Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fizyk fajnie masz :)

Ja mam nadzieję, że podobnie będe miał za rok... Może nawet wczesniej, bo nie chciałbym koczować w domu jak będzie w okolicach zera... 8)

Ja mam zamiar za kilka miesięcy już mieszakć a nie koczować :wink: :)

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/3028/#findComment-877957

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za gratulki :D

Whisper - Twój dziennik staram się śledzić na bieżąco.

Na RW rzeczywiście rzadziej ostatnio bywałem. W pracy (tak jak u Kze) kupe roboty, po pracy budowa. W nocy stróżowanie. Ale mam nadzieję, że już niedługo skończy się jazda po dwóch mieszkaniach.

TEraz wstaję rano, jadę do Lublina (dobrze, że to tylko 8 km). Jem śniadanie, golę się, myję przebieram, zabieram starszą córkę i jadę spowrotem do Dąbrowicy (już tam chodzi do przedszkola). Potem zasuwam do pracy - oczywiście wstępując na chwilkę na budowę. Potem w pracy 8 godzin a spowrotem - to albo na budowę, albo coś załatwić i dopiero na budowę. Na budowie trzeba popatrzeć na ręce, sprawdzić postępy w pracy, nacieszyć oko, pogadać i do domu na obiado-kolację (18-19). Odpoczywam czynnie z dzićmi i około 21-ej jadę na nocleg. Ostatnio zastępuje mnie na straży ojciec.

Fajnie - już mam wszędzie płyty K-G poza łazienką. Schodki na poddasze zamontowane. Teraz poddasze jest wykładane płytami OSB. W środę końcówka płyt OSB i narożniki do K-G a potem gipsowanie, równanie i zabudowa w K-G kibelko-łazienek. Równocześnie będzie powstawać podbitka.

Tak mniej więcej wygląda mój dzień. :wink:

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/3028/#findComment-878039