xpatix 18.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam Założyłam wątek, bo fajnie mieć pamiątke z tych wszystkich przygotowań i prac by wkońcu zobaczyć efekt jaki sobie wymarzyliśmy Mieliśmy szczęście. Brat Pawła poznał dziewczyne,która była z innej miejscowości. Ona nie chciała się przeprowadzić a więc trafiło na Tomka my skorzystaliśmy z okazji i postanowiliśmy je od niego odkupić (myśle że po okazyjnej cenie;)) Część już spłacona, a że to brat to wiadomo, można iść na jakieś ugody:) A więc tak: Na nasze szczęście łazienka jest już zrobiona. Ominęła nas największa robota Ponoć przed była tragedia. Szkoda, że nie mam zdjęć z tamtego okresu :( Bałam się zanim ją zobaczyłam, że coś mi się nie spodoba, że kolor płytek będzie nie taki jak sobie wymarzyłam itp. ale na szczęście łazienka jest super chociaż o brązowo- kremowych płytkach nie myślałam:) na suficie oświetlenie halogenowe. Zrobione są także okna we wszystkich pomieszczeniach, i parapety, położone są płyty gipsowe. Najgorzej ściany wyglądają w przedpokoju. Już sami kupiliśmy sobie drzwi wejściowe. Fotki dodam w najbliższym czasie Jutro idziemy wyrównywać niedoskonałości na około okien i wynieść wszystkie graty z piwnicy jakie zostawili po sobie poprzedni mieszkańcy Niestety mamy baaardzo ograniczony budżet. Wszystkie oszczędności poszły na nie całą i tak spłate mieszkania, a więc urządzamy je "z wypłaty na wypłatę" myślę, że trochę to będzie trwało no ale nic. Trzeba być cierpliwym (chociaż nie jest to moja cecha;)) Pozdrawiam i zapraszam do oglądania wątku:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts