Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gratulacje przy okazji....

Ale to nic w porównaniu z adopcją zagraniczną. Pomagałam koleżance z Cypru (Polce) przy adopcji 2 dzieci . Latałam po tłumaczach przysięgłych i takie tam. To trwało 2 ata.

Jak widzisz ja to generalnie "ściana płaczu" mam na drugie imię :):)

Dzieki za gratulacje

To ponownie ciesze sie ze Cie poznalem i moze kiedys skorzystam ze scany placzu, obym nie musial

ja przygarniam wszystki wróbelki wymiędlone przez sierściuchy i sierściuchy wymiędlone przez psy... a najczęściej to ludzi wymiędlonych przez życie :):) Na pewno nie będę Ci w tym względzie potrzebna , ale zawsze do usług :):)

Nauczylem sie ze nie nalezy nigdy mowic nigdy chociaz cie uwielbiam to wolalbym nie musiec korzystac z twoichh uslug :wink:

Pewnie - ale wypić zawsze możemy :)

Oooooooooo i to jest toooo :wink:

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/5136/#findComment-1076921

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dodałeś mi też punkta za tamta stronkę?

zadanie matematyczne.

Jeżeli Majka pisze średnio 8 postów dziennie, a Jajcek 38, to kiedy Jajcek dogoni Majkę :lol:

odpowiedź brzmi - 14 października 2293

coz za dokladna data, a godzina ?

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/5136/#findComment-1076940