frosch 23.12.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Froszku, ja jutro w Bytomiu będę, wiec myślę, ze skoro do Sosnowca masz niedaleko, to do Bytomia też I łatwiej mi będzie telepatycznie wysłać Ci życzenia tuż przed samą Wigilią No i fajnie, ze będziesz miała łyżwy dla córci jaja sobie robisz? dlaczego telepatycznie ? umowimy sie na pasterke , co ty na to? Jak tylko wytrwam do godziny 12 i przekonam męża żeby ze mną wyruszył do koscioła Jaj sobie nie robię, mój małż jest z Bytomia zapytaj malzonka do jakiej parafii naleza jego rodzice w ten sposob zlokalizuje miejsce twojego pobytu w Bytomiu a tak poza watkiem.....czemu sie wczesniej nie przypucowalas . ze w Juzku krazy bytomska krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Froszku, ja jutro w Bytomiu będę, wiec myślę, ze skoro do Sosnowca masz niedaleko, to do Bytomia też I łatwiej mi będzie telepatycznie wysłać Ci życzenia tuż przed samą Wigilią No i fajnie, ze będziesz miała łyżwy dla córci jaja sobie robisz? dlaczego telepatycznie ? umowimy sie na pasterke , co ty na to? Jak tylko wytrwam do godziny 12 i przekonam męża żeby ze mną wyruszył do koscioła Jaj sobie nie robię, mój małż jest z Bytomia zapytaj malzonka do jakiej parafii naleza jego rodzice w ten sposob zlokalizuje miejsce twojego pobytu w Bytomiu a tak poza watkiem.....czemu sie wczesniej nie przypucowalas . ze w Juzku krazy bytomska krew No mówiłam, że Juzek jest pół-Ślązakiem Napisałam Ci już, gdzie będę w te Świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.12.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 No mówiłam, że Juzek jest pół-Ślązakiem Napisałam Ci już, gdzie będę w te Świeta pol-Bytomianin (moja krew ) rob co chcesz, ale musisz namowic mezusia na wyjscie ewemtualnie pojdziemy za kosciol ( jak za dawnych czasow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 No mówiłam, że Juzek jest pół-Ślązakiem Napisałam Ci już, gdzie będę w te Świeta pol-Bytomianin (moja krew ) rob co chcesz, ale musisz namowic mezusia na wyjscie ewemtualnie pojdziemy za kosciol ( jak za dawnych czasow ) Postaram się, ale nie ręczę. Znając go, to się naje, napije i zachce mu się spać Zaraz go zapytam o wszystkie rzeczy związane z miejscem zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.12.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Postaram się, ale nie ręczę. Znając go, to się naje, napije i zachce mu się spać Zaraz go zapytam o wszystkie rzeczy związane z miejscem zamieszkania wiec moze nie zauwazy jak sie wymkniesz z chaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.12.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 witam,zajrzałam tylko na chwilkę, bo mąż przygotowuje farsz do pasztecików. Paszteciki też będzie piekł. Jak on się uwinie wtedy ja wskakuję do kuchni kręcić mak. We dwoje sobie tylko przeszkadzamy w robocie i jedno drugiemu zagląda do garnków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Postaram się, ale nie ręczę. Znając go, to się naje, napije i zachce mu się spać Zaraz go zapytam o wszystkie rzeczy związane z miejscem zamieszkania wiec moze nie zauwazy jak sie wymkniesz z chaty ? Pożyjemy, zobaczymy W niedzielę będę wiedziała, czy się wymknę, czy nie. A jak nie w niedzielę, to po Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 witam, zajrzałam tylko na chwilkę, bo mąż przygotowuje farsz do pasztecików. Paszteciki też będzie piekł. Jak on się uwinie wtedy ja wskakuję do kuchni kręcić mak. We dwoje sobie tylko przeszkadzamy w robocie i jedno drugiemu zagląda do garnków. Jakiego masz gospodarnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 WITAM Życze wszystkim to wszystko czego zapragna w tej chwili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.12.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Ja uciekam. Jadę złożyć życzenia i powymieniać się prezentami z moimi piotrkowskimi znajomymi i rodziną Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 ..a i tak podniose sie na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.12.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 premiumpremium, jak dla mnie jest kulinarnym geniuszem. Ja w kuchni jestem tylko rzemieślnikiem. pozdrawiam wszystkich przy komputerach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 niewiem czy jest tu ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 ...ale jak by co to ja tu jestem jeszcze przez chwilunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 o jest okazja sie podnieśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 kiedys to czaiłtu sie za rogiem inż. mamoń, ale teraz patrzac na ranking... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 kurcze,,,..jaka okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.12.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 .........teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts