mundek 11 19.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 witam.w projekcie mam strop na wysokosci 2.81 na gotowo,czy to nie za wysoko i będzie niezbyt ładnie?natomiast w garażu jest 2.35 i obawiam się że jest za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 19.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Słyszałam opinię, że wysokość powyżej 2,65-2,70 "ubiera" przestrzeń. Oczywiście wszystko jest kwestią aranżacji i z niewielkiej wysokości można uczynić atut. Moja wysokość stropu na gotowo 2,70. Gdybym miała 2,80 bądź nawet 3,00 wiedziałabym co z tak ukształtowaną przestrzenią zrobić. Co do garażu mam dokładnie taką samą wysokość. Przechowuję w nim wiele rzeczy z samochodem włącznie. Jest nawet możliwość wjazdu do garażu ze ski-boksem i otworzeniem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts