monikaa13 15.06.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Dużo tej zieleni ale kolor ładny. Mnie osobiście nie podobają się te halogeny w salonie, za dużo, za małe. A co do tych zielonych lamp to macie takie jak my tylko my mamy białe. Ale jedna rzecz mi się bardzo podoba - napis - jak jest zrobiony, z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 15.06.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Co do halogenów to owszem - za dużo. Ale jak się nie jest na miejscu w czasie remontu to można tylko bazować na tym co się człowiekowi wydaje. Będzie trzeba słabsze żarówki kupić i tyle. Napis to naklejka z allegro tyle że troszkę dopasowana wymiarowo pod nasze potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.06.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Co do halogenów to owszem - za dużo. Ale jak się nie jest na miejscu w czasie remontu to można tylko bazować na tym co się człowiekowi wydaje. Będzie trzeba słabsze żarówki kupić i tyle. Napis to naklejka z allegro tyle że troszkę dopasowana wymiarowo pod nasze potrzeby Jeśli chodzi o halogeny to nawet nie chodzi o żarówki i światło, można zawsze włączyć połowę ale osobiście mi się to nie podoba. Jakoś tak mało domowo ale to moje zdanie tylko. Za to napisa super. Proszę napisz jak się trzyma, jak się naklejał, czy nie odklejają się rogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ja nie zmieniłam zdania, nie podoba mi się ten sufit, kolor ok, ale za dużo go jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 20.06.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (...). Za to napisa super. Proszę napisz jak się trzyma, jak się naklejał, czy nie odklejają się rogi? hhmmm Nie wiem jak się trzyma bo mam do niego 1500km Nie wiem też jak się naklejał bo to nie my a ekipa remontowa naklejała. Panowie mieli z zadanie zrobić wszystko od A do Z i tak też zrobili. Naklejkę zobaczę ponownie w październiku (prawdopodobnie ) to dam znać A z tego co pamiętam kupowaliśmy tutaj -->> http://allegro.pl/my_page.php?uid=1571459 Ja nie zmieniłam zdania, nie podoba mi się ten sufit, kolor ok, ale za dużo go jak dla mnie. No cóż. Każdemu wedle potrzeb Nikogo tu nie będę przekonywał. Przecież to się ma nam a nie Wam podobać Tylko pokazuję jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 20.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a mnie się podoba!!!i tak trzymajcie pozdr safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wahamy się trochę co do koloru frontów - szare czy białe... szare czy białe..... i co wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 11.08.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nadal mamy zagadkę Nie spieszy nam się ponieważ i tak najbliższe kilka miesięcy i tak nie będziemy tam mieszkać. Ja się jednak skłaniam bardziej ku szaremu Jedno jest natomiast pewne - będą 4 wiszące szafki poziome + szafka na okap podwieszany. I te akurat na bank będą oklejone folią w napisy z mamity Tak jak szafa w przedpokoju. A folia ta ma białe tło z szarymi napisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.08.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a jaki blat planujecie do tego szarego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 11.08.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 TEN lub któryś z czarnych. Jako że u nas będą 2 łączenia to zostały nam jedynie blaty z kantem. Zaokrąglany brzeg odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts