Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mailem przyszło. Przepraszam, ze takie długie, ale że temat budowlano-sklepowy, to wrzucam. Ubaw miałam przedni :p

Instrukcja przy zakupie brodzika .. czyli jak brac prysznic - jak kobieta

czy jak facet ? :)

Jak brać prysznic jak kobieta:

1.Zdejmij ubranie i włóż je do pojemników na brudna odzież, segregując na jasne, ciemne i białe oraz do prania ręcznego i w pralce.

2. Idź do łazienki ubrana w długi szlafrok. Jeśli po drodze spotkasz męża, zakryj dokładnie wszystkie widoczne części ciała i przyspiesz kroku.

3. Przyjrzyj się w lustrze swojej figurze i wypnij brzuch. Pojęcz, że znowu utyłaś.

4. Wejdź pod prysznic i przygotuj sobie myjkę do twarzy, myjkę do rąk, myjkę do krocza, szczotkę do pleców, szeroką gąbkę oraz pumeks.

5. Umyj dwukrotnie włosy szamponem grejpfrutowo-ogórkowym z dodatkiem 83 witamin.

6. Wetrzyj we włosy grejpfrutowo-ogórkową wzbogaconą naturalnym olejkiem krokusowym. Zostaw ją na 15 minut.

7. Myj twarz peelingiem z pestek brzoskwini przez 10 minut, aż nabierze żywego, czerwonego koloru.

8. Umyj resztę ciała żelem do kąpieli Ginger Nut i Jaffa Cake.

9. Spłucz odżywkę z włosów, poświęcając na to co najmniej 15 minut, aby mieć pewność, że cała spłynęła.

10. Ogol włosy pod pachami i na nogach. Rozwaz ogolenie okolic bikini, ale dojdź do wniosku, że lepiej je wywoskować.

11. Nakrzycz na męża, kiedy spuści wodę w toalecie i spadnie ciśnienie wody, tak, że z prysznica popłynie wrzątek.

12. Wyłącz prysznic. Wytrzyj wszystko w kabinie do sucha. Bardziej zabrudzone miejsca przetrzyj specjalnym płynem do kafelków.

13. Wyjedz spod prysznica. Wytrzyj się ręcznikiem wielkości małego państwa afrykańskiego.

14. Zawiń włosy w długi ręcznik, o wyjątkowej chłonności. Sprawdź całe ciało w poszukiwaniu choćby zapowiedzi pryszczy.

15. Wróc do sypialni, ubrana w długi szlafrok i turban z ręcznika.

16. Jeśli dostrzeżesz gdzieś męża, zakryj starannie wszystkie odkryte części ciała i udaj się szybko do sypialni, gdzie spędzisz następne półtorej godziny na ubieraniu się ...

Jak brać prysznic jak mężczyzna:

1. Zdejmij ubranie, siedząc na łóżku i zostaw rzeczy rzucone niedbale jedne na drugie

2. Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu!

3. Spójrz w lustro i wciągnij brzuch, żeby zobaczyć swoją męską sylwetkę. Popodziwiaj rozmiary swojego penisa w lustrze, podrap się po jądrach i powąchaj palce.

4. Wejdź pod prysznic.

5. Nie rozglądaj się za myjką lub gąbką, bo ich nie potrzebujesz.

6. Umyj twarz. Umyj się pod pachami.

7. Pośmiej się z tego, jak głośno słychać bąki puszczane w kabinie prysznicowej.

8. Umyj krocze i jego okolice. Umyj pośladki zostawiając włosy na mydle.

9. Umyj włosy szamponem, ale nie nakładaj odżywki.

10. Za pomocą piany z szamponu zrób sobie irokeza na głowie i odsuń zasłonę, żeby obejrzeć się w lustrze.

11. Nasikaj do brodzika, celując w odpływ.

12. Spłucz się i wyjdą spod prysznica. Nie zwracaj uwagi na kałuże na podłodze-trochę się narozlewało bo dół zasłony znajdował się poza brodzikiem, gdy brałeś prysznic.

13. Wytrzyj się częściowo.

14. Przyjrzyj się sobie w lustrze, napręż mięśnie i ponownie naciesz się rozmiarem swojego przyrodzenia.

15. Zostaw odsunięta zasłonę prysznicową i mokry dywanik łazienkowy na podłodze.

16. Zostaw w łazience włączone światło i wentylator.

17. Wróć do sypialni z ręcznikiem owiniętym wokół bioder. Jeśli będziesz mijał żonę, zdejmij ręcznik, chwyć w rękę przyrodzenie, powiedz: - No co kotku i naprzyj na mnie swoimi biodrami.

18. Pusć dwukrotnie baka i ubierz się we wczorajsze rzeczy................

:p :p :p :p :p

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/7345/#findComment-1333272

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a tu twoja odpowiedź

oki, jutro

bo dzisiaj rozgryzam kurnik

:wink:

:lol: :lol: :lol:

tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy.

juz zapisuję, jutro siadam i piszę :oops:

wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? 8)

i ani kurnika ani Egiptu :lol: :lol:

e tam. zapisałam w "sprawy do załatwienia" 8)

lecę do domku :wink:

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/7345/#findComment-1333275

a tu twoja odpowiedź

oki, jutro

bo dzisiaj rozgryzam kurnik

:wink:

:lol: :lol: :lol:

tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy.

juz zapisuję, jutro siadam i piszę :oops:

wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? 8)

i ani kurnika ani Egiptu :lol: :lol:

e tam. zapisałam w "sprawy do załatwienia" 8)

lecę do domku :wink:

znaczy sie kurnik wpisany w sprawy do zalatwienia ? ;-)

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/7345/#findComment-1333278

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 291

2. inż. Mamoń - 246

3. SławekD-żonka - 186

4. Joanna i Janusz - 134

5. kze - 133

6. Whisper, verunia - 119

8. fizyk - 96

9. Kasztanka - 91

10. Majka - 84

11. Olkalybowa - 81

12. maksiu, - 80

13. Teska - 60

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. monka- 40

17. andrzejka- 37

18. Moniś, Aga J.G - 36

20. facio -35

21. markus_gdynia - 29

22. zaba_gonia, Jezier - 28

24. Nefer, Ania Wiśniewska- 24

26. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 20

31. Funia- 18

32. Sylvia1, tola - 15

34. Agniesia - 14

35. joola - 13

36. Jane, karolka - 10

38. Wojty, kasia64 - 9

40. frosch-8

41. kolia, Zielonooka - 7

43. Januszz, tabaluga1, duende- 6

46. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5

50. Ewuś, jamles - 4

52. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, Pawson, prymasek- 3

58. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel, - 2

62. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp - 1

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/7345/#findComment-1333281

pp - dobre :lol: :lol: :lol:

najlepsze były 83 witaminy i puszczanie bąków :lol: :lol:

Takie życiowe, co :p :p

A ja mam wreszcie od dzisiaj naprawdę ciepłą wodę. Od 11 września ubr czyli od wprowadzenia miałem w jednej rurze zimną, a w drugiej róże letnią. Jak się cieszę :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

To pewnie dziś będziecie siedzieć w wannie, aż Wam się skóra na opuszkach tak śmiesznie pomarszczy :D

A teraz pokażę Wam coś ;) :

w tym lesie (widok z przyszłego tarasu)

http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3917031_348.ts1157045227870.jpg

znalazłam takiego grzybka:

http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3917035_348.ts1157045236812.jpg

Jutro poszukam dokładnie (dziś za zzzimno), może gdzieś jego braciszkowie się schowali :)

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/7345/#findComment-1333352