kze 01.09.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Gratulacje - ja to się nawet nie zorientowałem, że już nowa strona . Muszę jechac - obowiązki wzywają. Bywa, bywa... Ja własnie rozpoczynam casting firm budowlanych... PS Prezes - a jak Ty oceniasz swoją ekipę? Też myślałem o betonie komórkowym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ale to była dekapitalizacja osób świętych, a nie Króla!! A poza tym przez jakiś czas Ty też byłeś Królem.. No chyba, ze zaczniemy robić ranking jak długo to był Królem.. Władców dekapituje się dokładnie tak samo. No, może gapiów jest więcej. Króla z reguły ścinało się dla pewności, żeby znów nie został królem, bo mógłby tego, który go zdetronizować wtrącić gdzieś gdzie jest ciemno i wilgotno, albo pozbawić głowy. Mnie natomiast zdetronizować nie można, bo ja jestem Prezesem. Prezesów się nie ścina, prezesów można odwoływać. Tyle że ja jestem prezesem niedwoływalnym, bo tak mówi regulamin. Można oczywiście zmienić regulamin, ale wymaga to akceptacji Prezesa. Jakieś pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Mam pytanie do Was koledzy i koleżanki:Z czego robiliście fundamenty?Pewnie B20 i deskowanie lub nie. A ścianki funamentowe? Monolityczne, czy murowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Gratulacje - ja to się nawet nie zorientowałem, że już nowa strona . Muszę jechac - obowiązki wzywają. Bywa, bywa... Ja własnie rozpoczynam casting firm budowlanych... PS Prezes - a jak Ty oceniasz swoją ekipę? Też myślałem o betonie komórkowym.. Bardzo ją oceniam. Na plus. Tylko że się cenić skubańcy zaczęli przeraźliwie, ale ostatnio _ZBYCH_ z nimi negocjował, więc może znów wrócili do normalnych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ale to była dekapitalizacja osób świętych, a nie Króla!! A poza tym przez jakiś czas Ty też byłeś Królem.. No chyba, ze zaczniemy robić ranking jak długo to był Królem.. Władców dekapituje się dokładnie tak samo. No, może gapiów jest więcej. Króla z reguły ścinało się dla pewności, żeby znów nie został królem, bo mógłby tego, który go zdetronizować wtrącić gdzieś gdzie jest ciemno i wilgotno, albo pozbawić głowy. Mnie natomiast zdetronizować nie można, bo ja jestem Prezesem. Prezesów się nie ścina, prezesów można odwoływać. Tyle że ja jestem prezesem niedwoływalnym, bo tak mówi regulamin. Można oczywiście zmienić regulamin, ale wymaga to akceptacji Prezesa. Jakieś pytania? Ale prezesa też mozna wtrącić do miejsca, gdzie jest ciemno i mokro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Gratulacje - ja to się nawet nie zorientowałem, że już nowa strona . Muszę jechac - obowiązki wzywają. Bywa, bywa... Ja własnie rozpoczynam casting firm budowlanych... PS Prezes - a jak Ty oceniasz swoją ekipę? Też myślałem o betonie komórkowym.. Bardzo ją oceniam. Na plus. Tylko że się cenić skubańcy zaczęli przeraźliwie, ale ostatnio _ZBYCH_ z nimi negocjował, więc może znów wrócili do normalnych cen. A ile to jest cenić się? Skąd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ale to była dekapitalizacja osób świętych, a nie Króla!! A poza tym przez jakiś czas Ty też byłeś Królem.. No chyba, ze zaczniemy robić ranking jak długo to był Królem.. Władców dekapituje się dokładnie tak samo. No, może gapiów jest więcej. Króla z reguły ścinało się dla pewności, żeby znów nie został królem, bo mógłby tego, który go zdetronizować wtrącić gdzieś gdzie jest ciemno i wilgotno, albo pozbawić głowy. Mnie natomiast zdetronizować nie można, bo ja jestem Prezesem. Prezesów się nie ścina, prezesów można odwoływać. Tyle że ja jestem prezesem niedwoływalnym, bo tak mówi regulamin. Można oczywiście zmienić regulamin, ale wymaga to akceptacji Prezesa. Jakieś pytania? Ja tu jestem kierownikiem - tej szatni!!! Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika! nie mamy pańskiego płaszcza, I CO PAN NAM ZROBI?!!? Jeżeli jeszcze nie to wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ale to była dekapitalizacja osób świętych, a nie Króla!! A poza tym przez jakiś czas Ty też byłeś Królem.. No chyba, ze zaczniemy robić ranking jak długo to był Królem.. Władców dekapituje się dokładnie tak samo. No, może gapiów jest więcej. Króla z reguły ścinało się dla pewności, żeby znów nie został królem, bo mógłby tego, który go zdetronizować wtrącić gdzieś gdzie jest ciemno i wilgotno, albo pozbawić głowy. Mnie natomiast zdetronizować nie można, bo ja jestem Prezesem. Prezesów się nie ścina, prezesów można odwoływać. Tyle że ja jestem prezesem niedwoływalnym, bo tak mówi regulamin. Można oczywiście zmienić regulamin, ale wymaga to akceptacji Prezesa. Jakieś pytania? Ja tu jestem kierownikiem - tej szatni!!! Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika! nie mamy pańskiego płaszcza, I CO PAN NAM ZROBI?!!? Jeżeli jeszcze nie to wkrótce... Ty coś Ty taki nerwowy? Ledwoś do nas dołaczył, a juz krzyczysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Cześć. To gratuluje wytrzymałości... Pod koniec ponoć jest najgorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!! Cześć Moniś - imprezowiczko, nie nosząca drewna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 coś Ty taki nerwowy? Ledwoś do nas dołaczył, a juz krzyczysz??? Napięcie mnie spala... Cały jestem w nerwach. Czy za 800 są może dwa punkty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jutro montują mi kuchnię Joola gratuluje!!!!!!!! I koniecznie wklej zdjecia!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 coś Ty taki nerwowy? Ledwoś do nas dołaczył, a juz krzyczysz??? Napięcie mnie spala... Cały jestem w nerwach. Czy za 800 są może dwa punkty ? Chyba nie... Raczej fanfary, alkohol i fajerwerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!! Cześć Moniś - imprezowiczko, nie nosząca drewna.... Czesc Kze!!!!!!! I jak rozmawiales z zona???? Kiedy wpadniecie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... A Ty w co grywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezes zastanawiał się czy rozwalić pare oddziałów wroga swym SKOTem, czy też popełnić samobójstwo w sposób efektowny małym sprytnym myśliwcem. To nie jest myśliwiec!!! We Flight Simulatorze lata się porządnymi samolotami! Teraz lecę małym beńkiem z Brukseli do Warszawy i jestem właśnie gdzieś nad Niemcami... Prezesie widze, ze jestes pasjonatem.... A w realu tez latasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... A Ty w co grywasz? Ja gram mu na nerwach.... i wystarczy!!!! Zabawe mam przednia!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts