Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Dobrze że chcociaż moja intuicja mnie nie zawodzi :lol: :lol: :lol:

Intuicję masz OK!

Tak musi być bo często na niej polegam, więc nie może mnie zawodzić :lol: :lol: :lol:

A gdzie ją wykorzystujesz?

Wszędzie, gdzie się tylko da, mój mąz mówi że czarownica :wink: :)

Może jakieś przykłady...

Ale co mam Ci powiedzieć że spotykam nowa osobę i wiem że się z nią nie dogadam, albo stoje przed jakims wyborem i czuje że to jest to albo kompletnie nie to nie umiem tego wytłumaczyć ale ludzie którzy mnei znaja długo wiedzą że to sie sprawdza i częto proszą tylko nie kracz 8)

To powiedz (tylko nie kracz :wink: ) bede spędzał wigilię 2006 w swoim przyszły domku, czy nie?

Ja nie jestem wyrocznia, ale mysle że jak się postarasz to się uda czego z całego serca Ci życzę

Zobaczymy jaką prorokinią jesteś... :lol:

Jestem na etapie pozwolenia na budowę..

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój mąz sam sobie robi kanapki i jeszcze robi straszej córce do szkoły

A Tobie nie robi? :o :o :lol: :lol:

Ja nie zabieram kanapek do pracy :)

To czym Ty żyjesz??? :o :o :o

Mam jedzenie na miejscu :lol: :lol: :lol:

Znaczy firma dba o pracowników i funduje im śniadanie.. Bardzo dobry pomysł... 8)

Coś w tym stylu 8)

Zdaje się, że pracujesz w słuzbie zdrowia..? To już wiemy naco idą nasze podatki! Ale to dobrze. Człowiek głodny jest zły. A zły lekarz - to pacjent ma przegwizdane... :lol:

Bez takich :wink: :lol:

I nie jestem lekarzem :lol:

Porostu dostajemy posiłki na cały oddział dla personelu i dzieci. Na obiadek jest tylko wyliczone liesko do drugiego dania ale zupka i ziemniaczki dla wszystkich więc nei umeiramy z głodu, ani nasi mali pacjenci jest dla nich tyle jedzenia że nie moga tego przejeśc :lol:

A ja jednak myślałem, że lekarz... :oops:

tam nie zaszłam jestem pielęgniarką i dobrze mi z tym :lol: :lol: :lol:

czasami mam tylko dośc naszego systemu, ale to nie ma nic wspólnego z sama pracą tylko z ogólną atmosferą :-?[/quote:023d696cec]

Ale dla mnie pielęgniarka to prawie lekarz.. :oops: Ja w ogóle nie znam się na medycynie... :oops:[/quote:023d696cec]

Jednak nasza praca i zakres obowiązku różnią się od siebie[/quote:023d696cec]

Wszyscy nie mogą robić tego samego.. :lol: