Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nielot2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do halogenów to owszem - za dużo. Ale jak się nie jest na miejscu w czasie remontu to można tylko bazować na tym co się człowiekowi wydaje. Będzie trzeba słabsze żarówki kupić i tyle.

Napis to naklejka z allegro tyle że troszkę dopasowana wymiarowo pod nasze potrzeby

Jeśli chodzi o halogeny to nawet nie chodzi o żarówki i światło, można zawsze włączyć połowę :) ale osobiście mi się to nie podoba. Jakoś tak mało domowo ale to moje zdanie tylko. Za to napisa super. Proszę napisz jak się trzyma, jak się naklejał, czy nie odklejają się rogi?

(...). Za to napisa super. Proszę napisz jak się trzyma, jak się naklejał, czy nie odklejają się rogi?

hhmmm Nie wiem jak się trzyma bo mam do niego 1500km :) Nie wiem też jak się naklejał bo to nie my a ekipa remontowa naklejała. Panowie mieli z zadanie zrobić wszystko od A do Z i tak też zrobili. Naklejkę zobaczę ponownie w październiku (prawdopodobnie ) to dam znać :) A z tego co pamiętam kupowaliśmy tutaj -->> http://allegro.pl/my_page.php?uid=1571459

Ja nie zmieniłam zdania, nie podoba mi się ten sufit, kolor ok, ale za dużo go jak dla mnie.

No cóż. Każdemu wedle potrzeb :) Nikogo tu nie będę przekonywał. Przecież to się ma nam a nie Wam podobać :) Tylko pokazuję jak wyszło

• 1 month później...

Nadal mamy zagadkę :) Nie spieszy nam się ponieważ i tak najbliższe kilka miesięcy i tak nie będziemy tam mieszkać. Ja się jednak skłaniam bardziej ku szaremu :)

Jedno jest natomiast pewne - będą 4 wiszące szafki poziome + szafka na okap podwieszany. I te akurat na bank będą oklejone folią w napisy z mamity :) Tak jak szafa w przedpokoju. A folia ta ma białe tło z szarymi napisami