Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

hej 8)

Byłam w szpitalu....tzn. jestem bo wyszliśmy na tzw. przepustkę.

Ktoś, gdzieś powiedział, że budowa uczy cierpliwości............

idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 :evil: ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się...

Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca :o ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja :roll:

Mnie to az słow brakuje :evil:

a co powiesz na to:

potrzebne są nam badania , które są umieszczone w kartach mojego dzicka u różnych specjalistów w poradni... poradnia jest w tym samym szpitalu na 1 piętrze... ja z jęzorem na wierzchu lecę tam bo mimo, że miały być dostarczone do oddziału tak się nie stało :evil: ...no więc lecę..czekam 5 minut, bo taka kolejka pytam sie panienki w okienku, czy może mi wyciagnąć te badania...z łaski szuka i mówi nie ma :evil: ...to ja na górę i mówię...oni że muszą być ..wię sytuacja sie powtarza.....idę do poradni inna pielegniarka wyjmuje i mówi ...ale o co pani chodzi...przecież są te badania :o :roll:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej 8)

idźcie do szpitala...tam trzeba cierpliwości ...Byliśmy ok 9 wyszliśmy o 17 :evil: ...dodam, że pobrali nam tylko badania..reszte czasu spędziliśmy na czakaniu na anestezjologa (...spotkanie już było w zeszłym tyg)...po to żeby podpisać się...

Jednej kobiecie z dzieckiem lekarka powiedziała trzeba czekać...jaka płaca taka praca :o ..ciekawe czy w szpitalu rządowym też strajkują i też się tak do ludzi odzywaja :roll:

A hasło ...jaka płaca taka praca to zwykłe ku.restwo :evil: :evil:

kobieta się poryczała a ona do niej wie pani, że ja od wczoraj od 5 rano tu pracuję

hej 8)

A hasło ...jaka płaca taka praca to zwykłe ku.restwo :evil: :evil:

kobieta się poryczała a ona do niej wie pani, że ja od wczoraj od 5 rano tu pracuję

Ten cały system jest chory :evil:

Należałoby wszystko rozpirzyć :evil:

Ale żaden rząd nie chce tego zrobić bo to jak chodzenie po minach :roll:

a ..mam jeszcze jednego doła :(

ma być zimno nad morzem :cry:

chyba się pochlastam ...i deszcz :( ..chyba nie jadę :roll:

Nie wierz tym prognozom pogody , telewizja kłamie 8)

Tak naprawdę nikt sensownie u nas nie przewidzi pogody .

Ja lubię http://www.meteo.pl .

Co prawda jest krótkoterminowa ale sprawdzalnośc to ponad 90% , niemalże co do godziny .

Mikopiko, przyjeżdżaj!

Bardzo u nas ładnie od dłuższego czasu z przerwami na malownicze burze, po których od razu znów robi się pięknie i ciepło.

Nie wierz prognozom ino naocznym mieszkańcom :wink:

I gratuluję wytrwałości w szpitalu, mnie by tam chyba szlag jasny na miejscu trafił :evil:

Mikopiko, przyjeżdżaj!

Bardzo u nas ładnie od dłuższego czasu z przerwami na malownicze burze, po których od razu znów robi się pięknie i ciepło.

Nie wierz prognozom ino naocznym mieszkańcom :wink:

I gratuluję wytrwałości w szpitalu, mnie by tam chyba szlag jasny na miejscu trafił :evil:

no to jadę :D a co :D

a szpital po jednym dniu mnie tak wykończył, że dostałam temperatury :oops: