beti555 03.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wczoraj tu nie zaglądałam, wiec nie miała mokazji złożyć życzeń naszej Frosi Froschka, życzę Ci sto lat w zdrowiu i szczęściu. Abys zawsze była taka jaka jesteś teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cóż ja widzę? Wczoraj solenizantów było wiecej, ja gapa nie zauważyłam Aniu, Marjucha Wam też oczywiście życzę tylko tego co dobre. Mnóstwo zdrówka i słoneczka na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 dzien doberek wartownik i pp dziekuje za zyczenia u mnie pochmurnie , zaraz bedzie lalo ale na wszelkie smutki i niepogode mamy........kawe http://www.pitopia.de/pictures/standard/m/mahlerfotografie/17/mahlerfotografie_17117.jpg Chociaż łyczek dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Po co wymyślać dowcipy skoro rzeczywistość jest tak śmieszna, że aż straszna? http://wiadomosci.onet.pl/1564773,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u mnie pochmurnie , zaraz bedzie lalo ale na wszelkie smutki i niepogode mamy........kawe http://www.pitopia.de/pictures/standard/m/mahlerfotografie/17/mahlerfotografie_17117.jpg Taką to ja po prostu uwielbiam.....pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana U mnie też nocka przespana. W ciągu dnia śpi od godziny do trzech, w zależności od humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana U mnie też nocka przespana. W ciągu dnia śpi od godziny do trzech, w zależności od humoru Początkowo i u mnie tak było dziś Mały potrzebuje wiecej czasu na zabawy... Ulubiona to przekrecanie się na brzuszek i siedzenie wszystko widać!!! A na początku to nawet się bałam czy wszystko ok bo on ciagle spał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wczoraj tu nie zaglądałam, wiec nie miała mokazji złożyć życzeń naszej Frosi Froschka, życzę Ci sto lat w zdrowiu i szczęściu. Abys zawsze była taka jaka jesteś teraz dziekuje beti no cos ty!!! chce troche schudnac a caly czas slysze : ty to sie juz nigdy nie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/11721853_348.ts1183454584000.jpg To mój Śpioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 PP a jak Malutka się miewa? Malutka miewa się dobrze Właśnie ją przebrałam, nakarmiłam i uśpiłam, dzięki czemu mogłam do Was przyjść. Aczkolwiek nie wiem na jak długo No tak, to nigdy nie jest pewne Liczę, że chociaż godzinkę mi daruje na moje sprawy W ciagu dnia u mnie co najwyzej 40 minut trwa drzemka ale za to nocka calutka przespana U mnie też nocka przespana. W ciągu dnia śpi od godziny do trzech, w zależności od humoru Początkowo i u mnie tak było dziś Mały potrzebuje wiecej czasu na zabawy... Ulubiona to przekrecanie się na brzuszek i siedzenie wszystko widać!!! A na początku to nawet się bałam czy wszystko ok bo on ciagle spał... moj Tomek tez spal i jadl , spal i jadl .....zostalo mu to dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No to ja uciekam. Wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/11721853_348.ts1183454584000.jpg To mój Śpioch wow !!!!! slodziutka ile juz teraz wazy? i jaka jest dluga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 No to ja uciekam. Wpadnę później pochajaj mala ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/11721853_348.ts1183454584000.jpg To mój Śpioch Sliczny jak aniołeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ullerowa .fajny avatar a u mnie znow oberwanie chmury ide robic karminadle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A ja to z czasem bedę miała chyba wesolutko bo starszy syn to raczej skowronek wstaje nieprzyzwoicie wcześnie a ten młodszy (w tatę się wdał) to lubi sobie pospać. I rano ten starszy nie bardzo może się doczekac pobudki malucha i mu w tym pomaga . Chociaz nie moge narzekac bo rodzicom da pospac do 8 a sam zajmie sie przez jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts