cieszynianka 30.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.12.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 alibabka........gacie z wkładką(do oddania)..................http://img23.imageshack.us/img23/9782/d1d1c88c42c77232e2e2d35.jpg bo stukowej sie podoba Rozumiem, że oddać trzeba dopiero po zupełnym wyeksploatowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 alibabka........gacie z wkładką(do oddania)..................http://img23.imageshack.us/img23/9782/d1d1c88c42c77232e2e2d35.jpg bo stukowej sie podoba Rozumiem, że oddać trzeba dopiero po zupełnym wyeksploatowaniu... A to już musisz Stukowej zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witojcie wieczorkiem cio tam nowego Stuk co z tym martini dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witojcie wieczorkiem cio tam nowego Stuk co z tym martini dla mnie Bez jaj przecież według regulaminu to sędzina miała nam.........................postawić Trzeba jeszcze Ilonkę podpytać.Bo sami mamy pić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witojcie wieczorkiem cio tam nowego Stuk co z tym martini dla mnie Bez jaj przecież według regulaminu to sędzina miała nam.........................postawić Trzeba jeszcze Ilonkę podpytać.Bo sami mamy pić? nio ja jestem bez jaj jakoś mnie nikt o nic nie spytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witojcie wieczorkiem cio tam nowego Stuk co z tym martini dla mnie Bez jaj przecież według regulaminu to sędzina miała nam.........................postawić Trzeba jeszcze Ilonkę podpytać.Bo sami mamy pić? nio ja jestem bez jaj jakoś mnie nikt o nic nie spytał Chyba zrobimy tak:ja kupię Martini Ilonie, Ilona kupi tobie, a Ty kupisz Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witojcie wieczorkiem cio tam nowego Stuk co z tym martini dla mnie Bez jaj przecież według regulaminu to sędzina miała nam.........................postawić Trzeba jeszcze Ilonkę podpytać.Bo sami mamy pić? nio ja jestem bez jaj jakoś mnie nikt o nic nie spytał Chyba zrobimy tak:ja kupię Martini Ilonie, Ilona kupi tobie, a Ty kupisz Mi optymista to jak i gdzie to wszystko wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 hej ludzki gdzie się pochowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 01.12.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no tak jak jestem sama i mogę w spokoju poklikać to was wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no tak jak jestem sama i mogę w spokoju poklikać to was wywiało Nie martw się, ja dostałam odzew dopiero po dziesięciu godzinach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Też chciałam szczurka, ale rodzinka sie bardzo wzdraga A kto rządzi w domu???????????????????????? Władzę podzieliliśmy sprawiedliwie na pół, plus konsultacje społeczne u potomstwa. a w razie potrzeby referendum Ale na szczurka jest jeden głos za (mój) przeciwko czterem Ja bym i tak kupił................ najwyżej strzelą focha na kilka dni , ale chyba dzieci nie odejdą , a mąż nie zarząda rozwodu?! Mówię Ci, kupuj śmiało!!!!!!!!!! Lepiej mnie nie wódź na pokuszenie Bo jeszcze pójdę i kupię A nie zagryzie mi króliczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 01.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Trele morele. Ćwir , ćwir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tłok na RW, że nie ma gdzie palca wcisnać http://1.1.1.3/bmi/www.polskiexpress.ie/images/golasy2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 02.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tłok na RW, że nie ma gdzie palca wcisnać http://1.1.1.3/bmi/www.polskiexpress.ie/images/golasy2.jpg Masz rację, jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Masz rację, jak zwykle... ale to tylko ostatnio tak, jakaś nowa tradycja może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.12.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jestem Zygul a gdzie to chciałeś ten palec wciskać ??? Mam świetny humorek bo waga poszła w dól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts