wa_wo 20.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 samosiejka do ca 10 lat, "pas drogowy" to w polowie droga gruntowa, w polowie trawnik z chaszczami. Jak ten temat ruszyc rozsadnie? W pasie drogowym ma/moze/powinna powstac m.in. kanalizacja. Po tej stronie "drogi" jest juz poprowadzona woda oraz gaz. Drzewo nie jest naniesione, przynajmniej na "mape zasadnicza do celow opiniodawczych" (inne, wieksze, niewadzace zostalo naniesione). Lokalizacji brylu budynku nie chcemy zmieniac, mamy tez obowiazujaca linie zabudowy (6 m). Jestesmy oczywiscie daleko przed zlozeniem wniosku o pnb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 20.03.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 burza piorun piorun może być z kostki trotylu np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 20.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Nie rozumiem czy jest poniżej 10 lat czy powyżej? Bo poniżej 10 lat możesz ciąć bez pozwolenia.Jakie to drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 20.03.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 dąb (szypułkowy bodaj) samosiejka. Z cięciem to nie wiem, nie ja jestem właścicielem "pasa drogowego" na którym rośnie rzeczone drzewo. Wg oka poniżej 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 20.03.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No to jak nie jesteś właśicielem a drzewo poniżej 10 lat to poproś właściciela pasa aby wycioł drzewo.Innego wyjścia nie widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 21.03.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 czy moze odmowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts