dragasia 07.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Stuku a dzis ziemniaki nagotoane? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794827 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie NO Z ZUPKI TO MAM DZIS ROSOŁEK ALE PIECZARKOWA Z GRZANKAMI , TO BYŁO BY TO Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794831 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Stuku a dzis ziemniaki nagotoane? Fakt ostatnio o nich notorycznie zapominam!! Dwa dni z rzędu zapomnaiłem ich ugotować, wczoraj przypomniałem sobie jak już miały być podane,ups...ale dziś chyba nie zapomne Już obrane i tylko wstawić, niby nic trudnego a moża się..........zamotać A te Ilonki pierogi palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794839 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie NO Z ZUPKI TO MAM DZIS ROSOŁEK ALE PIECZARKOWA Z GRZANKAMI , TO BYŁO BY TO A ja dziś ze słodyczy mam ...... kanapki z czarnym salcesonem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 STUK NAM ODPŁYNĄŁ http://www.fizyka.net.pl/ciekawe_pytania/ciekawe_pytania11/pytanie58.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie NO Z ZUPKI TO MAM DZIS ROSOŁEK ALE PIECZARKOWA Z GRZANKAMI , TO BYŁO BY TO A ja dziś ze słodyczy mam ...... kanapki z czarnym salcesonem A JA MAM PRZEPIS NA FAJNY PLACEK I CHYBA WIECZOREM GO ZROBIE Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dawaj go, jutro przyjezdz moj brat, moze i ja zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 STUK NAM ODPŁYNĄŁ http://www.fizyka.net.pl/ciekawe_pytania/ciekawe_pytania11/pytanie58.gif Teraz to już idę naprawdę bo się już pół godziny żegnam Trzeba coś poszukać żeby dociągnąć do obiadu............. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794853 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Stuku a dzis ziemniaki nagotoane? Fakt ostatnio o nich notorycznie zapominam!! Dwa dni z rzędu zapomnaiłem ich ugotować, wczoraj przypomniałem sobie jak już miały być podane,ups...ale dziś chyba nie zapomne Już obrane i tylko wstawić, niby nic trudnego a moża się..........zamotać A te Ilonki pierogi palce lizać TO NIE MOJE CHŁOPACY ROBIĄ POŁOWA MA BYC PIECZONA, A POŁOWA GOTOWANA Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 U mnie pieczarkowa i rybka tylko nie wiem czy smazona czy pieczona Ja ze wzg. na dzieci musze gotowac bardziej tardycyjnie NO Z ZUPKI TO MAM DZIS ROSOŁEK ALE PIECZARKOWA Z GRZANKAMI , TO BYŁO BY TO A ja dziś ze słodyczy mam ...... kanapki z czarnym salcesonem A JA MAM PRZEPIS NA FAJNY PLACEK I CHYBA WIECZOREM GO ZROBIE To wyślij mi dwa kawałki wieczorem na gg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no to ja też spadam do garów Pomidorowa z łazankami , ziemniaczki schab z pieczarkami i sałata lodowa z papryką i pomidorem - tradycyjny szybki obiad , no i kompot...moze malinowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794862 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no to ja też spadam do garów Pomidorowa z łazankami , ziemniaczki schab z pieczarkami i sałata lodowa z papryką i pomidorem - tradycyjny szybki obiad , no i kompot...moze malinowy ? POMIDOROWA, TO PRZEWAŻNIE U MNIE JEST W PONIEDZIAŁEK ALE JUTRO PEWNIE GOŁABKI ZROBIE Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 PRZEPIS MAM NA TAKIE CIASTO http://aliner.blox.pl/resource/placek_czekoladka.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794877 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ila natchnelas mnie tymi golabkami. Nawet mi to na reke, bo mam lekko brudno w kuchni, wiec nie bede dzis sprztac podlogi, bo mi sie naswini od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ila natchnelas mnie tymi golabkami. Nawet mi to na reke, bo mam lekko brudno w kuchni, wiec nie bede dzis sprztac podlogi, bo mi sie naswini od nowa ????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no nie wiem jak Ty,ale ja mam mala kuchnie i zawsze jak wyjmuje kapuste to zaraz mi splynie z blatu na podloge woda Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no nie wiem jak Ty,ale ja mam mala kuchnie i zawsze jak wyjmuje kapuste to zaraz mi splynie z blatu na podloge woda A O KAPUSTĘ CHODZI JA NAJPIERW WYCINAM GŁAB MYJĘ PO ZIMNA WODA POTEM ODRYWAM LIŚCIE I PARZĘ NO ROZBIĘ Z KAPUSTY WŁOSKIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794901 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja jak z wloskiej to tez tylko parze, ale z normalnej to obgotowuje. Lubie robic golabki, bo szybko i nie smierdzi. Kiedys rozmawialam z tesciowa i powiedziala, ze ona woli z takiej samej ilosci miesa nasmazyc kotletow niz robic golabki Golabki raz, dwa do gara a ja kawke, forum i gazetke. A stac na patelnia tyle czasu??? Bezsensu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja jak z wloskiej to tez tylko parze, ale z normalnej to obgotowuje. Lubie robic golabki, bo szybko i nie smierdzi. Kiedys rozmawialam z tesciowa i powiedziala, ze ona woli z takiej samej ilosci miesa nasmazyc kotletow niz robic golabki Golabki raz, dwa do gara a ja kawke, forum i gazetke. A stac na patelnia tyle czasu??? Bezsensu WŁASNIE POZA TYM GOŁABKI MOŻNA ZJEŚĆ ZAROWNO NA OBIAD JAK I NA KOLACJE Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 07.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dlatego jak tesciowa przyjezdza to smazy kotlety Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/13781/#findComment-2794909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.