eViii 19.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam serdecznie, piszę tutaj pierwszy raz, zamierzam wynająć mieszkanie, wszystko raczej odnowione, jednak w pokoju jest stara tapeta. Nie mam na tyle funduszy, żeby ją zedrzeć, wytynkować, pomalować, czy kupić inną tapetę. Także tutaj moje pytanie, czy macie jakiś pomysł, jakieś naklejki, wzorniki, kwiaty? Tapeta jasna w delikatne pasy. Preferuję raczej nowoczesny styl, mam 21 lat. Z góry dziękuję za jakiekolwiek sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.03.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Wiaderko farby to koszt 50 zł - pomalujesz sama. Naklejki też kosztują, a efekt będzie żaden - na takich paskach NIC się nie sprawdzi stylistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eViii 19.03.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 tylko, że ta tapeta nie jest matowa, tylko śliska. Więc nie wiem czy zwykła farba się tutaj nada, raczej nie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Trzeba by to sprawdzić na kawałku tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eViii 19.03.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Tak? A jak się zrobi plama to co potem, zastawić szafą? Pomysł nie dla mnie. Nie chce mi się bawić i sprawdzać, a jak się nie sprawdzi to puszka farby i wydane pieniądze na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.03.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 To ile ty chcesz pieniędzy wydać na zmianę pewnie jakiś 30m2 ścian, jak 50 to za dużo.To chyba nic innego Ci nie pozostaje jak uruchomić wyobraźnie. To jest pomysł za darmo.Wyobraź sobie, że na ścianach są np betonowe płyty albo egzotyczny fornir. pozwodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Czy tapeta jest zmywalna? Jeśli tak, to umylabym ją tylko i zostawiła w spokoju. Możesz tylko pogorszyć efekt. Zawsze można też okleić gazetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eViii 19.03.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 To kawalerka, całe mieszkanie ma 32 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.03.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 e-mól miał na myśli powierzchnie ścian, a nie metraż mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.03.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Kupujesz próbkę farby za 3 zł, malujesz w niewidocznym miejscu - np. koło grzejnika lub za drzwiami - pasek 5 cm i sprawdzasz, jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy_bob 20.12.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A co do wzoru- to zawsze można wg pasów na oryginalnej tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 26.12.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Podejrzewam że na takim winylu to Ci nie złapie. Dałabym sobie na razie spokój i zbierała fundusze. Ta tapeta nie jest wcale taka zła, znacznie gorsze widywałam. Jakoś pare miesięcy przezyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts