ullerowa 04.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w to deszczowe rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam U mnie pogoda barowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A moze ktoś się ze mna kawki napije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cześć Co za aura... Pogoda butelkowa, jak to mówi mój mąż. Nic tylko usiąść przy butelce Jea, to coś w podobie do pogody barowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A moze ktoś się ze mna kawki napije? Ja chętnie I ciachem zagryziemy http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/ciasto-z-owocami---miesz.-k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg to na początek dnia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 http://www.caffeprego.pl/images/galeria/P1080999_1.jpg a to gdyby brakowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ullerowo czy sama te wzorki na kawie tworzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.07.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 http://www.caffeprego.pl/images/galeria/P1080999_1.jpg a to gdyby brakowało.... kawa ze wzorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Chciałabym umiec bo uwielbiam taka kawkę ale niestety nawet porzadnego ekspresu ciśnieniowego nie posiadam Ratuję się zaparzaczem ciśnieniowym i też jest ok. Super wygląda co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Hej mati czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Chciałabym umiec bo uwielbiam taka kawkę ale niestety nawet porzadnego ekspresu ciśnieniowego nie posiadam Ratuję się zaparzaczem ciśnieniowym i też jest ok. Super wygląda co? Bardzo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze Powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze zawsze mozesz zalozyc kapelusz ...i nic nie bedzie widac udanej fryzury zycze ja mialam pamietam papiloty na lbie .....nie pozwolilam sobie rozczesac tych lokow ...ale i tak wytrzymaly tylko ..2h ale bylam taka szczesliwa , ze nawet tego nie zauwazylam do dzisiaj nie zauwazam , ze chodze rozczochrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 cześć czesc u mnie leje jak cholera Frosch naladowany jest na maxa ma robote na zewnatrz i jak jej nie zrobi , to nie pojedziemy na urlop , a w tych pieprzonych Niemcach nawet plaszcza przeciwdeszczowego nie mozna dostac dzieciaki wku..$%$%% ne ....bo poumawialy sie z kolegami , ze wroca z DE w ......miniona sobote a ja musze tego wszystkiego wysluchiwac To masz nieciekawie.... U nas też marna pogoda, chyba pójdę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 uciekam na kolejna fryzure probna - mam nadzieje ze ta bedzie juz ostatnia - bo sie wyba zaplacze zawsze mozesz zalozyc kapelusz ...i nic nie bedzie widac udanej fryzury zycze ja mialam pamietam papiloty na lbie .....nie pozwolilam sobie rozczesac tych lokow ...ale i tak wytrzymaly tylko ..2h ale bylam taka szczesliwa , ze nawet tego nie zauwazylam do dzisiaj nie zauwazam , ze chodze rozczochrana A ja zapuszczam włosy na ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts