kze 25.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 To długa historia. Z grubsza chodziło o to że czekali na nadproża kilka godzin i chodzili z rękami w kieszeniach , zamiast przenieść rusztowanie na inną ścianę i działać dalej. Niestety nie miałem okazji im o tym POWIEDZIEĆ!! Bo jak wczoraj pojechałem na budowę, to ich już nie było !! Opieprzyłem za to kierownika budowy telefonicznie! Przynajmniej tyle dobrego! Grunt to przenieść zdenerowowanie (złość) na odpowiednią osobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzisiaj planuję powiedzieć majstrowi o pewnych zasadach, które są na mojej budowie. TO JA RZĄDZĘ, a nie on lub kierownik. Oni są wykonawcami. Ja będę miły dla nich jeśli będą pracować. Natomiast potrafię być bardzo niemiły, BARDZO. Nie ma miętkiej gry. Twardym trza być, nie miękkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzisiaj planuję powiedzieć majstrowi o pewnych zasadach, które są na mojej budowie. TO JA RZĄDZĘ, a nie on lub kierownik. Oni są wykonawcami. Ja będę miły dla nich jeśli będą pracować. Natomiast potrafię być bardzo niemiły, BARDZO. Nie ma miętkiej gry. Twardym trza być, nie miękkim. Tylko nie przesadź z tą twardością... Mogą zacząć Ci robić zlośliwości. Bądź sprawdiedliwy, obiektywny, nie zezwalaj na samowolkę, a nie bądź za twardy... Rzeczywiście to jest Twoja kasa, ale .. Czasami zdarzają się (na prawdę) losowe przypadki które robotników mogą dotyczyć. niemniej zgadzam się: trzeba pilnować swojego interesu, nie pozwalac się oszukiwac, okradać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzisiaj planuję powiedzieć majstrowi o pewnych zasadach, które są na mojej budowie. TO JA RZĄDZĘ, a nie on lub kierownik. Oni są wykonawcami. Ja będę miły dla nich jeśli będą pracować. Natomiast potrafię być bardzo niemiły, BARDZO. Nie ma miętkiej gry. Twardym trza być, nie miękkim. Tylko nie przesadź z tą twardością... Mogą zacząć Ci robić zlośliwości. Bądź sprawdiedliwy, obiektywny, nie zezwalaj na samowolkę, a nie bądź za twardy... Rzeczywiście to jest Twoja kasa, ale .. Czasami zdarzają się (na prawdę) losowe przypadki które robotników mogą dotyczyć. niemniej zgadzam się: trzeba pilnować swojego interesu, nie pozwalac się oszukiwac, okradać itp. Oczywiście kze. Zgadzam się, ale oni tez muszą zdawać sobie sprawę z tego, że ja wykładam pieniądze, więc muszą się ze mną liczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzisiaj planuję powiedzieć majstrowi o pewnych zasadach, które są na mojej budowie. TO JA RZĄDZĘ, a nie on lub kierownik. Oni są wykonawcami. Ja będę miły dla nich jeśli będą pracować. Natomiast potrafię być bardzo niemiły, BARDZO. Nie ma miętkiej gry. Twardym trza być, nie miękkim. Tylko nie przesadź z tą twardością... Mogą zacząć Ci robić zlośliwości. Bądź sprawdiedliwy, obiektywny, nie zezwalaj na samowolkę, a nie bądź za twardy... Rzeczywiście to jest Twoja kasa, ale .. Czasami zdarzają się (na prawdę) losowe przypadki które robotników mogą dotyczyć. niemniej zgadzam się: trzeba pilnować swojego interesu, nie pozwalac się oszukiwac, okradać itp. Oczywiście kze. Zgadzam się, ale oni tez muszą zdawać sobie sprawę z tego, że ja wykładam pieniądze, więc muszą się ze mną liczyć! A co nie liczą się z Tobą???? A to takich bym wywalił!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzisiaj planuję powiedzieć majstrowi o pewnych zasadach, które są na mojej budowie. TO JA RZĄDZĘ, a nie on lub kierownik. Oni są wykonawcami. Ja będę miły dla nich jeśli będą pracować. Natomiast potrafię być bardzo niemiły, BARDZO. Nie ma miętkiej gry. Twardym trza być, nie miękkim. Tylko nie przesadź z tą twardością... Mogą zacząć Ci robić zlośliwości. Bądź sprawdiedliwy, obiektywny, nie zezwalaj na samowolkę, a nie bądź za twardy... Rzeczywiście to jest Twoja kasa, ale .. Czasami zdarzają się (na prawdę) losowe przypadki które robotników mogą dotyczyć. niemniej zgadzam się: trzeba pilnować swojego interesu, nie pozwalac się oszukiwac, okradać itp. Oczywiście kze. Zgadzam się, ale oni tez muszą zdawać sobie sprawę z tego, że ja wykładam pieniądze, więc muszą się ze mną liczyć! A co nie liczą się z Tobą???? A to takich bym wywalił!!!! nie nie - po prostu jest nowa ekipa i jeszcze nie mielśmy możliwości się dobrze poznać. Wurzyłem się bo zmarnowali wczoraj pół dnia ładnej pogody czekając na nadproża, zamiast wziąć się za druga ściane. Jeszcze nagadali mojej lubej, że bezsensu bo dom bez piwnicy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzisiaj planuję powiedzieć majstrowi o pewnych zasadach, które są na mojej budowie. TO JA RZĄDZĘ, a nie on lub kierownik. Oni są wykonawcami. Ja będę miły dla nich jeśli będą pracować. Natomiast potrafię być bardzo niemiły, BARDZO. Nie ma miętkiej gry. Twardym trza być, nie miękkim. Tylko nie przesadź z tą twardością... Mogą zacząć Ci robić zlośliwości. Bądź sprawdiedliwy, obiektywny, nie zezwalaj na samowolkę, a nie bądź za twardy... Rzeczywiście to jest Twoja kasa, ale .. Czasami zdarzają się (na prawdę) losowe przypadki które robotników mogą dotyczyć. niemniej zgadzam się: trzeba pilnować swojego interesu, nie pozwalac się oszukiwac, okradać itp. Oczywiście kze. Zgadzam się, ale oni tez muszą zdawać sobie sprawę z tego, że ja wykładam pieniądze, więc muszą się ze mną liczyć! A co nie liczą się z Tobą???? A to takich bym wywalił!!!! nie nie - po prostu jest nowa ekipa i jeszcze nie mielśmy możliwości się dobrze poznać. Wurzyłem się bo zmarnowali wczoraj pół dnia ładnej pogody czekając na nadproża, zamiast wziąć się za druga ściane. Jeszcze nagadali mojej lubej, że bezsensu bo dom bez piwnicy itd To powiedz im, że są od roboty, a nie od filozofowania! Tak sobie wymysliłes i ... koniec!! Ma być tak zrobione. W końcu Twoje decyzje sa przecież przemyslane i przekonsultowane z archtektem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 412. Kasztanka - 333. Fizyk - 304. Sonika - 295. Whisper - 286. Moniś - 247. Badi - 228. maksiu - 169. monka - 1510. Joanna i Janusz, Agniesia - 1411. Teska - 1112. Aga J.G. - 1014. Andrzejka, joola - 916. Jezier, Jane - 818. Wojty-3, Ania -320. Daria - 221. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.05.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ella nie interesuje mnie licznik pod nickiem. Teska, chyba nie potraktowałaś tego poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam Z trudem przebrnęłam przez te strony ale rozmowy były ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Joasiu składam spóźnione życzenia imieninowe - WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Co tu dzisiaj tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Wiem że pogoda jest piekna i nie warto siedziec w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dlatego zaraz pędzę na budowę zobaczyc jak tam wyglądają nasze ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ale może raz ja się pobawię i postukam do następnej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Tylko co będzie jak ktoś się czai i mi punkcić z przed nosa ustrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Chyba będę zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ale może spróbuje jak to mówią ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Kto nie ryzykuje ten nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dziwne powiedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts