inż. Mamoń 28.02.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Joanna, szczere moje gatki gratki przyjmij a nie mówiłam, że mu się nie uda A komu tak źle życzysz? 23.11 nie powinieneś być w łóżeczku , no chyba, że żartowałeś Poszedłbym, ale dzisiaj nie mam z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 otwieramy ??? kurcze Ewka ale flacha Cześć Monka Hej Inżyniero ile punktów jesteś dzisiaj do przodu? nie mam szans na odrobienie zaległości Oj Monka coś cieniutko mi idzie chyba tylko 2 dzisiaj Widzę że jeszcze chwila i będziesz siedział u Jajcusia na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Joanna, szczere moje gatki gratki przyjmij a nie mówiłam, że mu się nie uda A komu tak źle życzysz? 23.11 nie powinieneś być w łóżeczku , no chyba, że żartowałeś on tak specjalnie podpuszcza Inżynierus Podpuszczaczus........Litwin chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 otwieramy ??? kurcze Ewka ale flacha Cześć Monka Hej Inżyniero ile punktów jesteś dzisiaj do przodu? nie mam szans na odrobienie zaległości Oj Monka coś cieniutko mi idzie chyba tylko 2 dzisiaj cieniutko??? http://www.obiektywni.pl/upload/real/1135_183848.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Joanna, szczere moje gatki gratki przyjmij a nie mówiłam, że mu się nie uda A komu tak źle życzysz? 23.11 nie powinieneś być w łóżeczku , no chyba, że żartowałeś on tak specjalnie podpuszcza Ja nigdy nikogo nie podpuszczam. Zawsze gram fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy Ona sama w to nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 otwieramy ??? kurcze Ewka ale flacha Cześć Monka Hej Inżyniero ile punktów jesteś dzisiaj do przodu? nie mam szans na odrobienie zaległości Oj Monka coś cieniutko mi idzie chyba tylko 2 dzisiaj cieniutko??? http://www.obiektywni.pl/upload/real/1135_183848.jpg Ale ohyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy trudno... Nie przejmuj się różnymi zawistnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Joanna, szczere moje gatki gratki przyjmij a nie mówiłam, że mu się nie uda A komu tak źle życzysz? 23.11 nie powinieneś być w łóżeczku , no chyba, że żartowałeś on tak specjalnie podpuszcza Ja nigdy nikogo nie podpuszczam. Zawsze gram fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy trudno... ja Ci wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Joanna, szczere moje gatki gratki przyjmij a nie mówiłam, że mu się nie uda A komu tak źle życzysz? 23.11 nie powinieneś być w łóżeczku , no chyba, że żartowałeś a łóżeczko juz pościelone... i czeka http://www.hotelsaski.com.pl/img/pokoje/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy Ona sama w to nie wierzy Jajcek - klikasz czy się czaisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy trudno... ja Ci wierzę Dzięki tola, przywracasz mi wiarę wl udzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kotki dwa, szare bure łobydwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy trudno... ja Ci wierzę Tolu - a mi wierzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Joanna, szczere moje gatki gratki przyjmij a nie mówiłam, że mu się nie uda A komu tak źle życzysz? 23.11 nie powinieneś być w łóżeczku , no chyba, że żartowałeś a łóżeczko juz pościelone... i czeka http://www.hotelsaski.com.pl/img/pokoje/1.jpg wygląda na wygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy Ona sama w to nie wierzy Jajcek - klikasz czy się czaisz? Gram w brydza i tylko chwilami zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 i co czajniki? totalnie mnie zaskoczyło! i sama wyszłam na czajnika Joanna - przecież i tak nikt Ci nie uwierzy Ona sama w to nie wierzy Jajcek - klikasz czy się czaisz? Gram w brydza i tylko chwilami zagladam przyprowadziłeś tolę do nas, to z kim grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts