mpepe 17.09.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ogniwo Eko Plus ale nam się "rodzinka " ogniowców rozrosła myslałem że OEP to jakiś palnik... no cóż człowiek dopiero się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 17.09.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 myslałem że OEP to jakiś palnik... no cóż człowiek dopiero się uczy Poczytasz i świadomie zdecydujesz będziesz zadowolony..ale nie bierz za dużego pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 17.09.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Poczytasz i świadomie zdecydujesz będziesz zadowolony..ale nie bierz za dużego pieca.Będziesz szczęśliwy jak jeszcze jeden kolega ci dojdzie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 17.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Będziesz szczęśliwy jak jeszcze jeden kolega ci dojdzie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Jaśniej????widzisz akurat kociołek dobry dla dobrych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 17.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jaśniej????widzisz akurat kociołek dobry dla dobrych ludzi Nie mnie go oceniać, ja go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpepe 18.09.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Poczytasz i świadomie zdecydujesz będziesz zadowolony..ale nie bierz za dużego pieca. Dzisiaj pomierzyłem metry wszystkie, które ogrzewam wyszło mniej niż myślałem 175m2, z tego planowane jest przy kompleksowym remoncie wyburzenie jednej części, którą kiedyś ojciec dobudował a obecnie służy tylko jako magazynki na szpargoły. Jeśli bym to wyburzył zostanie 130m2 to obawiam się, że 17kw może być jeszcze trochę przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 18.09.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dzisiaj pomierzyłem metry wszystkie, które ogrzewam wyszło mniej niż myślałem 175m2, z tego planowane jest przy kompleksowym remoncie wyburzenie jednej części, którą kiedyś ojciec dobudował a obecnie służy tylko jako magazynki na szpargoły. Jeśli bym to wyburzył zostanie 130m2 to obawiam się, że 17kw może być jeszcze trochę przesadzone. Na to starcz ci ten mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 18.09.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Duuużo mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 18.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dzisiaj pomierzyłem metry wszystkie, które ogrzewam wyszło mniej niż myślałem 175m2, z tego planowane jest przy kompleksowym remoncie wyburzenie jednej części, którą kiedyś ojciec dobudował a obecnie służy tylko jako magazynki na szpargoły. Jeśli bym to wyburzył zostanie 130m2 to obawiam się, że 17kw może być jeszcze trochę przesadzone. 10KW -12KW CI wystarczy wiec na spokojnie wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 18.09.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Wuwok, taki cwany teraz jesteś ? hehe Jakbyś mnie posłuchał to byś nie musiał kombinować teraz Tylko chyba jeszcze wtedy 10-tki nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 19.09.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Wuwok, taki cwany teraz jesteś ? hehe Jakbyś mnie posłuchał to byś nie musiał kombinować teraz Tylko chyba jeszcze wtedy 10-tki nie było. kombinacje mam chyba w krwi a przeróbka[modyfikacja ] 16kw na 10kw jest łatwa wiec pewnie po zimie jej dokonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 20.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 witam tak pali paliczek mieszankę trocin z miałem chyba widać gdzie się pali..[czy na całym palniku mam żar ]piecyk działa na malej mocy generalnie jak widać palnik działa już długo[popiół ,pyl ] piecyk nie czyszczony tez dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 20.09.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) a tu moja mieszanka Edytowane 20 Września 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Novy! 21.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 [ATTACH=CONFIG]213529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213530[/ATTACH] witam tak pali paliczek mieszankę trocin z miałem chyba widać gdzie się pali..[czy na całym palniku mam żar ]piecyk działa na malej mocy generalnie jak widać palnik działa już długo[popiół ,pyl ] piecyk nie czyszczony tez dawno Fajne fotki Ty naprawdę nie wiesz o co chodzi czy udajesz?Jedyne co na nich widać to żar na całym palniku i płomień blisko podajnika.Załóż sobie lepiej taką klamerkę na .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 21.09.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Fajne fotki Ty naprawdę nie wiesz o co chodzi czy udajesz?Jedyne co na nich widać to żar na całym palniku i płomień blisko podajnika.Załóż sobie lepiej taką klamerkę na ....Jak tam ma nie być żaru jak tyle trocin wrąbał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Novy! 21.09.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jak tam ma nie być żaru jak tyle trocin wrąbał Kurcze ja ciągle nie moge wyjść z podziwu,że kolesie tak się uparli na robienie antyreklamy kotłów tej marki.A to pokazują zdjęcia "dodatków" do palnika i samego kotła,a to zdjęcia palnika na którym płomień jest taki jak by go nie było...Normalny,potencjalny nabywca gotów pomyśleć że ten kocioł bez przeróbek nie da rady ogrzać psiej budy.To ma być kryptoreklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 21.09.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Kurcze ja ciągle nie moge wyjść z podziwu,że kolesie tak się uparli na robienie antyreklamy kotłów tej marki.A to pokazują zdjęcia "dodatków" do palnika i samego kotła,a to zdjęcia palnika na którym płomień jest taki jak by go nie było...Normalny,potencjalny nabywca gotów pomyśleć że ten kocioł bez przeróbek nie da rady ogrzać psiej budy.To ma być kryptoreklama?Czasami takie coś się popełni jak się nie przemyśli swoich działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Novy! 21.09.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Czasami takie coś się popełni jak się nie przemyśli swoich działań Ja na sprzedaży tego kotła straciłem 4k złotówek,opisałem co prawda co mi się w nim nie podobało,ale na litość Boga-wcale im źle nie życzę,i nie robię im antyreklamy tekstami i zdjęciami o przeróbkach ich nowych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 21.09.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Eee, Wy dwaj, nie macie gdzie bazgrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 21.09.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 (edytowane) Jak tam ma nie być żaru jak tyle trocin wrąbał miałem" kamień" palić ale to nie ten kolor Edytowane 21 Września 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts