Jajcek 03.03.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To do czwartku!!!! A na spotkaniu będziesz? Ma byc A Ty bedziesz, wiem była gdzieś lista obecności, ale mam sklerozę i nie pamiętam kto ma być Jakbym mogl opuscic twoj odczyt Nic nie wiem o jakimś odczycie A podziekowania dla R ....... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To do czwartku!!!! A na spotkaniu będziesz? Ma byc A Ty bedziesz, wiem była gdzieś lista obecności, ale mam sklerozę i nie pamiętam kto ma być Jakbym mogl opuscic twoj odczyt chcesz zobaczyć jak prezez pociesza ryczącą ze wzruszenia Edzie? Rzadko się wzruszam do łez, częściej płaczę ze wściekłości Trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To do czwartku!!!! A na spotkaniu będziesz? Ma byc A Ty bedziesz, wiem była gdzieś lista obecności, ale mam sklerozę i nie pamiętam kto ma być Jakbym mogl opuscic twoj odczyt Nic nie wiem o jakimś odczycie A podziekowania dla R ....... ? EEE tam zaraz odczyt Dwa słowa na krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To ja się przyznam że byłam kiepska z muzyki i w-fu Ja głownie z muzyki. Ze śpiewu dostawałem zawsze 3+ (w tym + za to że pierwszy zgłosiłem się by mieć to szybko z głowy...) Ja nawet tego + nie miałam, a pani w 2 klasie podstawowki powiedziała, że mi słoń na ucho nadepnął. Wredna baba. Tak jest - wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To do czwartku!!!! A na spotkaniu będziesz? Ma byc A Ty bedziesz, wiem była gdzieś lista obecności, ale mam sklerozę i nie pamiętam kto ma być Jakbym mogl opuscic twoj odczyt Nic nie wiem o jakimś odczycie A podziekowania dla R ....... ? EEE tam zaraz odczyt Dwa słowa na krzyż. Ale i przy dwuch slowach wzruszajaca lezka w oku moze sie zakrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Chyba oddale sie w celu tak zwanej drzemki bo mi oczy same sie zamykaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - a Ty nie na zlocie? dlaczego nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To do czwartku!!!! A na spotkaniu będziesz? Ma byc A Ty bedziesz, wiem była gdzieś lista obecności, ale mam sklerozę i nie pamiętam kto ma być Jakbym mogl opuscic twoj odczyt Nic nie wiem o jakimś odczycie A podziekowania dla R ....... ? EEE tam zaraz odczyt Dwa słowa na krzyż. Ale i przy dwuch slowach wzruszajaca lezka w oku moze sie zakrecic To na pierwszym spotkaniu, ja zaliczam już trzecie, więc dla mnie to już chleb powszedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał A moja w tym roku dopiero 10. Ma tylko barbietki w głowie i inne roszpunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dobra wiadomość dla Kasi i Joasi: do RW zajrzę dopiero we czwartek! jadę na kilka dni do tesciów.. Ciekawe, czy dalej bede liderem RW? zwłaszcza Kasi... ps albo mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - w marcu wychodzi moneta z serii miasta polskie - ELBLĄG, wiesz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 03.03.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No to bijmy rekordy:-) Skoro w Turynie sie nie dało..... Trzeba świrować żeby nie zwariować Ale jaki rekord? Przeciez chodziło o rekord rekordów we wpisach,ma byc rekordowo:) No to ja moge acordowo bic rekordy:) Record na acord,albo acord na record:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To do czwartku!!!! A na spotkaniu będziesz? Ma byc A Ty bedziesz, wiem była gdzieś lista obecności, ale mam sklerozę i nie pamiętam kto ma być Jakbym mogl opuscic twoj odczyt Nic nie wiem o jakimś odczycie A podziekowania dla R ....... ? EEE tam zaraz odczyt Dwa słowa na krzyż. i tak jesteś bardzo dzielna. Ja okropnie nie lubie publicznych wystąpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dobra wiadomość dla Kasi i Joasi: do RW zajrzę dopiero we czwartek! jadę na kilka dni do tesciów.. Ciekawe, czy dalej bede liderem RW? zwłaszcza Kasi... ps albo mamonia hehehehehehehehe - albo Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał A moja w tym roku dopiero 10. Ma tylko barbietki w głowie i inne roszpunki a moja kończy 14ście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał tak, już się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No to bijmy rekordy:-) Skoro w Turynie sie nie dało..... Trzeba świrować żeby nie zwariować Ale jaki rekord? Przeciez chodziło o rekord rekordów we wpisach,ma byc rekordowo:) No to ja moge acordowo bic rekordy:) Record na acord,albo acord na record:P Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No to bijmy rekordy:-) Skoro w Turynie sie nie dało..... Trzeba świrować żeby nie zwariować Ale jaki rekord? Przeciez chodziło o rekord rekordów we wpisach,ma byc rekordowo:) No to ja moge acordowo bic rekordy:) Record na acord,albo acord na record:P wykorzystasz do tego ten tajemniczy system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts