dandi3 08.04.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 u nas na Podlasiu pod wódkę i wuszt tylko cebula idzie dlatego przytachalem worek : http://www.espozywka.katowice.pl/photo/1444.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.04.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 hie hie ...lupiny juz ktos skonfiskowal do farbowania jaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.04.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 taaaaa, le ja chciałbym zapytac czy tyle wystarczy żebym sie mógł wkupić czy cos jeszcze trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 taaaaa, le ja chciałbym zapytac czy tyle wystarczy żebym sie mógł wkupić czy cos jeszcze trzeba? jeszcze musisz stronkę pyknąć, streszczenie napisać i jakąś Copacabanę zarezerwować na imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.04.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Lesiu ale doprecyzuj nowemu - to ma być streszczenie poprzedniej strony? Czy mnogę sobie wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.04.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 i nie zapomnij jeszcze o dolaczeniu swojej fotki w..gatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Bez gatek też ta fotka może być ... zrobimy mały wyjątek Prezesie ... gatki z gratkami http://www.sisi.pl/images_cache/56c72734c635cf8a602388804b4dc6cc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Lesiu ale doprecyzuj nowemu - to ma być streszczenie poprzedniej strony? Czy mnogę sobie wybrać? jak ustrzelisz stronkę to streszczasz tę poprzednią, bo większośc tutaj ma awersję do czytania wybrać to możesz menu na imprezkę z okazji pierwszej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Lesiu ale doprecyzuj nowemu - to ma być streszczenie poprzedniej strony? Czy mnogę sobie wybrać? jak ustrzelisz stronkę to streszczasz tę poprzednią, bo większośc tutaj ma awersję do czytania wybrać to możesz menu na imprezkę z okazji pierwszej stronki no i oczywiscie lokal z ...... muzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ho ho ho no jak sam Prezes był to i ja muszę się odhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 zamiast gaci... http://forum.muratordom.pl/post3259661.htm#3259661 Szukam wsparcia. No i nic mię nie popierają. poskarżę się Prezesowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 i ja nie omieszkam listy obecności podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 zamiast gaci... http://forum.muratordom.pl/post3259661.htm#3259661 Szukam wsparcia. No i nic mię nie popierają. poskarżę się Prezesowi. Widzisz, retrofood, a może to właśnie jest wyjątkowe, że ja jestem pisany takimi a nie innymi literkami? Duże literki mają wszyscy, a Prezes jest pisany "wielbłądem". Przemyśl to, przemyśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No i oczywiście witam wszystkich niewidzianych przez kawał czasu - jamles już wczoraj się pokazał, ale olkalybowa i andre59 to dopiero dziś. I wiem że to moja wina, bo zaniedbywałem forum i RW. Poprawię się. I dziękuję za gacie. Są takie... skromne. A ja lubie skromność. Skromność to moje drugie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No i oczywiście witam wszystkich niewidzianych przez kawał czasu - jamles już wczoraj się pokazał, ale olkalybowa i andre59 to dopiero dziś. I wiem że to moja wina, bo zaniedbywałem forum i RW. Poprawię się. I dziękuję za gacie. Są takie... skromne. A ja lubie skromność. Skromność to moje drugie imię. ja fajnie Cie widzieć!!!!!!!!!! i te Twoje teksty:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dandi, ja czystej wódeczki raczej nie ten teges, ale kiełbasa wygląda apetycznie. Tylko czosneczku w niej nie czuję - albo wywietrzał, albo mi znowu interek nawala. A może ktoś coś ciekawego do picia Prezesowi zaproponuje? Prezes ludzki jest, podzieli się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Zaaaaaaba Strrrasznie miło Cię znów widzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Whisper to ja sie ciesze z twojego powrotu a Ty nic? Wiesz jakie tu nudy były bez Ciebie...zenująca nuda wręcz!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Zaaaaaaba Strrrasznie miło Cię znów widzieć! czułes ze będe Cię opiperzała za brak zaintersowania? hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Whisper to ja sie ciesze z twojego powrotu a Ty nic? Wiesz jakie tu nudy były bez Ciebie...zenująca nuda wręcz!!!!!!!!!! No jak nic jak coś? Przecież cieszę się że się cieszysz. Jest radośnie. A że nudno? To ja mam Cię uczyć jak towarzystwo trzeba szpilką do pionu ustawiać i zainteresowanie wzbudzać? Taniec na rurze tu wykonała? No? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts