Gość 01.09.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Mnóż się Funia! Oj jak ja już bym chciała Nawet pranie ręczne robie codziennie, zeby się zmęczyć i przyspieszyć... Funiu slyszalam o takiej specjalnej mieszance, ktora trzeba wypic...... moja znajoma polozna dala mi przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobra, odpowiedzi odbębnione, macie niecałe 20 postów do końca, miłego czajnikowania Ja jadę bramę garażową załatwiać. Masz jedna duża, nie? To co wybrałeś? Z tego co wiem, to newdoor'a.... Ciekawe czemu akurat tą firmę wybrał Whisper.? My mamy Hormanna. 240x500 z napędem i 2 pilotami wyszło równe 6000 - czyli nie tak żle. A zadowolenie jesteśmy bardzo, (jak na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Mnóż się Funia! Oj jak ja już bym chciała Nawet pranie ręczne robie codziennie, zeby się zmęczyć i przyspieszyć... Funiu slyszalam o takiej specjalnej mieszance, ktora trzeba wypic...... moja znajoma polozna dala mi przepis A ginekolog to potwierdzil.... wiec jesli chcesz to Ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No to może rzeczywiscie może uda się obejśc bez PIT... Dlatego jak szybko i poprawnie wszytsko zgłosisz - to na poczatek lutego można planować dalsze inwestycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 My tez zamowilismy Hormana 2375 X5000, tyle ze strasznie dlugo kaza nam na nia czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Funiu slyszalam o takiej specjalnej mieszance, ktora trzeba wypic...... moja znajoma polozna dala mi przepis A ginekolog to potwierdzil.... wiec jesli chcesz to Ci podesle Nooo troszkę się boje - ale dawaj Bo zaraz zacznę okna myć - na budowie - wszytskie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No to koniec stronki.Za to powinno być pół punkcika - jak w piłce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A teraz chyłkiem i zza krzaka:...cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 782? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A już myślałem że się nie uda, bo po net mi chodzi teraz tak wolno, że po F5 muszę czekać z 5-6 sekund na odświeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie!W sporcie liczy się nie tylko ten który strzela ale też ten, który wystawia!Wnioskuję o pół-punkty dla wystawiających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A teraz chyłkiem i zza krzaka: ...cyk... Gratulacje, gratulacje... Mi tez spowolniało net'a, ale walczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Brawo Whisper!!! A Ty podobno brame miales zalatwiac....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie! W sporcie liczy się nie tylko ten który strzela ale też ten, który wystawia! Wnioskuję o pół-punkty dla wystawiających. Witajcie!!! Aniu - to istnie hokejowa zagrywka z Twojej strony ... Whisper - gratulacje! KZE - było blisko .... don't worry - jutro też jest dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie! W sporcie liczy się nie tylko ten który strzela ale też ten, który wystawia! Wnioskuję o pół-punkty dla wystawiających. Witajcie!!! Aniu - to istnie hokejowa zagrywka z Twojej strony ... Whisper - gratulacje! KZE - było blisko .... don't worry - jutro też jest dzień ... Ale dziś też, dlatego dziś dalej bede walczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Streszczenie poprzedniego odcinka - maksiu nie zawiódł kze- co z tym VATem - budowlano-prawna dyskusja panelowa- towarzysz Dzierżyński czy towarzysz Stalin - dyskusja historyczna- bramy garażowe - co wziął Whisper okaże się już dziś, Funia wzięła Hormanna- i bujając się na huśtawce z gracją zakończyła stronkę ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 TADADADAM!!!!!!!!!!!! A u mnie w domu zapanowala radosc, poniewaz W KONCU DOSTALISMY PIERWSZA TRANSZE KREDYTU!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Brawo Whisper!!! A Ty podobno brame miales zalatwiac....... No własne! Co z tą brama??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie! W sporcie liczy się nie tylko ten który strzela ale też ten, który wystawia! Wnioskuję o pół-punkty dla wystawiających. Ale to jest niezgodne z regulaminem... Maksia spytaj, on potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Brawo Whisper!!! A Ty podobno brame miales zalatwiac....... Ciutkę mi się opóźniło, ale już wychodzę. A odpowiedź na pytanie co wziął Whisper brzmi: newdoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts