Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze Też tak miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień co sie stalo? Na czata możemy iść??? ok, ale na chwile , bo zaraz mam kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień o, a co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aniu W . Wiem że gdzies tu jestes , odezwij się Odzywam się, Pani Detektyw To teraz mow co robiłas przez ostatnie pare tygodni i czy masz alibi Jak na spowiedzi: Byłam na zlocie z okazji 10 lecia matury Byłam na weselu Byłam na poprawinach Byłam na chrzcinach Leczę dziecko z ropnej anginy Myślę jak tu zarobić dużą kasę Martwię się ogrodem bo ulewy psują mi róże Opaliłam się trochę Gotowałam, prałam i sprzątałam Urządzałam urodziny... wystarczy? To ty zapracowana kobita jesteś zupełnie jak ja i do tego moja imienniczka ja też a ja nie ale pralam , gotowalam , sprzatalam , robilam urodziny i kombinowalam razem z Ania A wykombinowałaś coś konstruktywnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze To swietnie, przyszłościowy kierunek wybrała. Ja tez fajne wypracowania pisałam a skończyłam ..... na polibudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Jakoś się 3 mamy Kasiu Ja też. Już ochłonęłam, ale miałam wczoraj dzień co sie stalo? Na czata możemy iść??? Ja też mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? dobrze , przemoklem , wiatr chcial mnie zrzucic z dachu , a i tak dopisywal mi dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dobry wieczór... ZNOWU!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Trini gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A co u was słychać w ogóle??? Corka dostała się gdzie chciała, czyli do mat-fizu-inform. A zawsze mysłałam ze ona humanistka jest Żebyscie wiedzieli jakie piękne wypracowania pisze To swietnie, przyszłościowy kierunek wybrała. Ja tez fajne wypracowania pisałam a skończyłam ..... na polibudzie Ja zaczęłam od mat-fiz i skończyłam na polibudzie a polski tez lubiłam ale juz taka świetna nie byłam. Nalepiej wychodziły mi streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dobry wieczór... Ależ czajnik, no! Gatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Trini gratki Powodzenia jutro Ullerowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dobry wieczór... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Trini gratki Powodzenia jutro Ullerowa! Dzięki, jutro dam znać czy przeszłam dalej o ile się cos dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Trini gratki Powodzenia jutro Ullerowa! Dzięki, jutro dam znać czy przeszłam dalej o ile się cos dowiem. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 http://img484.imageshack.us/img484/7462/froschkaruzelaip1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 cześć mati no to pa Kasia , bylo milo .... gratki a może być jeszcze milej jestem znów no to ide do ciebie http://img57.imageshack.us/img57/9254/animationpolskajpg1hk7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 cześć mati no to pa Kasia , bylo milo .... gratki a może być jeszcze milej jestem znów no to ide do ciebie http://img57.imageshack.us/img57/9254/animationpolskajpg1hk7.gif o jakże mi miło a gdzie już jesteś (żebym zdążyła się ładnie ubrać )???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Przepraszam, jest tu kto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts