tracer_00 19.03.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam planuję docieplenie mieszkania systemem Termoorganika Platinum. Grubość styropianu 12 cm czy 15cm? Czy ktoś stosował już kompletny system platinum(styropian, kleje, siatki, tynki) jak się sprawdza? Podobno płyty Termoorganiki są strasznie pokrzywione czy to prawda, oraz co jest lepsze Styropian Termoorganiki Platinum czy AUSTROTHERM EPS FASSADA PREMIUM? Jaki rodzaj styropianu mam wybrać z frezem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 19.03.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 poczytaj kolego troche forum i zacznij od podania sciany jaka masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palkerson 19.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 poczytaj kolego troche forum i zacznij od podania sciany jaka masz. dokładnie tak.... podaj grubość ścian to Ci powiemy czy wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer_00 20.03.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 kolego mam ścianę z maxa 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palkerson 21.03.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 a no to ja mam poroterm 30 i dałem styropian 12 mimo że mam w projekcie POROTERM 25 + 10 styropian więc zrobiłem lepiej jaki w projekcie i nie powiem jestem zadowolony z ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer_00 21.03.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No dobrze a co z tym systemem termoorganiki co o nim myślicie, a może greinplast? Czy ten styropian z Termoorganiki jest krzywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 10.04.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Kupiłem w tym roku termorganikę platinum ( szary) 18 cm z frezem i w prawie każdej paczce pierwsza płyta jest wygięta po długości co mi się nie podoba. Oczywiście odkładam złe płyty i jeśli nie będę miał gdzie ich zużyć to zareklamuje. Mam tez duże zastrzeżenia co do różnych wysokości i grubości frezów- może to przez niestandardową grubość 18cm(w sumie co to ma do tego,płyty powinny być równe i już), Myślałem, że jak kupie lepszy styropian to będzie idealny, ale w tym przypadku jakość i cena nie idą w parze. Edytowane 17 Maja 2011 przez popiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts