bartekiaga1 20.03.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Mam pytanie może ktoś już przerabiał temat a mianowicie chce rozbudować domek po rodzicach kostka parterowa z lat 80-tych z dachem kopertowym.Dach wiekowy do wymiany więc pomyślałem aby trochę podnieść dwa spady jakieś facjatki może ktoś już coś podobnego robił i ma jakieś propozycje,zdjęcia lub projekty z przyjemnością bym odkupił .Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.03.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 bartek nie możesz takich rzeczy odkupywać. Żeby zrobić remont domu w zakresie jakim napisałeś musisz zatrudnic projektanta (konstruktora), musisz mieć projekt przebudowy i zgodę (powiatu lub gminy) na przebudowę. To nie jest prosta sprawa z takim remontem domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekiaga1 22.03.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) tak to ja wszystko wiem ale mi chodzi o to że ja nie mam żadnego poglądu jak to może wyglądać a może ktoś przerabiał ten temat i ma jakieś materiały różnego rodzaju gazety (miesięczniki ,tygodniki) lub gotowe wzory projektów którymi mógł bym się zainspirować abym mógł podpatrzeć i podpowiedzieć ewentualnie projektantowi żeby wyszło coś ciekawego o to mi chodziło Edytowane 22 Marca 2011 przez bartekiaga1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 24.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Może to Cię zainteresuje. Forumowicz właśnie rozbudował taką podpiwiniczoną kostkę. http://forum.muratordom.pl/blog.php?85949-Świerkowisko-Marzeny-i-Rafała/page75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekiaga1 01.04.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 tak chodzi o te że parter mam wykończony kuchnia dwa pokoje i szkoda tego tak zostawić 3 sciany ocieplone,okna wymienione na plastiki w kolorze dębu. I interesuje mnie rozbudowa a dach do wymiany a przy okazji myślałem o zagospodarowaniu poddasza w tę sposób aby podmurować dwie ściany i zrobić dwa spady skoro i tak mam dach do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekiaga1 30.04.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 nikt nic nie ma z materiałów aby coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts