Trini 02.07.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 trini !! dziekuje .....slodka twoja modelka oooooch jak mi sie marzy , zeby miec domek , z duuuuzym tarasem , cobym mogla wszystkich was pomiescic prosze bardzo :* !!! No to trzeba jakiś zlocik zrobić w Polsce, czy gdzieś na pograniczu, no spotkanie RW trza machnąć no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 trini !! dziekuje .....slodka twoja modelka oooooch jak mi sie marzy , zeby miec domek , z duuuuzym tarasem , cobym mogla wszystkich was pomiescic prosze bardzo :* !!! No to trzeba jakiś zlocik zrobić w Polsce, czy gdzieś na pograniczu, no spotkanie RW trza machnąć no! Jesss, jesss, jessss! Trini, jaka Ty mądra dziewczyna jesteś! Pogranicze [polsko-niemieckie to bardzo dobry pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 trini !! dziekuje .....slodka twoja modelka oooooch jak mi sie marzy , zeby miec domek , z duuuuzym tarasem , cobym mogla wszystkich was pomiescic prosze bardzo :* !!! No to trzeba jakiś zlocik zrobić w Polsce, czy gdzieś na pograniczu, no spotkanie RW trza machnąć no! Jesss, jesss, jessss! Trini, jaka Ty mądra dziewczyna jesteś! Pogranicze [polsko-niemieckie to bardzo dobry pomysł!!! dobre Anetka sciagnelas juz operke ? spytaj sie rowniez swojego operatora sieci , czy taki numer przechodzi , nie chcialabym miec wyrzutow sumienia , gdy otrzymasz rachunek czytalam , ze jak sie wylaczy obrazki , leci mniejszy transfer .....moglabys wtedy z nami czesciej klikac wlasnie odkrylam , ze w Mozzilli Firefox tez jest opcja wylaczania obrazkow tutaj mozesz sobie sciagnac Mozille http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1875&t=17 a tutaj Opere http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=606&t=17 obie z Dobrych Programow mozesz tez sobie powylaczac wyswietlanie reklam zapytaj jednak o wszystko operatora albo poszukaj na jakichs forumach komputerowych albo....zadaj pytanie na nszym forumie ..tu same mondre ludziska siedza , z pewnoscia ktos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 02.07.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 No co - ja też tam często jestem, to byłoby mi wygodnie z tym, że nigdy nie wiem kiedy będę, dowiaduję sie a dzień dwa przed Jako, ze dzisiaj mam lenia, to na obiad były leniwe Aczkolwiek dziekuję bardzo... W taki upał stać przy garach, mało nie zemdlałam, bo chyba jednak ma gorączkę Ale nie ma co sie użalać nad sobą, życie i tak jest piękne, nawet jesli próbuje zrazić nas do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 02.07.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 dsp - a skąd jesteś dokładniej? Może by tak spotkać się nad zalewem w Mietkowie co? Dziewczyny? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ło Matko a co tu dzisiaj za Święta !! W takim razie przylączam się do życzeń dla Froschki, Marjuchy i Ani W.!!Torciki przepysznie wyglądają - pewnie marcepanowe jeszcze..mmmmm....witualnie nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 kurcze , bywam tak czesto kolo depeesi , ale niestety tylko przejazdem a jak jade z Froschem to zawsze albo w srodku nocy albo juz spozniona ale.....dla chcacego nic trudnego ...wierze , ze uda mi sie zrobic jej wkrotce jakis maly nalocik u was jest upal? a u mnie zimno i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 02.07.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 no... 33 swtopnie w stolycy było... :? teraz już jest lepiej, ale ja nadal nie wiem gdzie głowa gdzie d...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 arco....specjalnie dla ciebie http://www.baeckerei-bulgrin.de/images/4f1432e97fd71580.jpg ide szykowac z corcia kolacje : chinszczyzna ala Polako w Deutschlandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.07.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Rany froschka...aleś mnie uraczyła do jutra tego nie zjem Mniammmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Przyszłam i już idę. Tak mam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 kurcze , bywam tak czesto kolo depeesi , ale niestety tylko przejazdem a jak jade z Froschem to zawsze albo w srodku nocy albo juz spozniona ale.....dla chcacego nic trudnego ...wierze , ze uda mi sie zrobic jej wkrotce jakis maly nalocik u was jest upal? a u mnie zimno i deszczowo Nic trudnego! A Ciebie nie widzę! Jeszcze trochę i przestanę gadać z Tobą! A Operę już ściągnęłam. I podoba mi się. Dziękuję, Frosiu! Trini, ja mieszkam bardzo blisko przejścia granicznego w Olszynie i trasy Wrocław - Berlin. A Frosia ciągle tylko gada i nie chce do mnie przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 depeesia klamie !!! bylam u niej , nawet baaardzo dlugo prawie wszyscy widzieli mnie tylko raz na oczy prawda pepitka ? jak bedzeisz anetko grzeczna , to przyjade do ciebie z moja Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Przyszłam i już idę. Tak mam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 02.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ja jeżdżę przez Łęknicę, więc w sumie niedaleko - możemy się któregoś razu spiknąć Jadę zaraz do apteki, bo nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 depeesia klamie !!! bylam u niej , nawet baaardzo dlugo prawie wszyscy widzieli mnie tylko raz na oczy prawda pepitka ? jak bedzeisz anetko grzeczna , to przyjade do ciebie z moja Ola Ja?! Ja kłamię????!!! To Froszka bajki pisze, że niby "bardzo długo"! Ja jestem bardzo grzeczna. tylko nie wiem czemu nikt tego nie widzi... Fakt - Froszkę my widzieli raz na oczy! A jeśli chodzi o spotkanko - ja na to jak na lato! Z Łęknicy do mnie rzut beretem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 puk, puk jest tu kto?czy wszyscy na imprezie?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ... i jeszsze jeden i jeszsze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 ... i jeszsze jeden i jeszsze raz... ...sto lat, sto lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 02.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 najadłam się leków, jest mi lepiej - to co będziemy dzisiaj robić czata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts