wartownik 04.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 gratki i gacie http://gringoinperu.files.wordpress.com/2009/05/strings_brasil2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk aaaaa to używka zimowa wymiarowa ? http://img502.imageshack.us/img502/5615/karimalaracroft.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 jejku, wreszcie RW odzyskuje zapach, bo tak tu rybami zasmrodziło... witajcie, witajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 04.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 jejku, wreszcie RW odzyskuje zapach, bo tak tu rybami zasmrodziło... witajcie, witajcie... Cześć Retro !!! Fajnie że wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 jejku, wreszcie RW odzyskuje zapach, bo tak tu rybami zasmrodziło... witajcie, witajcie... witaj i nie marudz tak o tych rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Też Cię z radością witam! jak trochę wiater powiał (chociaż mi gacie z balkonu urwało i nie mogę ofiarować Jajcek-owi) to się tu normalniej zrobiło, więc jestem. Na drugi raz rekomenduj uczestnikom, że fachowe wątki zakłada się w innych działach, a nie terroryzuje uczestnikow mono-tematami, bo ludzie uciekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Też Cię z radością witam! jak trochę wiater powiał (chociaż mi gacie z balkonu urwało i nie mogę ofiarować Jajcek-owi) to się tu normalniej zrobiło, więc jestem. Na drugi raz rekomenduj uczestnikom, że fachowe wątki zakłada się w innych działach, a nie terroryzuje uczestnikow mono-tematami, bo ludzie uciekają. No to idę dalej................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Stuk kiedy na te dorsze jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Stuk kiedy na te dorsze jedziemy? Narazie nie mam zbytnio czasu Szykuje mi się wycieczka do Kalisza, a potem musze do teściowej jechać i odpękać swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Nawet mnie nie denerwuj Widzę swoją 2 razy w roku i starczy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Nawet mnie nie denerwuj Widzę swoją 2 razy w roku i starczy!!!!!! To tym bardziej jedź z radością, że to tylko 2 razy, a nie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 04.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Nawet mnie nie denerwuj Widzę swoją 2 razy w roku i starczy!!!!!! To tym bardziej jedź z radością, że to tylko 2 razy, a nie 20 Ya widzę swoją ze 200 (w każdym razie niewiele mniej) i żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Nawet mnie nie denerwuj Widzę swoją 2 razy w roku i starczy!!!!!! To tym bardziej jedź z radością, że to tylko 2 razy, a nie 20 Ya widzę swoją ze 200 (w każdym razie niewiele mniej) i żyję Stukuś wrażliwy jakiś nadmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Nawet mnie nie denerwuj Widzę swoją 2 razy w roku i starczy!!!!!! To tym bardziej jedź z radością, że to tylko 2 razy, a nie 20 Ya widzę swoją ze 200 (w każdym razie niewiele mniej) i żyję Ale dlaczego bym nie miał żyć jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 04.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Nawet mnie nie denerwuj Widzę swoją 2 razy w roku i starczy!!!!!! To tym bardziej jedź z radością, że to tylko 2 razy, a nie 20 Ya widzę swoją ze 200 (w każdym razie niewiele mniej) i żyję Ale dlaczego bym nie miał żyć jeszcze lepiej. Wiesz Stuk mam pomysł, żebyście się z teściową bardziej polubili.... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ......... zabierz ją na ryby !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 stukpuk teściowe się kocha Nawet mnie nie denerwuj Widzę swoją 2 razy w roku i starczy!!!!!! To tym bardziej jedź z radością, że to tylko 2 razy, a nie 20 Ya widzę swoją ze 200 (w każdym razie niewiele mniej) i żyję Ale dlaczego bym nie miał żyć jeszcze lepiej. Wiesz Stuk mam pomysł, żebyście się z teściową bardziej polubili.... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ......... zabierz ją na ryby !!! Będzie pokład szorowała a my miło z dziewczynami czas będziemy spędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Teściowo, teściowo, ty stary rowerze, jak spojrzę na ciebie, cholera mnie bierze! U mojej teściowej wszystko po francusku, zegarek na ścianie, piesek na łańcuszku, Zegarek na ścianie godziny wskazuje, piesek na łańcuszku teściowej pilnuje, Szła teściowa przez las, pogryzły ją żmije, żmije wyzdychały, a teściowa żyje, Teściowo, teściowo, a niech cię szlag trafi, to, co ty wyczyniosz, diabeł nie potrafi, Teściowo, jo ni mom od ciebie korzyści, dom ci rycynusu, może cię przeczyści, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 04.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Teściowo, teściowo, ty stary rowerze, jak spojrzę na ciebie, cholera mnie bierze! U mojej teściowej wszystko po francusku, zegarek na ścianie, piesek na łańcuszku, Zegarek na ścianie godziny wskazuje, piesek na łańcuszku teściowej pilnuje, Szła teściowa przez las, pogryzły ją żmije, żmije wyzdychały, a teściowa żyje, Teściowo, teściowo, a niech cię szlag trafi, to, co ty wyczyniosz, diabeł nie potrafi, Teściowo, jo ni mom od ciebie korzyści, dom ci rycynusu, może cię przeczyści, Retro, no no ładne... Ale awatar machnąłeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No...........żona do pracy pojechała..........mozna buszować za małolatami w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts