ze inne na starcie bo..[polityki niektórych firm nie rozumiem ] macie priv i tam macie duże możliwości.. nawet do mnie napisałeś na priv w sprawie rbr i czy robiłem halo???nie, ja to rozumiem!! dajcie mi rbr 23kw w cenie 25oe+ [sumiennie napisze o różnicach ..który jest bardziej na plus] [dokładnie mój ojciec ..ale ja będę się nim zajmował]..jako ciekawostka to facet w zwykłym sklepie porównywał oe+ do pieca jakiejś samoróbki ..każdy chce sprzedać..zarobić..wiece ze wieczne wojny z ludkami sprawiają ze każdy traci??my userzy ze tematy idą w złym kierunku i tak samo wy którzy energie niepotrzebnie tracicie na jałową wymianę zdań!! a co do problemów..generalnie jakbyście wymienili jakie są w piecach na eko??zerwana zawleczka ?zblokowany ślimak?spalony sterownik? lubicie ankiety...to może pytanie w niej czy promowanie jakiegokolwiek towaru jest dobrze widziana...albo założyć dodatkowy watek..promocje pieców sprzętu itd poza tym odnośnie pieca teraz żaden piec nie pociągnie jak mój stary zasypowy 18lat..wiec za 6-7 lat wymienię i wtedy będę wiedział na co zwrócić uwagę ..taka prawda.. generalnie bardzo mało pisałem konto od 2 lat [wcześniej czytałem przed wbiciem łopaty] i teraz gdy zaczolem dociekać pyt co ma tak szczególnego ten nowy "trend produkt"to jest zdrowa ciekawość ..nigdy nie napisałem ze jest zły..niewidzialem go na oczy wiec nie mam prawa!!! ale np czy jest ekonomiczniejszy itd...dla nas szaraków bez wiedzy to ważne..czy mniej pali jak się przekłada cena na jakość i użytkowanie ..i tyle pozdrawiam ..mysle ze powiedzialem co miałem powiedzieć a teraz maly zart..kupie od was piec i .co noc będę do was dzwonił i budził prosząc o pomoc:D to będzie moja zemsta za to ze podkreślacie pomoc o każdej porze dnia ..pozdr ..zbieram sie do pracy Edytowane 9 Czerwca 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 09.06.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 dzięki Bogu centralne mam za sobą..i nie temu ze utarczki słowne a hmmm koszta . Wasza pomoc jest wliczona w cenę towaru:) [sami to mówicie ] .Generalnie powiem tak ze 3 rok buduje dom ..już końcówka i naprawdę dużo posiłkowałem się forami . Zawdzięczam temu ze popełniłem mniej pomyłek ..Z centralnym tez posiłkowałem się na kilku forach [nawet z tobą rozmawiałem przez telefon..] mi nie chodzi ze promujecie coś?! towar który macie! ale ze inne na starcie bo..[polityki niektórych firm nie rozumiem ] macie priv i tam macie duże możliwości.. nawet do mnie napisałeś na priv w sprawie rbr i czy robiłem halo???nie, ja to rozumiem!! dajcie mi rbr 23kw w cenie 25oe+ [sumiennie napisze o różnicach ..który jest bardziej na plus] [dokładnie mój ojciec ..ale ja będę się nim zajmował]..jako ciekawostka to facet w zwykłym sklepie porównywał oe+ do pieca jakiejś samoróbki ..każdy chce sprzedać..zarobić..wiece ze wieczne wojny z ludkami sprawiają ze każdy traci??my userzy ze tematy idą w złym kierunku i tak samo wy którzy energie niepotrzebnie tracicie na jałową wymianę zdań!! a co do problemów..generalnie jakbyście wymienili jakie są w piecach na eko??zerwana zawleczka ?zblokowany ślimak?spalony sterownik? lubicie ankiety...to może pytanie w niej czy promowanie jakiegokolwiek towaru jest dobrze widziana...albo założyć dodatkowy watek..promocje pieców sprzętu itd poza tym odnośnie pieca teraz żaden piec nie pociągnie jak mój stary zasypowy 18lat..wiec za 6-7 lat wymienię i wtedy będę wiedział na co zwrócić uwagę ..taka prawda..Zgadzam się z Tobą w zupełności ale zauważ,że nie my na siebie nagonkę zrobiliśmy bo nam coś nie pasowało.Ja OE znam na wylot mało tego zaczerpnięto moje pomysły i wykorzystano je w OE+ nawet dziękuję nie usłyszałem od samego producenta.Mają swoją politykę a my swoją i każdy niech się trzyma swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 09.06.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 a teraz maly zart..kupie od was piec i .co noc będę do was dzwonił i budził prosząc o pomoc:D to będzie moja zemsta za to ze podkreślacie pomoc o każdej porze dnia ..pozdr ..zbieram sie do pracy A myślisz że tak nie jest ? Nigdy nikomu nie odburknąłem że jest za późno, że jest sobota czy niedziela, nawet lepiej bo mam wtedy najwięcej czasu. Chyba nawet w zeszłym roku w samą wigilię pomagałem jakiejś koleżance z tego wątku która ma OE+, do serwisu nie mogła się dodzwonić, widziałem jej wpis na forum i poprosiłem żeby dała namiar na komórkę do siebie i jakoś dotrwali do rana. Nie pamiętam jej nicka i broń mnie panie Boże że to jej wymawiam, chciałem i tylko tyle. Wszystkiego dobrego jej życzę jak tu jeszcze zagląda. Bardzo miła dziewczyna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 10.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jeszcze jedno pytanie:Czy serwis OE przyjedzie do mnie za friko obejrzeć piec? Ile sobie policzy za dojazd do Częstochowy? Boi jak dzwoniłem do nich to albo "pan Staszek" na portierni odbierał i co prawda telefony podawał, ale sam nic nie wiedział "w temacie" albo - tych podawanych mi - telefonów nikt nie odbierał. A piec czyszczę co 3 tyg. zimą, latem co półtora miesiąca (tak wychodzi najdalej co pół tony groszku). Na szybko czyściłem dwa razy, ale to nie miało sensu bo raz zawsze się przy tym poparzyłem, a dwa i tak wygasało. Czyszczę po wystudzeniu tak:otwieram górę, wyciągam te spiralne blachy, czyszczę po kilka razy kanały (kilka - bo obracam szczotkę, która nierówno się wyrobiła)omiatam dzrwiczki, tę pokrywę co jest nad rusztem awaryjnym - tam zawsze zbiera się taki popiół-pył i tę klapę co zamyka wylot czopuchawymiatam pył który jest w czopuchu (nie wiem czy tam powienien być - trochę dziwne, bo dużo go)zdejmuję tę pokrywę nad rusztem awaryjnym całkiem -czyszczę wszystko od góry i od środka (przez drzwiczki górne)jak już górę mam czystą to składam górę do kupy i czyszczę przez drzwiczki paleniska ścianki, palnik itp.na koniec wybieram od dołu wszystko co tam leży (zbiera się tego spokojnie szuflada od popielnika) - przy czym najgorzej wybrać to co wyleciało z tych kwadratowych kanałów co są na bokach - bo blacha je zasłania i muszę małą szpachelką najpierw wyciągać syf na środek, a dopiero później wygarniać tą fabryczną "motyką" - ręce po tym mam usyfione w sadzy do ramion - i z reguły dziób też... Tak, że myślę, że czyszczę dokładnie. A syf idzie jak diabli/ I z kotła, i z podajnika (jak otworzę klapę do sypania groszku - zwłaszcza, jak podajnik tylko w połowie jest pełny). U teściowej byłem w weekend - kocioł made in stodoła, kanał ma na pół cegły, kominiarza nie widział pewnie nigdy, groszek z tego samego składu - a jak drzwi otworzyła to tylko lekki dymek przez chwilę poszedł (może A, i jeszcze jedno - nie mogę poukładać dwóch rzeczy - jak mi z podajnika do gołego ślimaka wypali węgiel w pół godziny - to by to sugerowało, że jest ciąg i nawet bez dmuchawy paliwo się (szybko) wypala. A z drugiej strony ten dymi pył po otwarciu drzwiczek sugeruje że mam coś w kominie (Mikołaja od grudnia?) Mam brać teraz kominiarza, ale jeszcze z ciekawości dziś-jutro wsadzę do komina jakąś latarkę i z góry popatrzę co widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 10.06.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Otwórz wyczystkę, wsadź lusterko i zobacz czy widzisz niebo. Jak widzisz to tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 10.06.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Panowie doczekaliśmy sie nawet przyroda jest z nami..Nevs.......Biecz został ukarany za te smoluchy kopciuchy ..właśnie było tam gradobicie..nie mogłem sobie odmówić..teraz kolej na chałpine mojego szefa..i ludków nie zgadzających się ze mną..aha nadaje się w temacie ogniwa bo tam te piece robią Edytowane 10 Czerwca 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack18 10.06.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Panowie doczekaliśmy sie nawet przyroda jest z nami..Nevs.......Biecz został ukarany za te smoluchy kopciuchy ..właśnie było tam gradobicie..nie mogłem sobie odmówić..teraz kolej na chałpine mojego szefa..i ludków nie zgadzających się ze mną..aha nadaje się w temacie ogniwa bo tam te piece robią Przyroda jest chyba z toba .bo raczej nie z tymi co tam mieszkają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 10.06.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Przyroda jest chyba z toba .bo raczej nie z tymi co tam mieszkają... No u mnie wczoraj niebo się całe paliło, dobrze że bez gradu. Piec wyłączyłem całkiem, nawet nie ryzykowałem na UPSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keteimj 11.06.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ... A piec czyszczę co 3 tyg. zimą, latem co półtora miesiąca (tak wychodzi najdalej co pół tony groszku). Na szybko czyściłem dwa razy, ale to nie miało sensu bo raz zawsze się przy tym poparzyłem, a dwa i tak wygasało. Czyszczę po wystudzeniu tak: otwieram górę, wyciągam te spiralne blachy, czyszczę po kilka razy kanały (kilka - bo obracam szczotkę, która nierówno się wyrobiła) omiatam dzrwiczki, tę pokrywę co jest nad rusztem awaryjnym - tam zawsze zbiera się taki popiół-pył i tę klapę co zamyka wylot czopucha wymiatam pył który jest w czopuchu (nie wiem czy tam powienien być - trochę dziwne, bo dużo go) zdejmuję tę pokrywę nad rusztem awaryjnym całkiem -czyszczę wszystko od góry i od środka (przez drzwiczki górne) jak już górę mam czystą to składam górę do kupy i czyszczę przez drzwiczki paleniska ścianki, palnik itp. na koniec wybieram od dołu wszystko co tam leży (zbiera się tego spokojnie szuflada od popielnika) - przy czym najgorzej wybrać to co wyleciało z tych kwadratowych kanałów co są na bokach - bo blacha je zasłania i muszę małą szpachelką najpierw wyciągać syf na środek, a dopiero później wygarniać tą fabryczną "motyką" - ręce po tym mam usyfione w sadzy do ramion - i z reguły dziób też... Tak, że myślę, że czyszczę dokładnie. A syf idzie jak diabli/ I z kotła, i z podajnika (jak otworzę klapę do sypania groszku - zwłaszcza, jak podajnik tylko w połowie jest pełny). U teściowej byłem w weekend - kocioł made in stodoła, kanał ma na pół cegły, kominiarza nie widział pewnie nigdy, groszek z tego samego składu - a jak drzwi otworzyła to tylko lekki dymek przez chwilę poszedł ... Wyrazy współczucia od szczęśliwego uzytkownika RBR 17kW przewymiarowany ( nie rzutuje na komfort jazdy )ale zato z produkcją cwu . Ja swojego od października 2012r jeszcze na zimno nie czyściłem zrobię to może przed następnym sezonem grzewczym, moja kotłownia to 160x260 i przylega przez drzwi wiatrołap do przedpokoju jak sobie pomyślę że takie czyszczenie miałbym wykonywać to faktycznie załamka. Nadmieniam odrazu że nie mam nic wspólnego z produkcją czy sprzedażą żadnych kotłów i napisałem tutaj tylko dlatego coby inni poszukiwacze kotła nie musieli przeżywać podobnych rozczarowań co cte a nie widzę żeby serwis producenta rzucił się z pomocą. Odnośnie osób które zajmują sie sprzedażą i produkcją kotłów i zabierają głos na forum to uważam że nie jest to żadna zbrodnia jeżeli robi to jawnie i zachwala to czym się zajmuje,a jeżeli jeszcze komuś pomagają to co w tym złego, a i jeszcze jedno nikomu nie życzę coby go sięgnęły klęski typu gradobicie tylko powodzenia i lepszych rozwiązań technicznych żeby klienci nie musieli sie w tych sadzach babrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 11.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) hmmm a co to ma wspólnego z problemem kolegi CTE ?? serwis jeździ czyścić piece?? który??..następny będzie tej firmy .Pomogłeś mu?piec stal się czyściejszy?? chyba popadam w paranoje bo dosłownie brzmiało to jak reklamówka... Widziałeś ogniwo.. pomijam w sklepie Naprawdę chciałbym jak większość userow by pisali tu ludzie mający problemy z kociołkami danego producenta.. hmm tyle jest producentów pieców...tyle typów modeli a tylko jeden model /producent odczuwa potrzebę dzielenia się w tym wątku tym jak jest ohh ahhh .. a defro gorsze??itd..dziwne ze jak dalem zdjecie popiołu-palnika jak działa [dobrze dział..z tym ze ciekawość..] chciałem sensownej rozmowy jak co ..nagle większość nabiera wody w usta.[pokazalem ogien..jak pali:) i co pale w nim..brakło komentarza ze nie pali jak potrzeba itd ]wiem kupili coś doskonałego i nie maja potrzeby wtedy pokazać ,wykazać się wyższością w temacie a odnośnie pomocy sam napisałem ze dzownilem rozmawialem z jednym z pomagających Akurat wyznaje zasadę kto pyta nie bladzi..mogłem przemilczeć gdyż wątpię ze mnie by skojarzono za miesiąc pokaże zdjęcia co wymyśliłem rozmawiając z kilkoma mądrzejszymi niz ja ..ale powtarzam w ramach zabawy..robole tak maja ze po 2 etatach szukają zapełniacza czasu Edytowane 11 Czerwca 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 11.06.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 serwis jeździ czyścić piece?? który??..następny będzie tej firmy .I tutaj Cię zaskoczę.Można to również potwierdzić u źródła i nie tylko.Tak czasami tak bywa,że serwis jeździ czyścić piece.To się wtedy nazywa wezwanie nieuzasadnione. Aby nie było to nie z winy kotła ale użytkownika.Nie czytają instrukcji i tego co w niej pisze a jak nie pisze to uważają,że pewnych czynności wykonywać nie muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.06.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 wuwok a jak myślisz lepiej zapytać czy coś spieprzyć bo dię unosi honorem, jest się najmądrzejszym a wychodzi co innego po robocie. Nie potrzebne nerwy jak z jednej tak i drugiej strony, niepotrzebne następne koszty i stracony czas. Niestety nie wszyscy chcą słuchać, uczyć a nawet czasem wystarczyłoby książeczkę wziąć pod poduszkę. Dlaczego nie skorzystać jeśli ktoś proponuje pomoc bezinteresownie w sumie. Każdemu to proponuję jak instalator nie montował takiego kotła w sumie kocioł jak kocioł czy Ogniwo czy ten o którym nie wspomnę bo budzi duże emocje a raczej kotła z takim sterowaniem to zawsze może zadzwonić i dopytać, szkoda mu minut to puścić sygnał i oddzwonię. Niektórzy potrafią zapytać nawet kilka razy, niektórzy są oburzeni że jakiś gostek z "Napierstkowa" chce uczyć instalatora który jest w branży od 30-tu lat. Na to już rady niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keteimj 11.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 hmmm a co to ma wspólnego z problemem kolegi CTE ?? serwis jeździ czyścić piece?? który??..następny będzie tej firmy .Pomogłeś mu?piec stal się czyściejszy?? chyba popadam w paranoje bo dosłownie brzmiało to jak reklamówka... Widziałeś ogniwo.. pomijam w sklepie Naprawdę chciałbym jak większość userow by pisali tu ludzie mający problemy z kociołkami danego producenta...... jak to co wyrazy współczucia i solidarność miedzy uzytkownikami kotłów na paliwo stałe:lol2:, Masz rację Ogniwo widziałem w sklepie i przejrzałem dtr-kę i w niej urzekło mnie hasło Nie eksperymentuj – instaluj kocioł marki „OGNIWO” oraz przejżałem sposob czyszczenia i powiem tak że niekoniecznie trzeba złamać sobie nogę żeby wiedzieć że to boli i trzeba uważać, z tym serwisem to faktycznie sie żle wyraziłem ale nie sądziłem że takie czyszczenie kotła Ogniwo jest normą myślałem że to spowodowane niewłaściwą pracą kotła a nikt ze stajni Ogniwa :rolleyes:nie rzucił się z pomocą koledze cte. Nie ma co się napinać to co że ktoś jest zadowolony ze swojego Mercedesa nie może o tym napisać użytkownikom Audi czy też odwrotnie Dobra:) spadam z tego wątku i już nie mieszam oraz pozdrawiam wszystkich użytkowników kotła Ogniwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 11.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 jak na czlowieka ktory oglada w sklepie piec okolo rok temu [przed zakupem ..przynajmniej ja tak robiłem] pamiec masz "zajebiscie " dobra..podziwiam . Ja niestety mam ogniwo i nie jeżdżę nim, jeśli ktoś jeździ na piecu i myśli ze to mercedes...coz ta ulanska fantazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keteimj 11.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 jak na czlowieka ktory oglada w sklepie piec okolo rok temu [przed zakupem ..przynajmniej ja tak robiłem] pamiec masz "zajebiscie " dobra..podziwiam . Ja niestety mam ogniwo i nie jeżdżę nim, jeśli ktoś jeździ na piecu i myśli ze to mercedes...coz ta ulanska fantazja There was example. Sam niebieskim świecisz na wątkach dotyczących RBR-a, także spoko cieszę się że ty również ze swojego kociołka (ów) jesteś zadowolony:) jak to mówią jeden lubi rybki a drugi akwarium, a z pamiecią u mnie faktycznie nieżle Dzięki I już mnie tu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 12.06.2013 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) There was AN example witam pisałem..ale uszanowałem temat zielonego i zrozumiałem ze bladze .Ujrzałem dziś kilka rzeczy a mianowicie ze jeden wątek dla mega zadowolonych ludków z mercedesa to mało muszą jeszcze okupywać wątek malucha[trabanta?] .Widać blask lakieru to mało, jeszcze świadomie pogrążają innych ,wpędzając ich w depresje Cóż mieć mercedesa w grupie użytkowników tej marki ..to już nie to bo jest się jednym z wielu . Kolejna sprawa czy większość zadała sobie trud poznania różnic w budowie kotła ??[pomijam palnik] jak jest rozwiązane ujście spalin? ..tak ja zadałem i..dobra przerosło mnie to . Postanowiłem nie wtrącać się [czułem się jak niewierny w obozie dla misjonarzy w którym każdy chciał nawracać mnie na jedyna słuszną prawdę..a wiemy gdzie 2 Polaków prawdy są 3] zamiast tutaj pisać ,wklejać zdjęcia itd wybieram priv rozmowy z kimś co ma coś do powiedzenia o ogniwie .Wolny czas wykorzystam także na czytanie książki..... "budowa mercedesa " i kończę ta przydługą wypowiedz bo samego mnie znudziła Spadam z forum generalnie, pozdrawiam wszystkich kurde pogubiłem się ..piszemy tu o piecach czy samochodach..dobra w forum Mercedesa tez się to wklei yuuupppiii moje Ogniwo jeździ [napisałem to z przymrużeniem oka ] Ну, погоди! Я еще вернусь! Это будет месть Огонька! Edytowane 17 Września 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Novy! 13.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 There was AN example.......................... witam pisałem..ale uszanowałem temat zielonego i zrozumiałem ze bladze .Ujrzałem dziś kilka rzeczy a mianowicie ze jeden wątek dla mega zadowolonych ludków z mercedesa to mało muszą.......... Ну, погоди! Я еще вернусь! Это будет месть Огонька! wuwok,z Tobą (bez urazy) jest jak ...z kotłem z tematu wątku.Nie wiadomo o co chodzi. Kurcze rozumiem błędy itd. ale pisz proszę w jednym języku,i na litość Boską ten styl...Kurcze nic nie rozumiem z tego co napisałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts