Joanna i Janusz 08.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam został tu jeszcze ktoś? Cześć! Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Jak tam Aga twoja piesia? ja coś nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Widzę, że dziś o zwierzakach (obecnych i przyszłych ) rozmowa i o dzieciach...ot słabostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moje najchętnie chciałyby mieć Kota i psa no i konia Konie na szczęscie są u babci, pies już jest kot w marzeniach tylko mąż się nie chce zgodzić ale dziewczyny maja zamiar negocjować nasze babcie mieszkają w mieście, na szczęście 500m od naszej działki jest stadnina koni, to może dadzą nam spokój, od psa się chyba nie wybronię, a kota nie chcę (ale jestem w totalnej mniejszości) U nas kota nie chce mąz ale jak znam zycie to sie jakiś niechcący przybłąka Sławek ma nadzieję że pies stanie po jego stronie i zje kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moje najchętnie chciałyby mieć Kota i psa no i konia Konie na szczęscie są u babci, pies już jest kot w marzeniach tylko mąż się nie chce zgodzić ale dziewczyny maja zamiar negocjować nasze babcie mieszkają w mieście, na szczęście 500m od naszej działki jest stadnina koni, to może dadzą nam spokój, od psa się chyba nie wybronię, a kota nie chcę (ale jestem w totalnej mniejszości) U nas kota nie chce mąz ale jak znam zycie to sie jakiś niechcący przybłąka Sławek ma nadzieję że pies stanie po jego stronie i zje kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Robiłaś MRI? A prosze o rozwinięcie myśli rezonans magnetyczny Na rezonans nie opłaca się mnie wysyłać bo jeśli nawet jest tam mala przepuklina lub wypuklina to i tak nie nadaje się do zabiegu więc leczenie i tak pozostaje takie jak mam teraz też prawda Sama widzisz Pani neurolog stawia na jakąs wypuklinkę bo korzonki i rwa raczej odpadają. Mam iść na laser jonoforezkę i galwanizację a potem zobaczymy. Zdjęcie nie jest dobre ale nie jest jeszcze takie najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moje najchętnie chciałyby mieć Kota i psa no i konia Konie na szczęscie są u babci, pies już jest kot w marzeniach tylko mąż się nie chce zgodzić ale dziewczyny maja zamiar negocjować nasze babcie mieszkają w mieście, na szczęście 500m od naszej działki jest stadnina koni, to może dadzą nam spokój, od psa się chyba nie wybronię, a kota nie chcę (ale jestem w totalnej mniejszości) U nas kota nie chce mąz ale jak znam zycie to sie jakiś niechcący przybłąka Sławek ma nadzieję że pies stanie po jego stronie i zje kota A my mamy tylko kota i zapewniam, że to niekoniecznie fanaberia Mieszkam w mieście, ale dookoła nas dużo łąk i duuuuużo myszy, nornic i innych takich, z którymi tylko kot poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 moja kuzynka ma koty persopodobne i obiecała moim dzieciom, że im przyniesie na nowe mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Jak tam Aga twoja piesia? ja coś nie mogę się zdecydować... Psinka bardzo dobrze, u nas decyzja była podjęta juz dawno czekaliśmy tylko na odpowiedni moment Link do najnowszych zdjęc jest u mnie w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moje najchętnie chciałyby mieć Kota i psa no i konia Konie na szczęscie są u babci, pies już jest kot w marzeniach tylko mąż się nie chce zgodzić ale dziewczyny maja zamiar negocjować nasze babcie mieszkają w mieście, na szczęście 500m od naszej działki jest stadnina koni, to może dadzą nam spokój, od psa się chyba nie wybronię, a kota nie chcę (ale jestem w totalnej mniejszości) U nas kota nie chce mąz ale jak znam zycie to sie jakiś niechcący przybłąka Sławek ma nadzieję że pies stanie po jego stronie i zje kota A my mamy tylko kota i zapewniam, że to niekoniecznie fanaberia Mieszkam w mieście, ale dookoła nas dużo łąk i duuuuużo myszy, nornic i innych takich, z którymi tylko kot poradzi mam nadzieję, że to nie będzie przyczynąposiadania kota, bo bardzo nie lubię myszy, szczurów i tym podobnych przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 moja kuzynka ma koty persopodobne i obiecała moim dzieciom, że im przyniesie na nowe mieszkanie To już masz kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witaj Andzrzejko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Cześć Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 moja kuzynka ma koty persopodobne i obiecała moim dzieciom, że im przyniesie na nowe mieszkanie To już masz kota byle nie trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Ratujcie bo padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Ratujcie bo padnę co się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 czy ktoś słyszał ostropie zalanym do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 moja kuzynka ma koty persopodobne i obiecała moim dzieciom, że im przyniesie na nowe mieszkanie To już masz kota byle nie trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts