Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Internet to dziwne miejsce. Daje pozory anonimowości i bezkarności, a od tego już krok żeby z człowieka zaczęło wychodzić jego druga "czarniejsza" strona. To iluzja o czym przed chwilą boleśnie przekonał się Nowy Twoj Pan. Początek wątku był fajny, Ci sami ludzie, ten sam temat, a dyskusja i sposób zwracania się do siebie zupełnie inna niż jest teraz.

smutne to...

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość TwojPan
Internet to dziwne miejsce. Daje pozory anonimowości i bezkarności, a od tego już krok żeby z człowieka zaczęło wychodzić jego druga "czarniejsza" strona. To iluzja o czym przed chwilą boleśnie przekonał się Nowy Twoj Pan. Początek wątku był fajny, Ci sami ludzie, ten sam temat, a dyskusja i sposób zwracania się do siebie zupełnie inna niż jest teraz.

Przekonałem się tylko o tym,że nie mogę krytykować tego kotła bo..wiemy gdzie mieszkasz.To jest jak groźba.Nie dla wszystkich jestem anonimowy,wielu z forum było u mnie.Ale na pewno ,wtedy kiedy sobie nie życzę-nikt nie ma prawa tego ujawniać.

Aby wszystko było jasne. Jestem handlowcem (handlarzem czy jak by to zwał) jednej z renomowanych firm kotlarskich. I szlag mnie przyslowiowy trafia gdy szemrane towarzystwo wozi sie na cudzych grzbietach. Producenci wydają kase na badania, rozwój technologii (pan Jarecki też) a inni metodami "partyzanckimi" z tego korzystają. Powiem wprost. czas z tym skończyć. Niech każdy pracuje na siebie. I płaci za siebie.

Zatem marny handlarzyno może by tak Płatny Profil wykupić ? a nie jak piszesz "wozić się po cudzych grzbietach" ?

Skoro mnie marnego żuczka z biednej wsi na to stać to pewnie taką renomowaną firmę też powinno być stać, co ?

Zarzucaj tu swoje "kwity" tylko żebym czasem nie oślepł od ich blasku, Zawijan załóż okulary albo maskę spawalniczą bo kolega "renomowany" na razie z opowieści, wali "kwitami" po gałach, hehe

Aha, panie "renomowany" spiskowcu mnie to możesz co najwyżej w rurkę dmuchnąć albo jak się mawia na śląsku, na pukel skoczyć.

Aaaa, i żeby Ci się tu na forum za bardzo wstyd nie zrobiło bo już Twoje IP jest namierzone także wpełznij do dziury czy pod kamyczek z której wypełznąłeś.

Zatem marny handlarzyno może by tak Płatny Profil wykupić ? a nie jak piszesz "wozić się po cudzych grzbietach" ?

Skoro mnie marnego żuczka z biednej wsi na to stać to pewnie taką renomowaną firmę też powinno być stać, co ?

Zarzucaj tu swoje "kwity" tylko żebym czasem nie oślepł od ich blasku, Zawijan załóż okulary albo maskę spawalniczą bo kolega "renomowany" na razie z opowieści, wali "kwitami" po gałach, hehe

Aha, panie "renomowany" spiskowcu mnie to możesz co najwyżej w rurkę dmuchnąć albo jak się mawia na śląsku, na pukel skoczyć.

Aaaa, i żeby Ci się tu na forum za bardzo wstyd nie zrobiło bo już Twoje IP jest namierzone także wpełznij do dziury czy pod kamyczek z której wypełznąłeś.

brawo prawdziwie wielki handlarzu.

IP namierzyles moie i co z tego?

wskoczysz mi na plecy po sieci czy moze podeslesz platnych zbirow?

powiem ci tak: skacz dalej a wysmaruje pismo do inspekcji handlowej i zostaniesz z kociolkami w kaczej poopie.

brak ci odwagi powiedziec: tak - kotly rbr nie posiadaja wymaganych papierow. krotko i na temat.

nie zamierzam wykupowac platnego profila bo handel markowymi wyrobami nie musi schodzic tak nisko.

a na koniec: popatrz jak wygladaja i powinny wygladac prawdziwe papiery z kotla zielonego: http://www.sas.busko.pl i wszystko bedzie jasne.

teraz juz do ciebie dociera jak wyglada prawdziwy handel prawdziwymi wyrobami?

ps. no to jak? badania rabarbarow wyszly w Lodzi czy nie? maja papiery?

wierze ze nie odpiszesz na to pytanie.

brawo prawdziwie wielki handlarzu.

IP namierzyles moie i co z tego?

wskoczysz mi na plecy po sieci czy moze podeslesz platnych zbirow?

powiem ci tak: skacz dalej a wysmaruje pismo do inspekcji handlowej i zostaniesz z kociolkami w kaczej poopie.

brak ci odwagi powiedziec: tak - kotly rbr nie posiadaja wymaganych papierow. krotko i na temat.

nie zamierzam wykupowac platnego profila bo handel markowymi wyrobami nie musi schodzic tak nisko.

a na koniec: popatrz jak wygladaja i powinny wygladac prawdziwe papiery z kotla zielonego: http://www.sas.busko.pl i wszystko bedzie jasne.

teraz juz do ciebie dociera jak wyglada prawdziwy handel prawdziwymi wyrobami?

ps. no to jak? badania rabarbarow wyszly w Lodzi czy nie? maja papiery?

wierze ze nie odpiszesz na to pytanie.

Nie było by na co skakać to po pierwsze.

Mają jak wszystko WYSTARCZAJĄCE :)

Badania RBRów są z Małej Energetyki także Twoja wiara jest bardzo marnej jakości, odpowiedziałem.

Mam jeszcze kilku producentów którzy mają takie same papiery, są tacy którzy mają po części stamtąd i z Zabrza i nie chodzi o tego na "R". mogę bez problemu znaleźć jeszcze następne których nie sprzedaję.

Chyba napiszę do tych producentów zapytanie za co oni w końcu oni wydali kasę.

Może zapytają tych którzy podpisali te papierki o to samo bo jakiś pajac z Sasa podważa ich ważność.

Chyba jutro napiszę też do Sasa żeby swojego "pieska" przymknęli do budy o ile to ich "piesek", bo jak to nie ich "piesek" a wyciera sobie nimi pysk to też mu się mogą do poopska dobrać.

Nie było by na co skakać to po pierwsze.

Mają jak wszystko WYSTARCZAJĄCE :)

Badania RBRów są z Małej Energetyki także Twoja wiara jest bardzo marnej jakości, odpowiedziałem.

Mam jeszcze kilku producentów którzy mają takie same papiery, są tacy którzy mają po części stamtąd i z Zabrza i nie chodzi o tego na "R". mogę bez problemu znaleźć jeszcze następne których nie sprzedaję.

Chyba napiszę do tych producentów zapytanie za co oni w końcu oni wydali kasę.

Może zapytają tych którzy podpisali te papierki o to samo bo jakiś pajac z Sasa podważa ich ważność.

Chyba jutro napiszę też do Sasa żeby swojego "pieska" przymknęli do budy o ile to ich "piesek", bo jak to nie ich "piesek" a wyciera sobie nimi pysk to też mu się mogą do poopska dobrać.

brawo karoki handlarzu wielki

jak bylo do przewidzenia nie napisales o wynikach rabarbara z Lodzi bo tak przy porzadnych testach padl jak i ty niedlugo padniesz.

mamrasz cos o jakiejs malej energetyce. przybliz wszystkim co to jest i pokaz jakie ma uprawnienia do badania kotlow na zgodnosc z norma 303-5/2012.

to byla fundacyjka ktora kiedys miala analizatorek za grosze i robila takie badania jakie ty sobie teraz zrobic mozesz sam. kupisz sobie testo w promocji - dziala maksymalnie do godziny i z dokladnoscia do 5% zobaczysz czy ci sie w kotle pali czy nie. nic wiecej. to sie nadaje dla instalatora do wstepnych ustawien. nie do badan pozwalajacych wystawic papiery. ta fundacyjka na koniec probowala wspolpracowac z taka firma ze slaska, ktora moze niby robic pomiary emisji bo ma cos z pca ale nie dla kotlow tylko do emisji rozproszonej. zrozum wielki handlarzu karoki ze jesli masz karte rowerowa to nie mozesz uczciwie zarabiac na chleb jako szofer autobusu.mozesz robic w cioola wojta na gimbusie ale jak cie najada niebiescy nie z twojej wsi to lezysz. A gimbusa z roweru nie zrobisz.

Zapraszam cie zalatw sobie wizyte w firmie sas to zobaczysz jak wyglada laboratorium zakladowe. tam sie bada kotly zanim pojda do badan w Lodzi czy gdzies indziej. To nie mala energetyka robiaca badania zaocznie korespondencyjnie i eksternistycznie.

masz juz moje IP? bo mam dynamiczne. problem dla rodakow spod wschodniej granicy? gdzie sie mam ustawic do odstrzalu?

I na koniec: jednak do PIH napisze. niech ci wielki handlarzu karoki pokaza gdzie twoje miejsce. spierac sie to jedno. robic nabywcow w bambuko i oczerniac innych to juz gorzej.

nie pokazales papierow z Lodzi. To pokaz chociaz uprawnienia tych co z mala energetyka wam za mala kase papiery na dziadka z Wehrmachtu robili. podyktuje ci bo zawsze twierdzisz ze jestes malo kumaty: http://www.pca.gov.pl i wpisz do wyszukiwarki numer 994. popatrz co toto ma za zakres i do czego. jak tam znajdziesz jakies cos z norma o kotlach zwiazana to ci osobiscie i publicznie doope wylize. Na odwrotnosc nie licze bo ty zawsze cos trzy razy wiecej. taki profil hochsztaplera. ludzie ludzie rabarbary tani, sprawnie i na czas.

aby tylko twoj producent mojego wpisa nie zobaczyl bo ta spec ekipe co miala byc na mnie do ciebie wysle i czym gimbole do szkoly przed wakacjami dojada?

wielki handlarzu karoki

a pomyslal ty przez chwile ze drugi sprzedawca rabarbarow z tego forum ma duzo lepiej od ciebie pod deklem. szkoda mi go bo odlamki i jego trasfic moga. siedzi cicho nie pyszczy bo pewnie wie lepiej w co wdepnal. a ty co? wszyscy z wschodu na zachod uciekaja a ty pod prad? z ziem odzyskanych do ziemi przodkow? nie szkoda ci?

ni? to niech cie wszystkie anioly poroszenki sprzyjajom.

na deser dla wszystkich:

http://krs-pobierz.pl/fundacja-mala-energetyka-i244308

to i na koniec papiery karoki ma bo gdzie teraz archiwum szukac?

Edytowane przez spiskowiec

Gość TwojPan
Czuje sie jak w brazylijskiej telenoweli. Moze przejdziesz na priva bo publiczne pomawianie kogos o chorobe psychiczna tez jest penalizowane.

Akcja z wklejaniem fotek mego domu,miała miejsce na tym wątku i tutaj to wyjaśniam.

Pisałem źle o RBR-11kW,ale nikt na jego wątku nie groził mi,wklejając fotkę mego domu,sugerując iż wie gdzie mieszkam.Fotka pochodzi na pewno z przed roku,w tym czasie zaszły zmiany na elewacji.

Nie wiem jak czułby się user RBR-a,gdyby po jego negatywnych opiniach na tak dużym forum-ktoś nagle wkleił zdjęcie jego domu,bez jego zgody-ale ja mam pewne obawy.Dlatego nie puszczę tego płazem.Żaden zakichany kocioł,nie jest powodem by ktokolwiek czuł się tu inwigilowany-dlatego,że śmie krytykować produkt za który zapłacił.Bez względu na to kto ma cokolwiek z tym wspólnego,nie rzuca to dobrego światła.

Nic nie dzieje bowiem przypadkowo.

Ciesz się ,że jesteś z tych,którym kocioł się podoba.Inaczej,martwił byś się o swoje dzieci tak jak ja.Świat jest pełen świrów.

Gość TwojPan
Jednego p. Marku masz pan nad Swoim postem.

Panie Wiesławie,rożnie bywało-czasem była tu zadyma na całego.Ale nikt nikomu nie właził na podwórko.Koleś wrzuca fotkę na forum, zrobioną rok temu.Tylko ktoś niebezpieczny,trzyma fotki domów innych userów na swoim kompie przez rok.Kurna,po co w ogóle je trzyma .

Kurna,strach się bać.ja zawsze boje się o swoją rodzinę.O siebie nie pękam,Pan mnie widział.Dlatego sprawa wylądowała zgłoszeniem na Policji.Niech odpowie kiedy i na jakie potrzeby zrobił to zdjęcie.A jak się komuś u mnie stanie krzywda....

Zaraz zbiegną się prześmiewcy,lecz dla mnie to poważna sprawa.Kto zadaje sobie tyle zachodu,by odszukać miejsce zamieszkania użytkownika forum?Potem pojechać,zrobić zdjęcie jego domu.

Pełna inwigilacja,nie wytrzymam.

Edytowane przez TwojPan

Zastanawiam sie czy administrator temu sie przyglada i bez reakcji to co sie tu wypisuje nie ma nic wspólnego z informacją na temat kotła ogniwo czy ja musze czytać przepychanki sprzedawców i to chamskie do granic chyba ze administratorowi to odpowiada . Jak sie tu dowiedziec cokolwiek o pracy kotla jego zaletach i wadach nie dziwie ze na forum malo jest nowych userów wstyd dla administratora i dla sprzedawców

Zastanawiam sie czy administrator temu sie przyglada i bez reakcji to co sie tu wypisuje nie ma nic wspólnego z informacją na temat kotła ogniwo czy ja musze czytać przepychanki sprzedawców i to chamskie do granic chyba ze administratorowi to odpowiada . Jak sie tu dowiedziec cokolwiek o pracy kotla jego zaletach i wadach nie dziwie ze na forum malo jest nowych userów wstyd dla administratora i dla sprzedawców

Nic na to nie poradzisz.Niektórzy robią to specialnie bo mają w tym jakiś interes.

Jak widzisz ja sprzedaję,montuje i serwisuję kotły głównie ze sterownikiem eCoal.pl i bruli.pl.

Nie widzę potrzeby robić tutaj zadymy bo nie mam w tym interesu.Nie wchodzę też na wątek np SASA bo nie mam z tymi kotłami nic wspólnego.

Komuś chodzi o bicie piany i nic więcej.

Patrząc po kodzie pocztowym to zza miedzy jesteś :)

Allesandro jak pisałem wyżej straszą mnie tu i nawet na prywatną skrzynkę od lat, przyzwyczaiłem się :)

Wiesz jak siada się za szybką to staje się taki ktoś bardzo ważny bo go nikt nie widzi, choć ma problem nawet z poprawnym pisaniem i wysłowieniem się.

Takie potentaty a malutkiego ( nie piszę o posturze :) ) karoczki się boją i próbują szabelką wymachiwać a karoczka nie miał nigdy ani kasy ani strachu za wiele, hehe

Ja zawsze śpię spokojnie tyle że zawsze za krótko :)

Czwarty rok idzie i nie pamiętam kiedy się przed północą położyłem, ale cierp ciało jak Ci się chciało :)

To tak jak z tym chłopem co chciał oduczyć konia jeść.

Myślał że że już mu się udało bo trzy tygodnie koń nie jadł ale na czwarty tydzień koń zdechł :)

Ja oduczam się spać, zobaczymy jak to się skończy, może nie będzie jak z tym koniem, co ? :)