Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie wszystkie rośliny pylą alergicznie.

Możesz posadzić świerki, buki /czerwone super wyglądają/, jałowce. Z niższych rododendrony, azalie, z kwiatów róże, no i wrzośce /jeżeli ziemia kwaśna/. A w trawniku na wiosnę niech kwitna krokusy. I bedzie slicznie

Majka masz rację, nie pylą i są sliczne :)

Ja też zwolennikiem oczek wodnych nie jestem. Zwłaszcza jak moje maleństwo będzie wkrótce biegać dookkoła domu.

Noo są oczka i oczka, moja córka już duża, ma 5 lat - ale drugie też planuję, i nie będzie to nie wiadomo jak głębokie tylko hmm... no powiedzmy pojemność wiekszej miski rozlana po płaskim pojemniku z betonu - no coś takiego. Do tego urocza kaskada wypływająca z kamienia, juz nawet wiem jak to zrobic :) A na owady, komary itd. jest mnóstwo środków... Żaby... żaby są fajne :D

p.s. Majka - widzę, że mamy podobne nastawienie do posiadania ogródka :D

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/3519/#findComment-966731

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trini - czy Twój nick słusznie kojarzy mi się z Trinity ??

bardzo słusznie Ci sie kojarzy... ;)

Kiedyś byłam namietną fanką Matrixa - przeszło mi ale nick został juz parę ładnych lat go mam, ot kwestia przyzwyczajenia - na wszystkich forach gdzie bywam, mnie tak znają - i np. jak pojawiam sie na innym i jest ktoś na nim z innego gdzie też jestem - łatwiej sie odnaleźć :p

taaa wiem - skomplikowane jak sie czyta , ale w sumie dosć proste :p

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/3519/#findComment-966765

Hmmm - Olka - Twój net jest chyba rzeczywiście dosyć wolny 8)

dosyć wolny to mało powiedziane, on jest przeraźliwie wolny.

Ola - a może masz wirusy??

Tylko się nie dziw, bo ja sam mam !!!

Jak nic nie grzebię w necie, ale jestem podłączony przez neostradę to widzę, że cały czas idą kilobajty do mnie i ode mnie !!!!! I tak cały czas się dzieje. Więc z tej mojej neostrady mam w sumie mały użytek bo większość szybkości zżerają procesy wirusowe ...

https://forum.murator.pl/topic/15529-rekord-wpisow/page/3519/#findComment-966767