Lobo77 21.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam serdecznie mam takie pytanie odnośnie zakupu działki mojego znajomego prosił o pomoć więc pomyślałem ze sie dopytam. A więc zakupił on działke na której na warunkach zabudowy widniała adnotocja iz na działce występuje woda a o dziwo w gminie usłyszał ze tej wody tam niema działke nabył niedawno niecały miesiąc temu Czy zgłaszając do wodociągów/gminy nie zostanie obarczony długami właścicieli którzy dopuscili sie takiego cudactwa . Co ma począć..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 21.03.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A więc zakupił on działke na której na warunkach zabudowy widniała adnotocja iz na działce występuje woda Czyli przed kupnem działki nie pofatygował sie na nią żeby zobaczy co tam jest, nie dowiedział się czy rzeczywiście jest uzbrojona?? a o dziwo w gminie usłyszał ze tej wody tam niema ... Czy zgłaszając do wodociągów/gminy nie zostanie obarczony długami właścicieli którzy dopuscili sie takiego cudactwa . Co ma począć..?? Znaczy się na czym polega "cudactwo" i jakimi długami m być obciążony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts