kze 13.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Głowa do góry Krzyś - rodzinę masz zdrową, kolejna dzidzia w drodze, dom rośnie w oczach... i tym optymistycznym akcentem na dzisiaj mówię papa Wiem, wiem!! Dlatego staram się być optymistą. Pomimo tego, ze Polacy dają ciała na Mundialu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 My w bloku co mesiąc ok.8m3... Ale ja długo biorę prysznic... my w Twoim wieku też dłuuuugo braliśmy prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 właśnie był pan od wody i zrobił odczyt .....od 6 marca zuzyliśmy 14 m3 wody .....kurczę to chyba mało ....zaraz się dowiem ,że my brudasy jakieś ....ile zużywacie wody na kwartał ???? Brudasy i do tego po ciemaku siedzą po ćmoku się mówi na śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Krzysiek jedź bo będziesz żałował !!!!!!! już nie samo zwycięstwo ,ale atmosfera mistrzostw jest warta zachodu ....jedź będziesz miał co synowi opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html No ale mundial już nigdy nie będzie tak blisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.06.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html No ale mundial już nigdy nie będzie tak blisko.... Co znaczy już nigdy? Nie rozumiem. W 1974 był w Niemczech, a po 32 latach jest znowu. Pewnie doczekasz jeszcze kolejnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Krzysiek jedź bo będziesz żałował !!!!!!! już nie samo zwycięstwo ,ale atmosfera mistrzostw jest warta zachodu ....jedź będziesz miał co synowi opowiadać No właśnie dla tej atmosfery i mozliwości opowiadania jak to dziadek kiedyś na mundialu był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html No ale mundial już nigdy nie będzie tak blisko.... Co znaczy już nigdy? Nie rozumiem. W 1974 był w Niemczech, a po 32 latach jest znowu. Pewnie doczekasz jeszcze kolejnego razu Za 32 lata to ja bede na emeryturze i na pewno nie będzie mi się chciało jechać na mundial. I wtedy bede mógł opowiadać jak to było na Mundialu 2006... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 13.06.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ...ja pierdzielę - jak gorąco... Nie jest tak źle, jestem niedaleko od Ciebie ... ale siedzę w biurze gdzie słońce już nie świeci Teraz już też jestem w biurze i ochłonąłem ale dwie godzinki w samochodzie bez klimy mnie wykończyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html No ale mundial już nigdy nie będzie tak blisko.... Zakopane się stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html No ale mundial już nigdy nie będzie tak blisko.... Zakopane się stara W szczególnośc o Mistrzostwa Świata w piłce noznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 właśnie był pan od wody i zrobił odczyt .....od 6 marca zuzyliśmy 14 m3 wody .....kurczę to chyba mało ....zaraz się dowiem ,że my brudasy jakieś ....ile zużywacie wody na kwartał ???? Brudasy i do tego po ciemku siedzą o, tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 To będe powoli spadał... Trzeba spotkać sie z nową ekipą murarzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Oglądacie mecz Francja -Szwajcaria ??? http://de.fishki.net/smile/34.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Oglądacie mecz Francja -Szwajcaria ??? http://de.fishki.net/smile/34.gif aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 właśnie był pan od wody i zrobił odczyt .....od 6 marca zuzyliśmy 14 m3 wody .....kurczę to chyba mało ....zaraz się dowiem ,że my brudasy jakieś ....ile zużywacie wody na kwartał ???? wody 4-6 m3 na mies zalezy od miesiaca ilosci prania od tgeo czy sa goscie czy nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 właśnie był pan od wody i zrobił odczyt .....od 6 marca zuzyliśmy 14 m3 wody .....kurczę to chyba mało ....zaraz się dowiem ,że my brudasy jakieś ....ile zużywacie wody na kwartał ???? wody 4-6 m3 na mies zalezy od miesiaca ilosci prania od tgeo czy sa goscie czy nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 to z nas gorsze brudasy bo my + dwojka dizeci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts