mundzia 15.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 przepraszam , że jestem nudna to...pa i miłego lata ..jesieni i zimy życzę pewnie się ucieszycie.... zaraz, jak to? czy Miko sie obraziła?? no nie... bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 miko, jea proszę sie tu nie obrażać http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif to nie była żadna zjebka tylko wyrażenie opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 miko, jea proszę sie tu nie obrażać http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif to nie była żadna zjebka tylko wyrażenie opinii ja się wcale nie obrażam chciałem tylko... strzelać minki każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi bo RW przez to wolno chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witajcie Kochani My już w domku, przyjechałyśmy niedawno. Czujemy się dobrze i jesteśmy bardzo szczęśliwe Dziękuję Wam za wszytkie miłe słowa, gratulacje i pozdrowienia Później Wam pokażę mojego małego Uparciucha PS. Ale się za wami stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witajcie Kochani My już w domku, przyjechałyśmy niedawno. Czujemy się dobrze i jesteśmy bardzo szczęśliwe Dziękuję Wam za wszytkie miłe słowa, gratulacje i pozdrowienia Później Wam pokażę mojego małego Uparciucha PS. Ale się za wami stęskniłam Witajcie czekamy na foty i pełną relację z porodu oraz dokumentację medyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam RW Widzę że wróciłam na Froum w bardzo odpowiednim momencie PP czekam na fotki i relacje. I oczywiście jeszcze raz bardzo dużo zdrówak Wam zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.06.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Premium - cieszymy sie, ze jestescie juz w domku, czekamy na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Pepitka, suuuuper, ze jesteście Przyłączam sie do oczekujących na wieści i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 miko, jea proszę sie tu nie obrażać http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif to nie była żadna zjebka tylko wyrażenie opinii ja się wcale nie obrażam chciałem tylko... strzelać minki każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi bo RW przez to wolno chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 pp witeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Polska wersja teletubisia http://img57.imageshack.us/img57/9193/tinkywinkynw3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Facet miał trzy przyjaciółki i w którymś momencie musiał się zdecydować>> którą z nich poślubić. Dlatego postanowił zrobić test. Każdej dał po 4>> tysiące złotych i czekał co będzie.>> Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, buty, piękny>> kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca i mówi:>> - Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham!>> Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor,>> wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi:>> - To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham!>> Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasie>> zarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że>> dorobiła się wielkiego majątku. Wraca i mówi:>> - Ja te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło na>> naszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham.>> Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami.>> Przemyślał wszystkie za i przeciw i... ożenił się z tą, która miała>> największe cycki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Extra ten polski teletubiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 miko, jea proszę sie tu nie obrażać http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif to nie była żadna zjebka tylko wyrażenie opinii ja się wcale nie obrażam chciałem tylko... strzelać minki każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi bo RW przez to wolno chodzi...[/i] Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 15.06.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witajcie Kochani My już w domku, przyjechałyśmy niedawno. Czujemy się dobrze i jesteśmy bardzo szczęśliwe Dziękuję Wam za wszytkie miłe słowa, gratulacje i pozdrowienia Później Wam pokażę mojego małego Uparciucha PS. Ale się za wami stęskniłam czekamy na fotki z niecierpliwościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 15.06.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witajcie Kochani My już w domku, przyjechałyśmy niedawno. Czujemy się dobrze i jesteśmy bardzo szczęśliwe Dziękuję Wam za wszytkie miłe słowa, gratulacje i pozdrowienia Później Wam pokażę mojego małego Uparciucha PS. Ale się za wami stęskniłam czekamy na fotki z niecierpliwościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witajcie Kochani My już w domku, przyjechałyśmy niedawno. Czujemy się dobrze i jesteśmy bardzo szczęśliwe Dziękuję Wam za wszytkie miłe słowa, gratulacje i pozdrowienia Później Wam pokażę mojego małego Uparciucha PS. Ale się za wami stęskniłam witajcie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja to SE pójde dzis do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A ja to SE pójde dzis do fryzjera A co bedzie - strzyzenie, golenie czy farbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Będzie kolor i ciecie Mykam. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts