Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poczytasz i świadomie zdecydujesz będziesz zadowolony..ale nie bierz za dużego pieca.

Dzisiaj pomierzyłem metry wszystkie, które ogrzewam wyszło mniej niż myślałem 175m2, z tego planowane jest przy kompleksowym remoncie wyburzenie jednej części, którą kiedyś ojciec dobudował a obecnie służy tylko jako magazynki na szpargoły. Jeśli bym to wyburzył zostanie 130m2 to obawiam się, że 17kw może być jeszcze trochę przesadzone.

Dzisiaj pomierzyłem metry wszystkie, które ogrzewam wyszło mniej niż myślałem 175m2, z tego planowane jest przy kompleksowym remoncie wyburzenie jednej części, którą kiedyś ojciec dobudował a obecnie służy tylko jako magazynki na szpargoły. Jeśli bym to wyburzył zostanie 130m2 to obawiam się, że 17kw może być jeszcze trochę przesadzone.

Na to starcz ci ten mniejszy.

10KW -12KW CI wystarczy :) wiec na spokojnie wybieraj

Gość Novy!
[ATTACH=CONFIG]213529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]213530[/ATTACH]

witam tak pali paliczek mieszankę trocin z miałem :) chyba widać gdzie się pali..[czy na całym palniku mam żar :D ]piecyk działa na malej mocy :)

generalnie jak widać palnik działa już długo[popiół ,pyl ] piecyk nie czyszczony tez dawno :)

Fajne fotki :) Ty naprawdę nie wiesz o co chodzi czy udajesz?Jedyne co na nich widać to żar na całym palniku i płomień blisko podajnika.Załóż sobie lepiej taką klamerkę na ....

Gość Novy!
Jak tam ma nie być żaru jak tyle trocin wrąbał :)

Kurcze ja ciągle nie moge wyjść z podziwu,że kolesie tak się uparli na robienie antyreklamy kotłów tej marki.A to pokazują zdjęcia "dodatków" do palnika i samego kotła,a to zdjęcia palnika na którym płomień jest taki jak by go nie było...Normalny,potencjalny nabywca gotów pomyśleć że ten kocioł bez przeróbek nie da rady ogrzać psiej budy.To ma być kryptoreklama?

Kurcze ja ciągle nie moge wyjść z podziwu,że kolesie tak się uparli na robienie antyreklamy kotłów tej marki.A to pokazują zdjęcia "dodatków" do palnika i samego kotła,a to zdjęcia palnika na którym płomień jest taki jak by go nie było...Normalny,potencjalny nabywca gotów pomyśleć że ten kocioł bez przeróbek nie da rady ogrzać psiej budy.To ma być kryptoreklama?
Czasami takie coś się popełni jak się nie przemyśli swoich działań :p

Gość Novy!
Czasami takie coś się popełni jak się nie przemyśli swoich działań :p

Ja na sprzedaży tego kotła straciłem 4k złotówek,opisałem co prawda co mi się w nim nie podobało,ale na litość Boga-wcale im źle nie życzę,i nie robię im antyreklamy tekstami i zdjęciami o przeróbkach ich nowych produktów.