Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

HMMM,JA WOLE POGADAĆ Z WAMI :D

Ja też, ale niedługo będę zmykać do łóżka :)

JA PEWNIE TEŻ,BO CIĘZKI DZIEŃ MNIE JUTRO CZEKA :wink:

JAK JA NIE LUBIE PONIEDZIAŁKÓW :wink:

Mnie wykańcza wykończeniówka...

Już mi się marzy przeprowadzka, zeby nie latać, nie wybierać, zastanawiać się dobierać... Znudziło mi się :lol:

A nie przejmuj sie to wkurzające ale i normalne, co ci jeszcze zostało do jasnego konca?

Przeprowadzamy się w ciagu tygodnia, dwóch. W sumie już wszystko jest. Meble zamówione, czekamy na przywóz. W łazience jeszcze jest prysznic do zamontowania. Drzwi wewnętrzne zamówione, będą w listopadzie. Ramy do przywiercenia nad okna, podbitka w grudniu. W przyszłym roku drewno na schody i wykańczanie balkonu, tarasu i małego tarasiku przed wejsciem. No i otoczenie domu - na wiosnę :)

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/11362/#findComment-2054002

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Widzę, że jestem sam.. :( A tak chciałem opowiedzieć o emocjach na stadionie.. Jak cały mecz krzyczelismy, głównie o piłkarzach, ale czasami o władzy też... :oops: Jak przez 30min było ciemno i wszyscy myśleli że pewien niewysoki człowiek nie zapłacił za energię.. Jak po golu na 2:1 wszyscy padaliśmy sobie w ramiona... :roll:

To może innym razem opowiem i zamieszczę zdjęcia.. :wink:

zdjecia mile widziane

Obiecuję, że na pewno umieszczę zdjęcia. Tylko muszę naładować baterię i zaraz zrzucę. Wiem, że ostatnio nie bywam często na forum, ale obiecuję że umieszczę zdjęcia z meczu.. :wink:

tylko napewno!

no własnie ,tylko na pewno!!!!!!!! A swoja droga to niezły numer z tym światłem. Takie rzeczy to tylko w Polsce :D :D :D :D

Takie rzeczy to tylko w Erze.... :wink:

A poważnie to zdarza sie i nie tylko w Polsce. Jakby światło nie zostało zapalone to by mecz był dokończony w niedzielę. Chyba o 12.00.. Tak więc przepisy przewidują takie sytuacje.. :wink:

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/11362/#findComment-2054242