wartownik 30.06.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. tylko nie z samych czeresni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. Ja te kompoty to pierwszy raz w zyciu robię, ale tesciowa mi powiedziała jak. Z samych czereśni tylko do zalewy trzeba dodać goździki. Chłopaki już próbowali i im smakowało. A te kompoty to z jednego wiaderka z drugiego zrobie soki i dzem jak mi drylownice mąż przywiezie. Ciekawe co wyjdzie bo ja czereśnie to pierwszy raz na zime zamykam tak to tylko jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. A co jeszcze można dodawać??? Ja to się dopiero uczę robić takie rózne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 to dla Was kochane http://img222.imageshack.us/img222/8108/kwiaty2mk5.gif SUPER To z twojego ogródka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To z twojego ogródka? haha ja nie wiem co mam w ogrodku pare dni temu podnioslem jablko i bylem pewien , ze bedzie kwasne ... a bylo taaaakiee slodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 to dla Was kochane http://img222.imageshack.us/img222/8108/kwiaty2mk5.gif O jakie piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci to zapraszam do mnie na czerwone czereśnie bo duzo dostałam to moge sie podzielic ullerowa-matka karmiąca ma szlaban na niektóre produkty Ja też jestem matka karmiąca I wcinasz czereśnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To z twojego ogródka? haha ja nie wiem co mam w ogrodku pare dni temu podnioslem jablko i bylem pewien , ze bedzie kwasne ... a bylo taaaakiee slodziutkie To tak jak ktos powiedział cudze chwalicie swego nie znacie... a jabłka tez mam w ogródku papierówki ale trzeba jeszcze troszeczkę poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To z twojego ogródka? haha ja nie wiem co mam w ogrodku pare dni temu podnioslem jablko i bylem pewien , ze bedzie kwasne ... a bylo taaaakiee slodziutkie To tak jak ktos powiedział cudze chwalicie swego nie znacie... a jabłka tez mam w ogródku papierówki ale trzeba jeszcze troszeczkę poczekac To ja też się pochwalę W sadzie mam 2 rodzaje jabłek, gruszki, sliwki, czereśnie, wiśnie, brzoskwinie i porzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci to zapraszam do mnie na czerwone czereśnie bo duzo dostałam to moge sie podzielic ullerowa-matka karmiąca ma szlaban na niektóre produkty Ja też jestem matka karmiąca I wcinasz czereśnie?? Tak ale ostroznie z tego co pamietam to owoce cytrusowe były zakazane asezonowe krajowe wolno. A czeresnie mam ekologiczne od sasiadki niczym nie pryskane Na poczatek kilka po karmieniu oczywiscie a jak małemu nic po kilku godzinach to znowu kilka. A teraz to z umiare ale podjadam bo nie moge się oprzec takie słodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To z twojego ogródka? haha ja nie wiem co mam w ogrodku pare dni temu podnioslem jablko i bylem pewien , ze bedzie kwasne ... a bylo taaaakiee slodziutkie To tak jak ktos powiedział cudze chwalicie swego nie znacie... a jabłka tez mam w ogródku papierówki ale trzeba jeszcze troszeczkę poczekac To ja też się pochwalę W sadzie mam 2 rodzaje jabłek, gruszki, sliwki, czereśnie, wiśnie, brzoskwinie i porzeczki A jaką masz odmiane brzoskwini i jak się po zimie utrzymuje? Pytam bo tez bym chciała posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To z twojego ogródka? haha ja nie wiem co mam w ogrodku pare dni temu podnioslem jablko i bylem pewien , ze bedzie kwasne ... a bylo taaaakiee slodziutkie To tak jak ktos powiedział cudze chwalicie swego nie znacie... a jabłka tez mam w ogródku papierówki ale trzeba jeszcze troszeczkę poczekac To ja też się pochwalę W sadzie mam 2 rodzaje jabłek, gruszki, sliwki, czereśnie, wiśnie, brzoskwinie i porzeczki A jaką masz odmiane brzoskwini i jak się po zimie utrzymuje? Pytam bo tez bym chciała posadzić. A ja nie wiem Wiem, że są i są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.06.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 wartownik .co z tym numerkiem? zaczynam sie niecierpliwic bedzie numerek , ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.06.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. tylko nie z samych czeresni .... Jasne, że nie. W zeszłym roku mieszałam z wiśniami. Wyszło całkiem, calkiem. W tym roku spróbuję z agrestem albo porzeczkami. Tylko agrest nie da mi koloru i dlatego tak się zastanawiam, czy to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Aha ullerowa ja też czereśnie tylko świeże zajadam. Bo to jest owoc, ktory nie nadaje się na przetwory, chyba że w połączeniu z czymś innym. Dlatego ja czereśnie przerabiam wiesz już w jaki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Aha ullerowa ja też czereśnie tylko świeże zajadam. Bo to jest owoc, ktory nie nadaje się na przetwory, chyba że w połączeniu z czymś innym. Dlatego ja czereśnie przerabiam wiesz już w jaki sposób. To bedę mieszała przy podawaniu ale watpię czy zechca bo moi panowie to troche wybredni i nie lubia mieszanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.06.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ide wsadzic sobie troche ...... wierzby energetycznej jako zywoplot , ciekawe , co z tego urosnie ...kilkadziesiat metrow juz mam , szybko rosnie ... , naprawde szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ide wsadzic sobie troche ...... wierzby energetycznej jako zywoplot , ciekawe , co z tego urosnie ...kilkadziesiat metrow juz mam , szybko rosnie ... , naprawde szybko Ja wole iglaki mam juz ok 220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Bo i płotu mam ok 230 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Stronka sie kończy a nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts