pawstone 19.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam!Chciałbym wyburzyć ścianę nośną o długości 2,5 metra. Nie wiem czy to będzie możliwe ale jeśli tak to jakich kosztów mogę się spodziewać? Chodzi o projekt bo pewnie jest konieczny, robociznę bo chyba musi zrobić to jakaś ekipa uprawniona i materiały bo z tego co wyczytałem to ścianę ma zastąpić konstrukcja stalowa jakieś dwuteowniki czy coś podobnego. Dodam ze ściana ta jest wewnątrz budynku i podtrzymuje tylko strop wyżej nic już nie ma.Oczywiście chciałbym znać koszty orientacyjnie, może ktoś wykonywał podobny zabieg:) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 19.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zgoda właściciela obiektu -> projekt budowlany -> pozwolenie na budowę -> kierownik budowy i dopiero szukaj pracowników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawstone 19.03.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 rozumiem! ale ile to wszystko moze kosztowac plus minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts