matima 20.03.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 WitamMam prośbę do Forumowiczów jako ze nie mieszkam w Polsce a tutaj mam swój domek nie mogę za często przyjeżdżać i doglądać prac w domku i to niestety spowodowało pomoc teściów przy pilnowaniu budowy i wykańczania:bash: teściowa postanowiła mnie uszczęśliwić płytkami do łazienki dla gości, a że lubię niebieski kolor (w ubraniach) kupiła mi płytki euforia bez i blue.... pomocy jak zaaranżować łazienkę w tych kolorach????? łazienka 2x2m ma być ubikacja kabinka prysz i umywalka.Proszę pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.03.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam Mam prośbę do Forumowiczów jako ze nie mieszkam w Polsce a tutaj mam swój domek nie mogę za często przyjeżdżać i doglądać prac w domku i to niestety spowodowało pomoc teściów przy pilnowaniu budowy i wykańczania:bash: teściowa postanowiła mnie uszczęśliwić płytkami do łazienki dla gości, a że lubię niebieski kolor (w ubraniach) kupiła mi płytki euforia bez i blue.... pomocy jak zaaranżować łazienkę w tych kolorach????? łazienka 2x2m ma być ubikacja kabinka prysz i umywalka. Proszę pomocy!! może nie będzie tak źle ale ja na przyszłość poprosiłabym teściowa, żeby nie kupowała niczego bez konsultacji załóż wątek w Projektowaniu Wnętrz i pokaż rzut pomieszczenia, będzie łatwiej pomóc - a tutaj będziesz mogła za jakiś czas pokazać gotową łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam Mam prośbę do Forumowiczów jako ze nie mieszkam w Polsce a tutaj mam swój domek nie mogę za często przyjeżdżać i doglądać prac w domku i to niestety spowodowało pomoc teściów przy pilnowaniu budowy i wykańczania:bash: teściowa postanowiła mnie uszczęśliwić płytkami do łazienki dla gości, a że lubię niebieski kolor (w ubraniach) kupiła mi płytki euforia bez i blue.... pomocy jak zaaranżować łazienkę w tych kolorach????? łazienka 2x2m ma być ubikacja kabinka prysz i umywalka. Proszę pomocy!! Tu masz przykład: http://inspiracje.leroymerlin.pl/mala-lazienka-plytki-euforia,1,26,55117,55117,ssv=2,sbit=2.html Ale nie wiem, czy dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.03.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dla mnie koszmarek. Połączenie niebieskiego z beżem uważam za jedno z najgorszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 koszmarek, nie koszmarek, ale płytek już chyba raczej wymienić nie można... to jeszcze jedna "inspiracja" http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Zawsze można nie skorzystać.Z wymianą to nie jest zły pomysł. Z tego co widzę na stronie Cersanitu, to ten beż nie jest bardzo żółty. Może nie będzie tak źle. Ah, i mała dygresja. Koniecznie wyraźnie powiedz teściowej, że więcej takich prezentów bez ustaleń sobie nie życzysz.Bo od płytek się zaczęło, a nie wiadomo na czym się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ile każdego koloru kupiła teściowa? Ile dekorów? Dziewczyny, weźcie pod uwagę, że aranżacje własne Cersanitu przekłamują kolory Na fotkach realizacji to nie wygląda tak dobrze: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQe65wa_TeWuMtSiT56cAg45LoUOERgjn7MQ4tpc2Z4Jxtex0we-Q http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStH3yQYLFAiN3aAGP2AFs27t18-Xn8grid0NmTq_rFzEngr1ZtMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.03.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 no fakt, u mnie na monitorze beż na dwóch fotkach powyżej wygląda jak pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 20.03.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 dzięki za rady Dziewczyny bez jest nawet znosny i niebieski tez ale nie w mojej łazience:bash: ja miałam inna wizje chcialam szarosci... rozmawiałam z teściową i moze dobrze ze dopiero na swieta wracamy do Polski najwięcej koloru bezowego 10opakowań niebieskiego 5opakowań dekor duze płytki bez 10sztuk niebieski 5 sztuk, listwy dekor niebieski ok 20sztuk jeśli dobrze podala dane płytek wymienić się nie da powiedzieli że czas był do 14 dni a ja dowiedziałam się po czasie jak niespodzianka to niespodzianka;) BARDZO DZIĘKUJĘ ZA RADY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 To teraz wrzuć rzut łazienki. Chociaż nie wiem czy jest sens, bo jeśli tak szczegółowo podobierane są pojedyncze dekory i listwy, to szanowna teściowa ma już swój projekt łazienki... Rozumiem, że płytki na podłogę też Ci teściowa kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 na tych zdjęciach, które wkleiła Joliska też są moim zdaniem kolory przekłamane...robiłam keidyś ąłzienkę z tych płytek, nie były aż tak wsciekłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 27.03.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 dowiedziałam się że płytki też są kupione będzie niebieska podłogaoj miała projekt ale nigdy w życiu taki nie będzie po moim trupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.03.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 matima a chociaż za swoje pieniądze kupiła? bo słyszałam histrorie znajomej jak to jej teściowa dekoracje jakieś zamówiła - jakieś zasłony, obrusy i takie tam ... i paczka przyszła ale do zapłaty !!! nie muszę mówić, że nastał dłuższy czas milczenia między znajomą a jej teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 28.03.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 tak nicol za swoje czyli nie tylko ja mam tak ciekawie:)między mną a moją T też nastały ciche dni za niedocenianie jej wysiłków:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ehhh... ja dziękować wszystkim że moja teściowa 1000km odemnie jest i zupełnie nei ma ryzyka, że będzie chciała mi kupić płytki [pewnie nawet jakbym bliżej była]. no ale czemu jeszcze nie pędzisz z naręczem kwiatów w podzięce a czy np. ona u siebei nie chciałaby zrobić remontu? bo może w jej łazience by te płyteczki idealnie się spasowały ? no skoro mamusi się tak bardzo podobają i będzie mogła zaaranżować tak jak chce. a tak serio - to może nie będzie tak źle!!! trzeba widzieć szklankę pół pełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 31.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nieciekawa sytuacja. Ponieważ nie raz były "przeboje" z moją teściową wiem z doświadczenia że jak chce się żyć po swojemu to trzeba przynajmniej raz a konkretnie się postawić. Owszem będą dłuższe ciche dni, pewnie jakaś awanturka wybuchnie ale z czasem "rozejdzie się po kościach" i będzie ok. Powiedz teściowej że jesteś jej wdzięczna za prezent ("kilka stówek to w końcu kosztowało") jednak masz zupełnie inną wizje łazienki i upatrzone inne płytki i dlatego chętnie sprezentujesz je JEJ. Ostatecznie możesz płytki przyjąć ale np. ułożyć je w kotłowni albo pralni o ile takie pomieszczenia posiadacie w domku. Ale to pewnie skończy się jeszcze większym "fochem" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.03.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 dokładnie o tym samym pomyślałam - pralnia lub kotłownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 02.04.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 matima - daj znać jak sytuacja się rozwinęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 03.04.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 witamteściowej się nie pozna dopóki się z nią nie zamieszka ja mieszkam od niej baaardzo daleko i rozmawiałam z nią przez neta i trochę jak byliśmy czasem w Polsce jako że mieszkamy daleko a teściowa boi sie latać samolotami więc wydawała sie okale teraz jak się mamy sprowadzić a ktos musi przypilnować budowy musimy miec kontakt z nimi a że moj M jedynak to oczko w głowie swojej mamusi...próbowałam rozmawiać i tłumaczyć mojej T ale to na nic jest śmiertelnie obrażona a wspomnienie że gdzieś indziej płytki położymy to totalny huragan najgorzej wychodzi na tym M między młotem a kowadłem więc pewnie skapituluję dla niego bo obiecał że za jakiś czas zmienimy na inne i sam je skuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 03.04.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 manhatan tak też mówiłam ale ona zrobiła rok temu remont i odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts