minertu 21.11.2021 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Dokładnie to nie błąd ludzki. To tylko spaw z zastrzału . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil777 22.11.2021 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Spaw zastrzału na środku ściany paleniska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 22.11.2021 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Mam Pep 25 kw od 2012 tokut. Chyba masz Oep 25 kw, Ogniwo eko Plus. Na pocieszenie mogę dodać, mój, innej firmy po 7 latach zaczął cieknąć, a po zaspawaniu pociągnął jeszcze sezon i poszedł na złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 22.11.2021 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Ale syf w tym kotle, nie wyczyszczony, nie wyskrobany, toteż taki skutek. Mam kociołek 19 lat, i o niego dbam. Nigdy nie wrzucam wilgotnego paliwa, nawet drewna wysuszam do zerowej wilgotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil777 23.11.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Ale syf w tym kotle, nie wyczyszczony, nie wyskrobany, toteż taki skutek. Mam kociołek 19 lat, i o niego dbam. Nigdy nie wrzucam wilgotnego paliwa, nawet drewna wysuszam do zerowej wilgotności Widzisz kawałek a twierdzisz że smoluch, opał zawsze suchy kupowany latem, kolega wyżej pokazuje wyciek z powodu korozji zwykłego śmieciucha, ja nie kupiłem swojego Oep gdzieś od firmy garażowej płacąc 9000 zł w 2012 roku też liczyłem że posłuży mi dłużej, otrzymałem w tej cenie bubel ponieważ nikt mi nie powie ze ten wyciek jest spowodowany złym użytkowaniem. Dziura na środku ściany gdzie nie ma żadnych elementów łączących się ze sobą. Producent doskonale o tym wiedział, mogli chociaż nad spawać łate a tylko tak nasmarkali.... Wszędzie są błędy w produkcji, decydując się na ogniwo sądziłem że place za jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts