tesel 06.09.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ale w 2instrukcji nie ma o tym żadnej wzmianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgo 06.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 mam zamiar podłączyć router wifi do sterownika..... proszę użytkowników takiego rozwiązania o info jakiej firmy macie routerki i w jakim trybie muszą pracować dziś zakupiłem 3 t ekogroszku 1 jest workowany u dilera, a 3 oryginalnie pakowane cena od 860 do 920 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basco 06.09.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Przy dobrze zrobionej instalacji do sterownika czarny przewód powinien być fazowy w instrukcji jest oznaczony (L). Sprawdź tak jak proponuje jorgo . Jeżeli przewody mają kolorystykę to czarny z lewej ;niebieski z prawej; żółto-zielony na środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 06.09.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 macie palniki i sterowniki pozwalające spalać miał, a kupujecie groszki. Po co? Pogromca miału pozdrawia pogromców groszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basco 06.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Tylko lepiej to podłączać w czasie dnia i dobrze wyłączyć ten obwód bo nieźle kopie jak się dotkniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 cena od 860 do 920 zł Nie rób takiej kwaśnej miny, będzie jeszcze droższy i ciesz się że już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 06.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Przy dobrze zrobionej instalacji do sterownika czarny przewód powinien być fazowy w instrukcji jest oznaczony (L). Sprawdź tak jak proponuje jorgo . Jeżeli przewody mają kolorystykę to czarny z lewej ;niebieski z prawej; żółto-zielony na środek. Jak napisałem ;jestem elektrykiem i nie piszcie mi jak zrobić instalację albo jak używać próbówki.Napisałem tylko,że tak nie powinno być.jargo.Myślę ,że nowoczesne telewizory mają nie gorszą elektronikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basco 06.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzisiaj w jednym z Łódzkich marketów był eko po 719 zł tona paczkowany. Na workach pisało "polski węgiel" 24 kJ.Wezmę na próbę i zobaczę co to jest warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basco 06.09.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja sterownik podłączyłem tak jak zaleca producent bez odcinania wtyczki. Spotkałem się już z tym że przy odcięciu wtyczki firmy nie uznają gwarancji.Trzeba by dopytać producenta sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 06.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzisiaj w jednym z Łódzkich marketów był eko po 719 zł tona paczkowany. Na workach pisało "polski węgiel" 24 kJ. Wezmę na próbę i zobaczę co to jest warte. będzie to czech, workowany w firmie Polski Węgiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 06.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dziś zakupiłem 3 t ekogroszku 1 jest workowany u dilera, a 3 oryginalnie pakowane cena od 860 do 920 zł jorgo, a gdzie zakupiłeś, jeżeli to nie tajemnica? Właśnie szukam dostawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basco 06.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzięki Vld za ostrzeżenie nie dopytywałem w markecie szczegółów ale rzeczywiście cena jest podejrzanie niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 06.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 720zł za czecha to niska cena?To cena dla idiotów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 06.09.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja sterownik podłączyłem tak jak zaleca producent bez odcinania wtyczki. Spotkałem się już z tym że przy odcięciu wtyczki firmy nie uznają gwarancji. Trzeba by dopytać producenta sterownika. To dlaczego w instrukcj, ze strony esterowniki.pl ,nic o tym nie piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 06.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 U nas jest eko z kopalni WŁADYSŁAW w cenie 960zł workowany.Podobno 25000 kJ.Oglądałem go.Wygląda ok.i przede wszystkim suchy jak pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Wybacz tesel ale nie słyszałem o takiej kopalni chyba że to gdzieś w Kazachstanie albo jeszcze za mało wiem.Jeszcze trochę to będzie eko groszek ze wszystkich kopalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 06.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Tak mi powiedział sprzedawca.Ja jestem z Zachodniopomorskiego,więc dla mnie kopalnie to czarna magia.Z tymi kaloriami to może też ściema,ale i tak nigdy nie kupiłbym całych ton tylko parę worków na próbę.Dzięki za ostrzeżenie.Ciekawe co na to powie sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 06.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Wybacz tesel ale nie słyszałem o takiej kopalni chyba że to gdzieś w Kazachstanie albo jeszcze za mało wiem. Jeszcze trochę to będzie eko groszek ze wszystkich kopalni. A myślisz że Kazachski byłby dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nie wiem, nie paliłem.Ale opinie są podzielone.Pewnie też zależy ile i jakiego świństwa do niego domieszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgo 06.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 jorgo, a gdzie zakupiłeś, jeżeli to nie tajemnica? Właśnie szukam dostawcy żadna tajemnica..... http://www.dalmet.pl/index.php?nr=1&of=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts