Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się że Wam się podobała historyjka.

Ja idę do łóżka. Jestem po 1,5 godzinnym meczu piłki nożnej. Prawi enic mi się nie chce! Kze zna ten ból.

Dobrej nocy! :D

Oj znam ten bóllllll..... :oops:

Ale pomyśl, że nastepnego dnia mija. W każdym wypadku u mnie minął.. :lol:

Witajcie. Wróciłem.

Przepraszam Sonica. Juyż więcej nie będę. Zaraz wskoczę na drugie miejsce i trzecie będzie wolne :wink: .

Dzięki za słowa uznania. Widzisz kze - chciałeś żebym napisał dziennik budowy. W końcu się wziąłem i napisałem. Fakt - że ująłem tylko najważniejsze momenty :D .

Kasztanka - na Twoje pytanie postaram się dzisiaj odpowiedzieć. Ale dopiero po południu.

Teraz to chyba niewiele zwojuję jeśli chodzi o stronki, bo musze służbowo wyjechać. Wrócę około 14-15. Wtedy zajrzę. No chyba, że szybko zrobimy wspólnie tę stronkę :wink:

Cieszę się że Wam się podobała historyjka.

Ja idę do łóżka. Jestem po 1,5 godzinnym meczu piłki nożnej. Prawi enic mi się nie chce! Kze zna ten ból.

Dobrej nocy! :D

Oj znam ten bóllllll..... :oops:

Ale pomyśl, że nastepnego dnia mija. W każdym wypadku u mnie minął.. :lol:

Słusznie. Minęło!! :wink:

Witajcie. Wróciłem.

Przepraszam Sonica. Juyż więcej nie będę. Zaraz wskoczę na drugie miejsce i trzecie będzie wolne :wink: .

Dzięki za słowa uznania. Widzisz kze - chciałeś żebym napisał dziennik budowy. W końcu się wziąłem i napisałem. Fakt - że ująłem tylko najważniejsze momenty :D .

Kasztanka - na Twoje pytanie postaram się dzisiaj odpowiedzieć. Ale dopiero po południu.

Teraz to chyba niewiele zwojuję jeśli chodzi o stronki, bo musze służbowo wyjechać. Wrócę około 14-15. Wtedy zajrzę. No chyba, że szybko zrobimy wspólnie tę stronkę :wink:

no to do dzieła :D