mieczyslaw 20.03.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Jak już zakupiła alarm do mieszkania, pomyslałam sobie, żeby zrobić mały monitoring w mieszkaniu góra 4 małe kamery znalazłam http://www.action.one.pl/kamery-przemyslowe-kamery-miniaturowe-mini-kamera-bw-ccd-480tvl-obiektywem-36mm-92-ac920-p-559.html Tak szczerze nie znam się na się na parametrach kamer i chciała bym się dowiedzieć czy takie kamery mogą byc. Chodzi mi o i jakość obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 20.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 rozumiem, ze te kamerki maja pracowac w srodku mieszkania??? i zalezy co jeszcze chcesz na nich widziec.... bo jezeli tylko osoby oruszajace sie w nim to oki... ale jezeli cos bardziej dokladnego to kijowe te kamerki.... jak masz jeszcze jakies pytania...pisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczyslaw 03.04.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 rozumiem, ze te kamerki maja pracowac w srodku mieszkania??? i zalezy co jeszcze chcesz na nich widziec.... bo jezeli tylko osoby oruszajace sie w nim to oki... ale jezeli cos bardziej dokladnego to kijowe te kamerki.... jak masz jeszcze jakies pytania...pisz.... Tak mają pracować w domu. Mają byc nie wielkie aby się ni rzucały w oczy Chodzi mi o to czy one sprawdzą się też w nocy. Moze proponujesz jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts