bodal 21.03.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Czy macie jakieś namiary na firmy zajmujące się dostarczeniem żużla lub popiołu fluidalnego ? Mam drogę ok 20 m długości i 5 m szerokości, ile mniej więcej materiału na to ny potrzeba ? Droga była już utwardzona wcześniej takim frezowanym asfaltem jednak po podłączaniu instalacji wodnych niestety się zrobiła trochę błotnista Tak więc warstwa nie musi być chyba bardzo gruba ? A może wiecie jak z tym popiołem fluidalnym - w jakiej to jest w postaci ? sypkiej ? czy zgranulowanej i czy można to wysypać bezpośrednio na trochę podsuszoną ziemię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okiren 22.03.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 W okolicy Rzeszowa handlują tym wszystkie firmy mające duże piece używane do produkcji (np. mleczarnia). Sąsiad przysypał takim żużlem rozsypany na drodze gruz i powiem Ci, że to jest po dwóch latach mocniejsze niż beton. Pod pełną betoniarką ugniotło się może 0,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A nie kurzy się z tego latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 22.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ja mam żużel za darmomusiałem zapłacić tylko za transportpopytać w zakładach, u mnie chcieli mi tego wcisnąć jak najwięcejjest to dość twardelatem z tego potrafi się kurzyćjak poleje to na butach się zbieraale za tą cenę nic lepszego nie maa sprawdza się dość dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 22.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Sorry, ale jeśli to się kurzy, to ja bym tego nie chciał mieć koło chaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts